התקנת התוכנות וההורדות הם באחריות המשתמשים בלבד, הפורום אינו לוקח אחריות על התוכן/התוכנות או כל דבר הנלווה איתם, והם לא נבנו או הוכנו על ידי/עבור משתמשי הפורום ולפיכך האחריות היא על המשתמש המבצע את הפעולות בלבד, מערכת הפורום משמשת כפלטפורמה להעברת התוכן בלבד.
אדובי פוטושופ לייטרום קלאסיק 2020 - עריכת תמונות מקצועית - Adobe Photoshop Lightroom Classic CC 2020 v9.0.0.10
-
התוכנה היא ל 64 סיביות בלבד
אדובי פוטושופ לייטרום קלאסיק 2020 - עריכת תמונות מקצועית.היה פרודוקטיבי ויעיל יותר עם תוכנת אדובי פוטושופ לייטרום {Adobe Photoshop Lightroom CC 2020}.
תיהנה מהחופש ומהיצירתיות הנלווים לעבודה עם כלים מעולים המתוכננים באופן ייעודי לצלמים.
הסביבה והבקרים האינטואיטיביים קלים לתפעול ומאפשרים לך להשלים את משימות הצילום ההכרחיות שלך במהירות ובאופן חלק.
השלם משימת צילום דיגיטאלית במהירות ופנה זמן יקר לצילומים נוספים ולקידום עבודותיך.
התוכנה עובדת במהירות וחוסכת זמן רב ויקר ממראה ראשון ועד לתוצר הסופי.
עשה שימוש במגוון כלים מתקדמים לארגן תמונות, לדרג ולתייג אותן באופן חופשי ולמצוא אותן בקלות תוך שימוש במגוון רחב של תגיות ומידע נוסף.
קבל תוצאות מדהימות וריאליסטיות מתמונותיך במהירות חשיפה גבוהה באמצעות טכנולוגיה חדישה להפחתת רעשים. נצל את אדובי פוטושופ לייטרום בכדי להשיג את התמונות החדות והברורות ביותר בכל מהירות צילום.
הורדה:
|| https://drive.google.com/a/shmuel.net/file/d/1zLqCuOEeT0i3_C7TqdmLiNyxJesItBNM/view?usp=drivesdk || -
@שמואל זה בעברית?
-
@צדיק-תמים לא נראה לי.
-
@שמואל אין מילים תוכנה מושלמת מתקדמת מאוד הופכת את עריכת התמונות לקלה ונחמדה במיוחד באיכות מעולה
-
-
@יעקב-ישראל אמר באדובי פוטושופ לייטרום קלאסיק 2020 - עריכת תמונות מקצועית - Adobe Photoshop Lightroom Classic CC 2020 v9.0.0.10:
@עזריאל @שמואל פרסם פה את התוכנה ובהחלט מגיעה לו תודה על כך אבל הוא לא בנה אותה
צודק לשמואל היה תודה על זה שהוא העלה ושאר הדברים היו בשביל משתמשים שידעו שמאוד קל ונוח לעבוד עם זה
-
@עזריאל אמר באדובי פוטושופ לייטרום קלאסיק 2020 - עריכת תמונות מקצועית - Adobe Photoshop Lightroom Classic CC 2020 v9.0.0.10:
ושאר הדברים היו בשביל משתמשים שידעו שמאוד קל ונוח לעבוד עם זה
או שאתה גאון או שלא פתחת את התוכנה
היא התוכנה הכי מקצועית (ומסובכת) בעולם והיא באנגלית -
@יעקב-ישראל אתה רוצה שאני ישלח לך תמונות שיצאו לי משם אחרי שאתה קולט אותה זה פשוט מטורף יש שם פונקציות שבכל התוכנות הרגילות אתה יכול לעבוד רק על כל תמונה בנפרד ועושה את התמונה ממש כבד כי רק מוסיף עליה פה אתה עובד ביחד על אלבום וכמעט לא משתנה המשקל שלהם
-
@יעקב-ישראל אמר באדובי פוטושופ לייטרום קלאסיק 2020 - עריכת תמונות מקצועית - Adobe Photoshop Lightroom Classic CC 2020 v9.0.0.10:
או שאתה גאון
כנראה שזו התשובה
-
הורדתי את הקובץ והתקנתי אבל לא קרה כלום.
כלומר כשאני מנסה להפעיל אותה הוא מתקין לי אותה מחדש שוב ושוב.
תודה! -
תפתח אותו דרך ההתחל-כל התוכניות
-
זה עושה את אותה פעולה.
אמור להיות לי איזה קיצור דרך לשולחן עבודה או משהו?
(זאת פעם ראשונה שאני מתקין תוכנות אדובי באופן עצמאי) -
@פלטפורמה אמר באדובי פוטושופ לייטרום קלאסיק 2020 - עריכת תמונות מקצועית - Adobe Photoshop Lightroom Classic CC 2020 v9.0.0.10:
זה עושה את אותה פעולה.
אמור להיות לי איזה קיצור דרך לשולחן עבודה או משהו?
(זאת פעם ראשונה שאני מתקין תוכנות אדובי באופן עצמאי)לי לא היה אני פשוט עשיתי קיצור אחרי פעמים התקנה זה נפתח לי
תעדכן עם עבד -
אחרי ההתקנה אמור להיות איזה אישור או שהחלון נסגר בלי כלום?
-
לא זוכר
מתנצל -
האם זה חובה להסיר את התוכנה קודם כל? (בכל שאר התוכנות?)
-
או שאתה גאון או שלא פתחת את התוכנה
היא התוכנה הכי מקצועית (ומסובכת) בעולם והיא באנגליתאתה בטוח שהיא התוכנה הכי מסובכת? כי לי ידוע שפוטושופ היא התוכנה הכי מורכבת
-
@אביעד ואיזה תוכנה הוא הביא פה ?
רמז מתחיל ונגמר באות פ' -
@אביעד ואיזה תוכנה הוא הביא פה ?
רמז מתחיל ונגמר באות פ'ונמשיך ברמז זה שני מילים
-
@אביעד אה לא הבנתי אותך
לעצם שאלתך אתה צודק לא שמתי לב שמדובר בלייטרום
תגובות או שאלות על המדריכים, אפשר לכתוב רק בקטגוריית עזרה הדדית.