התקנת התוכנות וההורדות הם באחריות המשתמשים בלבד, הפורום אינו לוקח אחריות על התוכן/התוכנות או כל דבר הנלווה איתם, והם לא נבנו או הוכנו על ידי/עבור משתמשי הפורום ולפיכך האחריות היא על המשתמש המבצע את הפעולות בלבד, מערכת הפורום משמשת כפלטפורמה להעברת התוכן בלבד.
כרטיסיות מוכנות לאנקי - Anki על סדר הש"ס ועוד
-
בהמשך לאשכול הזה ועוד כמה שהיו כאן בפורום.
רבים שאלו על כרטיסיות מוכנות לאנקי, אז מצאתי את האתר הזה יש בו המון כרטיסיות מוכנות על אנקי, האתר אמנם באנגלית אבל הרבה מהכרטיסיות בעברית (כמו הכרטיסיות על הש"ס גמרא לדוגמא).
פשוט מורידים ומוסיפים.
בהצלחה לכולם! ובעיקר ל @fantian המומחה מספר 1 לתוכנה זו ומזכה הרבים העצום!! -
@משתמש-מקצוען אני כעת עובד על זה בחברים לדף, כלומר, ישנם הרבה שאין להם מספיק זמן או עצבים כל יום לחזור על הדף שהם למדו ולעשות שאלות וכו' וכו'.
אז אני חשבתי על רעיון לעשות סיכום על הדף בצורה של שאלות ותשובות [התשובות בתוך ספוילר] וגם כל יום יש את השאלות והתשובות של הדפים שעלהם צריך לחזור היום [לפי הסדר הידוע, של יום שבוע חודש, שלוש חודשים, שנה, (הרעיון של השאלות, א, זה יותר קל מללמוד את כל הדפים הנ"ל, ב. בשאלות אתה מאמץ את השכל (אא"כ אתה מיד מסתכל בתשובות).
כעת אני באמצע לעשות את זה, מקווה שתוך שבוע אני יכנס לתלם, [לבנתיים אני עובד על ברכות... מקווה שצי'ק צ'ק אני ישלים.]
מי שיקח את זה ברצינות, הוא לומד כל יום את הדף היומי יותר ברצינות ואז רואה את השאלות של אותו יום, וגם חוזר על השאלול של הימים הקודמים לפי הסדר הנ"ל, [בעזרת ה' זה כבר יהיה מעודכן בפורום, (איזה דפים צריכים לחזור)} וכך עם השקעה של 40 דק' ביום [בערך] תוך שבע וחצי שנים הוא לא גומר ש"ס אלא יודע ש"ס [לאו דווקא הכול, אלא הרוב ממש, וגם יודע היכן כל סוגיה וכו' בקיצור, עצום.
וחוץ מזה הפורום מיועד לשאלות על הדף היומי.
טוב, אז כולם להרשם.... חברים לדף -
@ישראל10 אני לא הבנתי בדיוק על מה אתה עובד, ספויילר לא ניתן לעשות (למיטב ידיעתי) בפורום nodebb אז אם תוכל לפרט בדיוק מה אתה הולך לעשות אשמח מאוד.
-
@משתמש-מקצוען טוב, אז ספוילר אי אפשר לעשות, אבל יש אנשים מאוד מאוד מאוד טובים כמו @אלישי שכן יכולים לעשות... ומגיע להם הההרבה
.
לגבי הסבר יותר מפורט אני יעשה בהמשך בלי נדר, אבל בגדול זה די מפורט. -
@ישראל10 אמר בכרטיסיות מוכנות לאנקי - Anki על סדר הש"ס ועוד:
אבל יש אנשים מאוד מאוד מאוד טובים כמו @אלישי שכן יכולים לעשות... ומגיע להם הההרבה
.
אבל בגדול זה די מפורט.לא מפורט בכלל, ולא הבנתי מה תייגת את אלישי, מה הוא יכול לעשות? ספוילר בnodebb?
-
@משתמש-מקצוען עשה.
-
@משתמש-מקצוען אמר בכרטיסיות מוכנות לאנקי - Anki על סדר הש"ס ועוד:
ספויילר לא ניתן לעשות (למיטב ידיעתי) בפורום nodebb
אז איך כאן בפורום אפשר? ...
-
@אברך-מייבין אמר בכרטיסיות מוכנות לאנקי - Anki על סדר הש"ס ועוד:
צודק!!
-
@אברך-מייבין אמר בכרטיסיות מוכנות לאנקי - Anki על סדר הש"ס ועוד:
מחזי כעוד אחד מהפיתוחים של @yzahn ..
עיין במקור הדף זה מופיע יחד עם כל החברה האחרים -
@chv ו @אברך-מייבין אני חושב שזה כבר מתחיל לסטות מהנושא וזה עבירה על חוקי הפורום.