עזרה, אני לא מצליח להתקין תוכנות
-
שלום רב,
לאחרונה התוכנות שאני הורדתי לא מותקנים למחשב
למשל בתוכנת vMix (צילום מסך) ולמשל בApowersoft (צילום מסך 2)
ואז זה כותב כך
(יוסי מחשבים אמר לי שזה ספציפי בזה אבל אני הורדתי את זה רגיל וזה עושה לי את זה גם )
מישהו יודע? , אולי זה בכלל קשור להגדרות של המחשב \אינטרנט
או לשלוח לי לינק אחר להורדת התוכנות הנ''ל אני נורא אשמח
@יוסי-מחשבים
תודה רבה על כל העזרה
לילה טוב -
@מילר תוכנות אחרות אתה מצליח להתקין? (כלומר לא תוכנה שקשורה למה שהורדת אלא תוכנה אחרת לגמרי)
-
@מילר אמר בעזרה, אני לא מצליח להתקין תוכנות:
לאחרונה זה היחידים שניסיתי
תנסה תוכנות אחרות (כמו winrar)
-
-
-
איך אני בודק את מאפיני המחשב פשוט המחשב שלי באנגלית?
תחפש בהתחל cmd ותעתיק לשם את השורה הבאה:
wmic os get osarchitecture
ותלחץ Enter
-
@מילר לי יש מחשב 32 סיביות ואני אומר לך מניסיון לרוב התוכנות יש גם גרסת 32 סיביות מן הסתם שהם היו יותר ישנות כי פעם המחשבים היו 32 סיביות אבל לא מחייב אתה יכול לבדוק בלוח הבקרה תפתח מערכת ואבטחה ואז מערכת ותראה את המעבד זיכרון ראם ואם יש לך 32 סיביות או 64 ועוד כמה פרטים. לגבי VMIX יש לך פה קישור https://softadvice.informer.com/Vmix_32_Bit.html מקווה שזה יעזור לך
-
@יוסי-מחשבים אמר בעזרה, אני לא מצליח להתקין תוכנות:
איך אני בודק את מאפיני המחשב פשוט המחשב שלי באנגלית?
תחפש בהתחל cmd ותעתיק לשם את השורה הבאה:
wmic os get osarchitecture
ותלחץ Enter
אני רוצה לדעת פעם אחת ולתמיד, האם המחשב שלי הוא של 32 או של 64 סיביות.
עשיתי כפי שאמרת, וזה התוצאה:האם שלי זה 32 סיביות או 64 סיביות?
(אני רואה בתמונה, פעם אחת 32 סיביות, ופעם אחרת 64 סיביות). -
@חברים כתוב לך במפורש 64
חוץ מזה אם יש לך תיקייה בכונן C בשם Program Files (x86) חייב להיות שיש לך 64 סיביות -
@חברים כתוב לך במפורש 64
חוץ מזה אם יש לך תיקייה בכונן C בשם Program Files (x86) חייב להיות שיש לך 64 סיביותומה פירוש של המילים System32 ?
-
@חברים אמר בעזרה, אני לא מצליח להתקין תוכנות:
@חברים כתוב לך במפורש 64
חוץ מזה אם יש לך תיקייה בכונן C בשם Program Files (x86) חייב להיות שיש לך 64 סיביותומה פירוש של המילים System32 ?
לא שאני יודע במדויק, אבל אני יודע שזו תיקיה שמכילה את כל ה servis החשובים במחשב, זה לא קשור לאיזו גירסא מחשב יש לך, זו תיקיה (ואולי סרוויס בפ"ע) קריטית לפעילות התקינה של המחשב.
-
@חברים אמר בעזרה, אני לא מצליח להתקין תוכנות:
@חברים כתוב לך במפורש 64
בהתחלה היתה גירסת 32 סיביות והתוכנות שפעלו עם קבצי ה-dll ו-exe פעלו עם הקבצים שבתיקייה הנ"ל, לאחר שיצא גירסת 64 סיביות הוסיפו בצמוד לתיקייה הנ"ל תיקייה בשם "SysWOW64" המכילה את הקבצים הדרושים להפעלת תוכנות המבוססות על 64 סיביות.
[לא מחקו את התיקייה "System23" כי המפתחים הגדירו את התוכנות שלהם לרוץ עם התיקייה הזאת, שינוי התקייה הנ"ל היה מצריך עריכה מחדש של כל התוכנות שהיו קיימות בשוק] -
@מילר לא בדיוק הבנתי מה יוסי מחשבים אמר מעלי.
שלי זה כמו שאתה רואה 32 סיביות מבוסס 64. לפי מה שהבנתי 64 סיבות יכול להיות רק עם 4 גיגה ראמ ומעלה אם אני לא טועה. היום הרבה תוכנות מתוכנתות ל64 קיצר נראה לי יש לך כמו שלי 32 מבוסס 64 היה לי הרבה פעמים תוכנות שלא עבדו זה הראה לי את השגיאה שיש לך ולכן אני תמיד בודק אם יש לתוכנות שאני מתקין גררסת 32 סיביות כמובן שהרבה תוכנות לא צריכות גרסת 32 סיביות