התקנת התוכנות וההורדות הם באחריות המשתמשים בלבד, הפורום אינו לוקח אחריות על התוכן/התוכנות או כל דבר הנלווה איתם, והם לא נבנו או הוכנו על ידי/עבור משתמשי הפורום ולפיכך האחריות היא על המשתמש המבצע את הפעולות בלבד, מערכת הפורום משמשת כפלטפורמה להעברת התוכן בלבד.
בעיה בהתקנת ESET
-
שלום וברכה,
אני מנסה להתקין סריקה אוןליין של ESET על המחשב, וכשאני מנסה להפעיל מחשב מעלה לי הודעת שגיאה כזו:
מישהו יודע מה הבעיה ומה צריך לעשות כדי לפתור את זה?
אגב, המחשב מציג לי הודעות שגיאה דומות גם לגבי תוכנות נוספות שאני מנסה להתקיןתודה רבה מאד!
-
@איש-פלוני אמר בבעיה בהתקנת ESET:
שלום וברכה,
אני מנסה להתקין סריקה אוןליין של ESET על המחשב, וכשאני מנסה להפעיל מחשב מעלה לי הודעת שגיאה כזו:
אגב, המחשב מציג לי הודעות שגיאה דומות גם לגבי תוכנות נוספות שאני מנסה להתקיןתודה רבה מאד!
אולי המחשב לא חזק בשביל התוכנות אלו?
-
שלום וברכה,
נסה להתקין את זה כמנהל:
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=6F347037716743987654464B3342347436653838673D3D -
@ComFix התקנתי והפעלתי, אבל כשניסיתי להתקין שוב את ESET עלתה לי אותה הודעת שגיאה...
-
@ComFix התקנתי והפעלתי, אבל כשניסיתי להתקין שוב את ESET עלתה לי אותה הודעת שגיאה...
התקנת כמנהל?
תפעיל את המחשב מחדש אחר כך. -
@ComFix הפעלתי מחדש. לא עזר, אותה הודעת שגיאה...
אני חושב שכמה רכיבים במחשב מחוקים (מישהו ניסה לעשות לו פעם השבחה גנטית). לדוגמה, אני לא מצליח לפתוח את cmd
-
@ComFix הפעלתי מחדש. לא עזר, אותה הודעת שגיאה...
אני חושב שכמה רכיבים במחשב מחוקים (מישהו ניסה לעשות לו פעם השבחה גנטית). לדוגמה, אני לא מצליח לפתוח את cmd
איזו מערכת הפעלה?
-
@איש-פלוני איזה התקנה של ESET אתה מנסה להתקין ?
-
@ComFix
וינדוס 7, 32 סיביות
@bbn אני מנסה להתקין את הבדיקה החינמית שלהם: https://www.eset.com/il/online-scanner/ -
@איש-פלוני אתה יכול גם להתקין את האנטי וירוס בעצמו
יש לך חודש חינם
אחרי זה תוכל או להסיר או להישאר
בהתקנה רק מומלץ לסמן על לא פעיל את איתור אפלקציות לא רצויות -
@bbn תודה, אבל נראה לי שיש בזה חסרון, שאחרי חודש אין לי הגנה כלל, ובאונליין אפשר לתזמן בדיקה חודשית.
ובין כך, אשמח בכל אופן גם לדעת למה אני לא מצליח להתקין כדי להבין מה אני צריך לעשות, כי הבעיה הזו קורה גם בתכנות אחרות -
(מישהו ניסה לעשות לו פעם השבחה גנטית )
לפחות אל תקרא לזה השבחה
אשמח בכל אופן גם לדעת למה אני לא מצליח להתקין כדי להבין מה אני צריך לעשות, כי הבעיה הזו קורה גם בתכנות אחרות
בהכל אשם ההשבחה גנטית
-
@איש-פלוני הבעיה שחסרים לך חלקים ממערכת ההפעלה
תנסה להתקין את קבצי הDLL מחדש
לכאורה יש תוכנה של ירון שמתקינה את כל הבסיסים מחדש -
@A0533057932 אמר בבעיה בהתקנת ESET:
לכאורה יש תוכנה של ירון שמתקינה את כל הבסיסים מחדש
של ירון לא מעודכן
כאן יש מעודכן -
@יוסי-מחשבים יש כבר יותר מעודכן
תעדכן שם -
@A0533057932 אמר בבעיה בהתקנת ESET:
@יוסי-מחשבים יש כבר יותר מעודכן
תעדכן שםמה שהבאתי שם זה הכי מעודכן שיש
-
@יוסי-מחשבים התקנת ++Visual C תפתור גם את הבעיה הזאת?
לדוגמה, אני לא מצליח לפתוח את cmd
-
@shloimy אמר בבעיה בהתקנת ESET:
@יוסי-מחשבים התקנת ++Visual C תפתור גם את הבעיה הזאת?
לדוגמה, אני לא מצליח לפתוח את cmd
לא, השאלה היא למה הוא לא מצליח האם הקובץ חסר או נפגם=וירוס ששינה הגדרות ניהוליות בגישה לשורת הפקודה (gpedit.msc)
-
@יוסי-מחשבים אני מתכוון כדי להתקין את מה שהבאת מדובר בקובץ bat לא נראה לי שהוא יוכל
-
@shloimy אמר בבעיה בהתקנת ESET:
@יוסי-מחשבים אני מתכוון כדי להתקין את מה שהבאת מדובר בקובץ bat לא נראה לי שהוא יוכל
צודק, הוא יאלץ להתקין ידנית אחד אחד