בקשת מידע | שעון חכם עד 100 שקל פחות או יותר אשמח להמלצות.
-
@אנדרו-מאסטר שאתה מתחבר לטלפון אחד אתה לא יכול להתחבר לטלפון אחר (טלפון, נגן וכ'ו... העיקר שיש עליו אנדרואיד\IOS)
ולטלפון כשר אי אפשר להתחבר
@שלום-שלמה
אתה מתכוון להשמיע מוזיקה? אפשר אם אתה מתחבר מטלפון שיש עליו את האפלייקציה של שיואמי...
לא בדקתי את זה עדיין אבל אני יודע שאפשר...@חכם_בלילה כתב בבקשת מידע | שעון חכם עד 100 שקל פחות או יותר אשמח להמלצות.:
@אנדרו-מאסטר שאתה מתחבר לטלפון אחד אתה לא יכול להתחבר לטלפון אחר (טלפון, נגן וכ'ו... העיקר שיש עליו אנדרואיד\IOS)
@שלום-שלמה
אתה מתכוון להשמיע מוזיקה? אפשר אם אתה מתחבר מטלפון שיש עליו את האפלייקציה של שיואמי...
לא בדקתי את זה עדיין אבל אני יודע שאפשר...רגע לא הבנתי אז מה נותן לך השעון הזה??
-
@חכם_בלילה כתב בבקשת מידע | שעון חכם עד 100 שקל פחות או יותר אשמח להמלצות.:
@שלום-שלמה
לא בדקתי את זה עדיין אבל אני יודע שאפשר...רגע לא הבנתי אז מה נותן לך השעון הזה??
@אנדרו-מאסטר לי אישית זה בשביל הספורט עצמו
לעקוב אחרי מדדים לראות את המסלולים והזמן, וגם קצת בשביל הפוזה
כי שיחות ומוזיקה אני עושה מהטלפון שלי אז למה להשתמש בשעון בשביל שיחות? -
כי שיחות ומוזיקה אני עושה מהטלפון שלי אז למה להשתמש בשעון בשביל שיחות?@חכם_בלילה כתב בבקשת מידע | שעון חכם עד 100 שקל פחות או יותר אשמח להמלצות.:
כי שיחות ומוזיקה אני עושה מהטלפון שלי אז למה להשתמש בשעון בשביל שיחות?אוקי תודה רבה עזרתם לי מאד!!!!!
שבת שלום! -
סליחה שאני משגע אז מה אתם ממליצים לי לקנות?
@אנדרו-מאסטר כתב בבקשת מידע | שעון חכם עד 100 שקל פחות או יותר אשמח להמלצות.:
בעצם, לאיזה שימוש? יש כמה סוגי שימוש בשעונים חכמים וממילא כמה סוגים שונים.
בכל מקרה המחיר שנתת הוא בעיה. אין לי שום רעיון בכיוון חוץ מיד 2 וגם אז זה זול מידי לשעונים טובים באמת.
אם ספורט - גרמין הם המותג.
מוזיקה, אפליקציות וכדומה - אני ממליץ על שעון מבוסס WearOS שזה אנדרואיד. לי יש גלקסי וואטש 7. שים לב שרשמית אי אפשר בלי סמארטפון בפועל יש דרך לעקוף את הדרישה אך זה מגביל חלק מהפונקציות. -
בעצם, לאיזה שימוש? יש כמה סוגי שימוש בשעונים חכמים וממילא כמה סוגים שונים.
בכל מקרה המחיר שנתת הוא בעיה. אין לי שום רעיון בכיוון חוץ מיד 2 וגם אז זה זול מידי לשעונים טובים באמת.
אם ספורט - גרמין הם המותג.
מוזיקה, אפליקציות וכדומה - אני ממליץ על שעון מבוסס WearOS שזה אנדרואיד. לי יש גלקסי וואטש 7. שים לב שרשמית אי אפשר בלי סמארטפון בפועל יש דרך לעקוף את הדרישה אך זה מגביל חלק מהפונקציות.@מישהו12 כתב בבקשת מידע | שעון חכם עד 100 שקל פחות או יותר אשמח להמלצות.:
מוזיקה, אפליקציות וכדומה - אני ממליץ על שעון מבוסס WearOS שזה אנדרואיד. לי יש גלקסי וואטש 7. שים לב שרשמית אי אפשר בלי סמארטפון בפועל יש דרך לעקוף את הדרישה אך זה מגביל חלק מהפונקציות
תוכל לשלוח לי קישור לשעון הזה?
-
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | שעון חכם עד 100 שקל פחות או יותר אשמח להמלצות.:
מוזיקה, אפליקציות וכדומה - אני ממליץ על שעון מבוסס WearOS שזה אנדרואיד. לי יש גלקסי וואטש 7. שים לב שרשמית אי אפשר בלי סמארטפון בפועל יש דרך לעקוף את הדרישה אך זה מגביל חלק מהפונקציות
מה שהוא כתב זה שעונים יקרים שלא בתקציב שלך
-
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | שעון חכם עד 100 שקל פחות או יותר אשמח להמלצות.:
@אנדרו-מאסטר כמו שכתבתי הוא יקר בהרבה
https://ksp.co.il/web/cat/65853?sort=1
ההבדלים במחיר הם בגלל הבדלי גודל (44mm או 40mm) ותכונות (יש את דגם הLTE תומך באי-סים ואת הדגם שלא) והאם זה יבואן רשמי או לא