עזרה | התקנת XP | מישהו התנסה?
-
-
גם לא דרך usb??
-
@הכל-מלמעלה ברור שדרך USB.
וזאת בדיוק השאלה, אם יש אפשרות כלשהי ע"י אונקי. -
דובר ע"ז רבות,
הרעיון הוא לצרוב iso של xp על הusb דרך רוסוף ואז להתקין דרך הביוס -
@הכל-מלמעלה אתה מדבר מידיעה??
מה שאתה אומר תקף לווינדוס 7 ו10 ואני הדרכתי כאן רבים איך לבצע את זה.
בXP רשמית אפשר רק דרך דיסק.השאלה שלי אם יש איזה דרך עקיפה.
-
אני אישית ככה התקנתי xp אבל באמת זה לא היה דרך רוסוף, זה היה לפני שניםםםםםם.
ואגב, כשאמרת כונן חיצוני התכוונת לכונן דיסקים או לדיסק קשיח? -
@הכל-מלמעלה כונן תקליטורים.
לפי כל מה שראיתי ברשת אין אפשרות דרך USB בעיקרון.
אבל @יוסי-מחשבים טען שאפשר איכשהו, ואני מאד ישמח שמישהו כאן יסביר איך בדיוק... -
עם YUMI זה אפשרי, להוריד כאן YUMI-Bios.exe או YUMI-Uefi.exe
לבחור באפשרות של וינדוס XP ואז מנווטים לתמונת התקנה
בהתקנה עצמה זה עובד בשתי שלבים בשלב ראשון בוחרים באפשרות של Windows XP from INSTALL_xp_pro_SP3.iso (Stage 1) ואח"כ זה מפעיל את המחשב מחדש ובוחרים באפשרות של Windows XP from INSTALL_xp_pro_SP3.iso (Stage 2) -
@ד-מ-ל אמר בעזרה | התקנת XP | מישהו התנסה?:
בהתקנה עצמה זה עובד בשתי שלבים בשלב ראשון בוחרים באפשרות של Windows XP from INSTALL_xp_pro_SP3.iso (Stage 1) ואח"כ זה מפעיל את המחשב מחדש ובוחרים באפשרות של Windows XP from INSTALL_xp_pro_SP3.iso (Stage 2)
איפה יש את 2 האפשרויות הללו? במסך הבוט, או אח"כ במסך ההתקנה?
נראה לי שזה גם מה ש @מתושלח לא הבין. -
במסך הבוט, בתפריט הראשון בוחרים את האפשרות של התקנת וינדוס ואז נפתח מסך חדש עם כל האפשרויות של התקנת וינדוס [למשל אם הכנת שם גם אפשרות לוינדוס 7,8,10 וכו', וגם האפשרויות הנ"ל [יש שם גם אפשרות של Windows XP from INSTALL_xp_pro_SP3.iso (Stage 3), אבל זה לא נצרך בדרך כלל רק שתי השלבים הנ"ל, מקווה שהסברתי כראוי.
-
יש עוד תוכנה [כאן]אבל זה מצריך התקנה במחשב וצריך גם קצת ללמוד איך לעבוד עם זה. בגדול ההוראות העיקריות הם שצריך לשנות אם שם תמונת הISO של ההתקנה ל-INSTALL_xp_pro , ולהגדיר את תיקיית התמונות שממנו יותקן הדיסק, ואז לבדוק אם התוכנה זיהתת אותו [אמור להיות שם סימון בקטגוריית וינדוס XP PRO ] וליצור את הדיסק, ההתקנה עצמה בתוכנה זו יותר חלקה.