התקנת התוכנות וההורדות הם באחריות המשתמשים בלבד, הפורום אינו לוקח אחריות על התוכן/התוכנות או כל דבר הנלווה איתם, והם לא נבנו או הוכנו על ידי/עבור משתמשי הפורום ולפיכך האחריות היא על המשתמש המבצע את הפעולות בלבד, מערכת הפורום משמשת כפלטפורמה להעברת התוכן בלבד.
עזרה | פורמט פקטורי מזוהה כוירוס?
-
למישהו יש מושג למה ESET טוען שיש וירוסים בתכנה הזו- אני כיביתי את האנטי וירוס כדי להתקין אותו אבל אני ממש חושש מי יודע מה יש שם פעם מישהו טען לי שזו תכנה סינית והיא בחינם כי יש להם אינטרס להפיץ אותה כי אוספת המון מידע על כלל המשתמשים רציתי לשאול אם למישהו יש מידע נוסף בעניין
בתודה מראש -
-
@bbn אמר בפורמט פקטורי:
@MERS קודם תעלה מה ההודעה שהESET נותן עליה , כי אולי גם מוגדר לך איתור אפלקציות לא רציות על פעיל , שלא מדובר בוירוסים.
ובנוסף מאיפה הורדתה את התוכנה , כי אני הורדתי מפה ולא קפץהורדתי מהאתר הרשמי http://www.pcfreetime.com/
בתודה מראש -
@MERS תעלה תמונה מה ESET כתוב
-
-
@MERS אז אין לך מה לדאוג
ובנוסף אני אישת מבטל את זה לגמרי מההגדרות כך שהוא בכלל לא מתריע לי על אפלקציות העלולות להיות לא רציות כי לא מדובר בוירוס -
@bbn אמר בפורמט פקטורי:
@MERS אז אין לך מה לדאוג
ובנוסף אני אישת מבטל את זה לגמרי מההגדרות כך שהוא בכלל לא מתריע לי על אפלקציות העלולות להיות לא רציות כי לא מדובר בוירוסדבר ראשון תודה על ההרגעה
דבר שני מה זה ען אני לא מאמין שזה חוסם סתם דברים מעולם לא קרו לי כאלו דברים שסתם נדלק באמצע החיים -
@MERS תראה בהודעה עצמה זה מה שכתוב לך
וזה ההגדרה המלאה של ESET לקטגוריה הזאת
-
@bbn אמר בפורמט פקטורי:
@MERS תראה בהודעה עצמה זה מה שכתוב לך
וזה ההגדרה המלאה של ESET לקטגוריה הזאת
תודה,
ואיך אני מגדיר את ESET שלא ידלק כל פעם שהיא עולה? -
@MERS כנס לESET
הגדרות בצד ימין > לאחר מכן הגדרות מתקדמות בצד שמאל למטה
ואז אתה תראה את זה מיד
אצלי זה מוגדר ככה