שיתוף | סקירת פלאפון 5X5
-
סלחו לי ידידי היקרים. אשמח לעזרתכם,
יש לי צד לרכוש מכשיר זה עקב מעבר לדור 4, האם מישהו יכול לסכם לי בקצרה את תוכן האשכול הענק הזה, פלוסים ומינוסים,
תודה רבה!!! -
סלחו לי ידידי היקרים. אשמח לעזרתכם,
יש לי צד לרכוש מכשיר זה עקב מעבר לדור 4, האם מישהו יכול לסכם לי בקצרה את תוכן האשכול הענק הזה, פלוסים ומינוסים,
תודה רבה!!!@טרום-מתמחה אני לא זוכר כרגע את כל הפרטים מהאשכול,
אבל בגדול - כשניגשים לרכוש מכשיר בדור 4, ברוב המקרים הבחירה תהיה בקיוליקס/אסקולס.
מהסיבה הפשוטה: אלו הדגמים שמתפתחים כיום, וכדאי לעבור אליהם כבר עכשיו בשביל ההתאמה בהמשך, כולל העברת אנשי קשר (לפלאפון הבא
) וכדו'.המכשירים המובילים כיום הם Q8 ו-5X5. שאר הדגמים מיועדים או לצרכים מאוד ספציפיים, או שמדובר בגרסאות ישנות יותר עם לא מעט חסרונות (לדוגמה: 4X4).
כמה שלא יסכמו את ההבדל בין 2 הדגמים האלו, ההבדלים העיקריים אאל"ט הם:
Q8 מעוצב יותר יפה ו-Q8 עולה יותר (די משמעותי)לכן באמת אני חושב שהאופציה המועדפת היא 5X5 גם בלי להיכנס לפרטים קטנים...
אולי מישהו אחר עם זיכרון טוב יסכים לסכם את הפרטים הטכניים בעד ונגד
-
הרב @בנימין-מחשבים תודה רבה רבה על המענה המפורט!
תכל'ס אם זו ההמלצה, ואין עוד מכשירים מומלצים כמו אלו, אז די לי בזה וא"צ לפירוט כל האשכול.@בנימין-מחשבים כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
Q8 מעוצב יותר יפה ו-Q8 עולה יותר (די משמעותי)
למה התכוונת? מה מומלץ יותר?
תודה רבה!
-
הרב @בנימין-מחשבים תודה רבה רבה על המענה המפורט!
תכל'ס אם זו ההמלצה, ואין עוד מכשירים מומלצים כמו אלו, אז די לי בזה וא"צ לפירוט כל האשכול.@בנימין-מחשבים כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
למה התכוונת? מה מומלץ יותר?
תודה רבה!
כמו שכתבתי אני חושב ש5X5 מומלץ יותר בהתחשב בכך שהוא יותר זול והפער ביניהם הוא לא הרבה מעבר לעיצוב
-
בקשה מעניין לעניין:
איפה אפשר לשאול שאלות על המכשירים הקיימים היום, איזה מהם עדיף, יש אשכול על זה? היה פעם אשכול הסקר הגדול אבל הוא אשכול רדום. אז אשמח לקישור, תודה.
-
בקשה מעניין לעניין:
איפה אפשר לשאול שאלות על המכשירים הקיימים היום, איזה מהם עדיף, יש אשכול על זה? היה פעם אשכול הסקר הגדול אבל הוא אשכול רדום. אז אשמח לקישור, תודה.
@טרום-מתמחה איזה טלפון?
תפתח בעצמך.." מה עדיף 5×5 או Q8" סתם דוגמא.. -
@טרום-מתמחה אני לא זוכר כרגע את כל הפרטים מהאשכול,
אבל בגדול - כשניגשים לרכוש מכשיר בדור 4, ברוב המקרים הבחירה תהיה בקיוליקס/אסקולס.
מהסיבה הפשוטה: אלו הדגמים שמתפתחים כיום, וכדאי לעבור אליהם כבר עכשיו בשביל ההתאמה בהמשך, כולל העברת אנשי קשר (לפלאפון הבא
) וכדו'.המכשירים המובילים כיום הם Q8 ו-5X5. שאר הדגמים מיועדים או לצרכים מאוד ספציפיים, או שמדובר בגרסאות ישנות יותר עם לא מעט חסרונות (לדוגמה: 4X4).
כמה שלא יסכמו את ההבדל בין 2 הדגמים האלו, ההבדלים העיקריים אאל"ט הם:
Q8 מעוצב יותר יפה ו-Q8 עולה יותר (די משמעותי)לכן באמת אני חושב שהאופציה המועדפת היא 5X5 גם בלי להיכנס לפרטים קטנים...
אולי מישהו אחר עם זיכרון טוב יסכים לסכם את הפרטים הטכניים בעד ונגד
@בנימין-מחשבים כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
יש הבדל בסוג המקשים כך שמי שאוהב מקשים רכים קפיציים ומחוברים כמו בC2 עדיף לו Q8
-
@אלי-ויל כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
זה גם קרוב למקשים של 208?
-
@טרום-מתמחה איזה טלפון?
תפתח בעצמך.." מה עדיף 5×5 או Q8" סתם דוגמא..@הרב-של-השכונה כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
תפתח בעצמך.." מה עדיף 5×5 או Q8" סתם דוגמא..
עשיתי כעצתך..
https://mitmachim.top/topic/90770/בקשת-מידע-סקירה-והשוואה-בין-חלק-מהמכשירים-ש-הולכים-היום