להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5)
-
@שאול-208 כרגע אפשר רק עם איפוס ריכוברי
(או שמישהו כבר ימחק את השורה
invoke-direct {p0}, Lcom/android/server/devicepolicy/DevicePolicyManagerService;->clearOverrideApnUnchecked()V
ב services.jar
Lcom/android/server/devicepolicy/DevicePolicyManagerService;
שורה 3915 אצלי.... ואז אפשר להסיר mdm עם כפתור ההסרה לפחות מהחסימה שלי...) -
היי אשמח שמישהו יסביר לי אם אני חוסם הכל איך אני יכול לעדכן אפלקציות קייימות
אני חוסם גוגל פליי ואת כל סוגי ההתקנות של APK אז איך אפשר לעדכן?
איזה הגדרה צריכה להשאר פתוחה בשביל שיהיה אפשר לעדכן עם אורורה. -
@iosi-poli זה נראה שהתייאשת מלהוציא עדכון עם שדרוגים...
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5):
אתם יכולים להשתמש עם tripleu mdm לחסימה וuuupdater לעדכון.
זה שאלה?
כי אם כן התשובה היא "לא!", לא מצאתי שום תחליף לאפליקציה שלך, בינתיים אני משתמש רק בה.
חבל שאין שידרוגים... -
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5):
זה שאלה?
כי אם כן התשובה היא "לא!", לא מצאתי שום תחליף לאפליקציה שלך, בינתיים אני משתמש רק בה.
חבל שאין שידרוגים...@יוסי-מחשבים כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5):
זה שאלה?
חבל שאין שידרוגים...גם אני....
-
@iosi-poli
גם אני משתמש רק בשלך ומאוד מעוניין בעדכונים. -
@iosi-poli גם אני מצטרף לכל מי שמעלי הmdm שלך הוא תמיד מקום ראשון אצלי (ואני חוסם המון מכשירים), רק כשאני מוכרח לאפשר לחלק אפליקציות גישה לרשת ולחלק לא אז אני משתמש בשל tripel u אבל כולנו עדיין מחכים לעדכון עם vpn פנימי שיוכל לאשר לחלק מהאפליקציות רשת ולחלק לחסום לגמרי
-
@iosi-poli גם אני מצטרף לכל מי שמעלי הmdm שלך הוא תמיד מקום ראשון אצלי (ואני חוסם המון מכשירים), רק כשאני מוכרח לאפשר לחלק אפליקציות גישה לרשת ולחלק לא אז אני משתמש בשל tripel u אבל כולנו עדיין מחכים לעדכון עם vpn פנימי שיוכל לאשר לחלק מהאפליקציות רשת ולחלק לחסום לגמרי
אני גם משתמש רק באייבלוק ומצפה לעדכונים
-
אה וגם אני!