התקנת התוכנות וההורדות הם באחריות המשתמשים בלבד, הפורום אינו לוקח אחריות על התוכן/התוכנות או כל דבר הנלווה איתם, והם לא נבנו או הוכנו על ידי/עבור משתמשי הפורום ולפיכך האחריות היא על המשתמש המבצע את הפעולות בלבד, מערכת הפורום משמשת כפלטפורמה להעברת התוכן בלבד.
TechSmith Snagit- תוכנת צילום והסרטת מסך עם אפקטים
-
תוכנה פשוט נהדרת לצילום המסך שלנו בו ניתן להוסיף אפקטים מיוחדים, לצלם את המסך בכל מיני גדלים, לצלם וידאו, ובסוף לקבל גימור מושלם של תמונה שערכנו.
מאפשרת לך לחלוק את מה שלא ניתן לתאר במילים! ליצור בקלות תמונות מותאמות אישית וקטעי וידאו להדגמות, משוב, ביקורות ועוד.
ניתן לתפוס כל תמונה ולשפר אותה יחד עם אפקטים, ניתן אף ליצור סרטון וידאו מהיר של מסך המחשב שלך, ללא הגבלת זמן.
ניתן לשתף את היצירות שלך באופן מיידי עם כל אחד! לא משנה על מה אתה עובד, Snagit עוזר לך לחסל בלבול ולספק לאנשים אחרים תוכן אישי ומשמעותי.
ההתקנה כוללת בונוס... בולים להדבקה על התמונות!
הורדה:
|| כאן ||
-
עודכן:
TechSmith_Snagit_v20.0.2.4781 -
כמדומה שהתוכנה לא פועלת בוינדוס שבע גם אחרי העדכון המחשב מתקין לי אותה וכותבת התוכנה הותקנה בהצלחה אבל לא נוסף שום סמל בשולחן העבודה ואז פתאום קופצת הודעה של וינדוס שהתוכנה לא הותקנה כראוי ואם אני רוצה להתקין שוב תוך שימוש בהגדרות המומלצות וכשאני עושה את זה לא עוזר כלום יכול להיות שהיא מתאימה רק לוינדוס עשר
@שמואל ?
@יוסי-מחשבים ? -
-
הקישור חסום בנט פרי.
מישהו יכול לשלוח לי... -
@ברוך אמר בTechSmith Snagit- תוכנת צילום והסרטת מסך עם אפקטים:
הקישור חסום בנט פרי.
מישהו יכול לשלוח לי...תבקש שיפתחו לך
-
@יוסי-מחשבים
כן שלחתי ופתחו.
אבל חשבתי שיקח זמן, תכלס זה טופל תוך 5 דקות בערך... -
התוכנה ממש מעולה, נהנה מכל רגע, וממליץ בכל פה למי שעדיין אין לו אותה!
כמה טיפים בנוגע לתוכנה שאולי יעזרו לכם:1. קיצורי מקשים:
א. בלחיצה על המקש prtscr תפתח חלונית הצילום בכל מקום על המחשב!
ב. בלחיצה על המקום המסומן בירוק תוכלו להגדיר מקש קיצור שיפעיל את הצילום בכל מקום על המחשב! תוכלו להזין מקש מספרי או ctrl + כל אות באנגלית שתבחרו.קיצור מקשים פעיל רק שהיא במצב הפעלה אוטמטית/כשהיא פועלת ברקע (תוכלו לראות אם היא נמצאת בחלונית של שורת המשימות)
2. אחרי שלכדתם תמונת מסך, מייד תקפוץ לכם חלונית נוספת שמציגה את התמונה, אם תרצו להעלות את התמונה ישירות לפרום או לכל מקום אחר או אפ' למסמך וורד וכדו', תוכלו לעשות זאת ע"י מקש הדבק - ctrl + v, וזאת בתנאי שלא ביצעתם כל פעולה אחרת בין הלכידה להעלאת התמונה!
3. אם הפעלתם את לכידת המסך, (וכבר הופיעו קווי הישור של הצילום) והתחרטתם, ובסוף אינכם רוצים לעשות לכידה, תוכלו פשוט לעשות זאת ע"י לחיצה על המקש הימיני בעכבר!
-
התוכנה בעברית?
תגובות או שאלות על המדריכים, אפשר לכתוב רק בקטגוריית עזרה הדדית.