תוכנה לעריכת PDF מתקדמת PDF-XChange Editor Plus
-
PDF-XChange Editor Plus
תוכנה לעריכת PDF מתקדמת.
מאפשרת לשנות את המלל במסמך, ועוד שלל כלים מגוונים שמאפשרים עריכת מסמך ברמה גבוהה.
התוכנה הינה ברובה בעברית!
הוראות התקנה:להתקין את היישום, לאמח"כ לפתוח מיקום קובץ לקיצור דרך שנוצר על שולחן העבודה, ולהעתיק את שני הקבצים שנמצאים בתקיית CRACK אל תוך התקייה הנ"ל. לעשות 'העתק והחלף'. ניתן להוריד מ || כאן || -
חסום...
-
פתוח...
-
פוסט זה נמחק! -
@מישהו12 אמר בתוכנה לעריכת PDF מתקדמת:
חסום...
@בני אמר בתוכנה לעריכת PDF מתקדמת:
פתוח...
לי עדיין חסום אני ברימון
-
אני בנטפרי
-
@מישהו12 אמר בתוכנה לעריכת PDF מתקדמת:
לי עדיין חסום אני ברימון
לך יהיה תמיד חסום כי אין לך בכלל גוגל דרייב..
תבין, אתה לא יכול לדרוש שיעלו את כל הפורום למגיקוד🧐 -
נכון...
גם דרייב זה טוב כי מצאתי דרך...אבל היא מסובכת ולא תמיד עובדת -
תוכנה מצויינת, ממליץ מאוד. אני קניתי אותו בכסף מלא, זה לא עולה הרבה. שירות הלקוחות שלהם אין לו מקביל, לא נתקלתי מעולם בשירות לקוחות כל כך אדיב (חוץ מנטפרי כמובן...)
-
@משתמש-מקצוען אמר בתוכנה לעריכת PDF מתקדמת PDF-XChange Editor Plus:
PDF-XChange Editor Plus
תוכנה לעריכת PDF מתקדמת.
מאפשרת לשנות את המלל במסמך, ועוד שלל כלים מגוונים שמאפשרים עריכת מסמך ברמה גבוהה.
התוכנה הינה ברובה בעברית!
הוראות התקנה:להתקין את היישום, לאמח"כ לפתוח מיקום קובץ לקיצור דרך שנוצר על שולחן העבודה, ולהעתיק את שני הקבצים שנמצאים בתקיית CRACK אל תוך התקייה הנ"ל. לעשות 'העתק והחלף'. ניתן להוריד מ || כאן ||זה אמור להיות פרוץ? כי זה לא
כלומר: גם אחרי שהחלפתי את הקבצים כנ"ל
-
אינני יודע מה אתה מדבר??? אחרי שמעתיקים את הקבצים התוכנה פרוצה לחלוטין!!!!!!
אולי לא עשית העתק והחלץ לקבצים, או שלא סגרת את התוכנה קודם שעשית את העתקת הקבצים. אבל חד משמעית התוכנה פרוצה!1 -
אינני יודע מה אתה מדבר??? אחרי שמעתיקים את הקבצים התוכנה פרוצה לחלוטין!!!!!!
אולי לא עשית העתק והחלץ לקבצים, או שלא סגרת את התוכנה קודם שעשית את העתקת הקבצים. אבל חד משמעית התוכנה פרוצה!1אני כן פעלתי כנ"ל ובכל זאת התוכנה מדפיסה לי 2 סימנים של הודפס באמצעות וכו על כל דף ששיניתי.
-
התקנתי את התוכנה עשרות! פעמים, לא קרה לי אף פעם דבר כזה, תנסה להסיר ולהתקין שוב.. אולי יעבוד. שוה לנסות....
-
התקנתי את התוכנה עשרות! פעמים, לא קרה לי אף פעם דבר כזה, תנסה להסיר ולהתקין שוב.. אולי יעבוד. שוה לנסות....
הצלחתי, תודה רבה!!!
-
אולי מישהו יכול להעלות לי את הקבצים המעודכנים לפריצה?
ניסיתי את התהליך כמה פעמים על מחשב 32 ביט ולא הלך!
(על 64 כן הלך)
-
לחץ כאן להורדה
זה מאתר שעולים בו תכונות עם סקריפטים להתקנה או לקבלת התוכנה במצב נייד -
@יוסי-מחשבים אמר בתוכנה לעריכת PDF מתקדמת PDF-XChange Editor Plus:
לחץ כאן להורדה
זה מאתר שעולים בו תכונות עם סקריפטים להתקנה או לקבלת התוכנה במצב ניידחסום בנט פרי....
-
@מתושלח אמר בתוכנה לעריכת PDF מתקדמת PDF-XChange Editor Plus:
@יוסי-מחשבים אמר בתוכנה לעריכת PDF מתקדמת PDF-XChange Editor Plus:
לחץ כאן להורדה
זה מאתר שעולים בו תכונות עם סקריפטים להתקנה או לקבלת התוכנה במצב ניידחסום בנט פרי....
-
התקנתי וטעיתי ולא עשיתי העתק החלף לקראק מחקתי את התוכנה וכעת הוא לא נותן לי להתקין
מה עושים? -
@הרן אמר בתוכנה לעריכת PDF מתקדמת PDF-XChange Editor Plus:
התקנתי וטעיתי ולא עשיתי העתק החלף לקראק מחקתי את התוכנה וכעת הוא לא נותן לי להתקין
מה עושים?תוריד מהקישור הזה ובחר בסקריפט של ההתקנה