התקנת התוכנות וההורדות הם באחריות המשתמשים בלבד, הפורום אינו לוקח אחריות על התוכן/התוכנות או כל דבר הנלווה איתם, והם לא נבנו או הוכנו על ידי/עבור משתמשי הפורום ולפיכך האחריות היא על המשתמש המבצע את הפעולות בלבד, מערכת הפורום משמשת כפלטפורמה להעברת התוכן בלבד.
IDM - הוסר מהתוספים, איך אני מחזיר אותו? (וגם: הודעה שקופצת בסיום הורדה)
-
בשל סיבה כלשהי הסרתי את IDM מרשימת התוספים. אמנם הוא ממשיך לעבוד במחשב ואני יכול להוריד ע"י הדבקת קישור.
אבל הייתי שמח לעצה איך להחזיר אותו לתוספים.דבר נוסף:
אחרי שהורדתי וידאו מסוים דרך התוכנה עולה לי ההודעה הבאה
מה זה אומר?תודה
-
@ספר-יהלום
לא מצליח למצוא אותו בחנות התוספים של כרום, אבל יש לך את זה כאן כקובץ מצורף, גרור לתוספים כשמצב פיתוח מופעל.
extension_6_36_5_0.crx
או שתמתין שמישהו יפנה אותך למשהו יותר טוב -
תנסה להגדיר דרך התוכנה: תפריט הורדות>אפשרויות
-
@מתחיל-מומחה אמר בIDM - הוסר מהתוספים, איך אני מחזיר אותו? (וגם: הודעה שקופצת בסיום הורדה):
@ספר-יהלום
לא מצליח למצוא אותו בחנות התוספים של כרום, אבל יש לך את זה כאן כקובץ מצורף, גרור לתוספים כשמצב פיתוח מופעל.
extension_6_36_5_0.crx
או שתמתין שמישהו יפנה אותך למשהו יותר טובתודה, צדיק!
עובד. -
@נגן אמר בIDM - הוסר מהתוספים, איך אני מחזיר אותו? (וגם: הודעה שקופצת בסיום הורדה):
תנסה להגדיר דרך התוכנה: תפריט הורדות>אפשרויות
ניסיתי ולא הופיע שם.
בכל אופן פעלתי כהמלצת @מתחיל-מומחה ונושעתי.
תודה על הרצון -
אולי מישהו יוכל לעזור לי בזה:
@ספר-יהלום אמר בIDM - הוסר מהתוספים, איך אני מחזיר אותו? (וגם: הודעה שקופצת בסיום הורדה):אחרי שהורדתי וידאו מסוים דרך התוכנה עולה לי ההודעה הבאה
-
@ספר-יהלום תתקין את זה ותעדכן
-
@A0533057932 אמר בIDM - הוסר מהתוספים, איך אני מחזיר אותו? (וגם: הודעה שקופצת בסיום הורדה):
@ספר-יהלום תתקין את זה ותעדכן
Not Found
The requested URL was not found on this server.Apache/2.4.10 (Debian) Server at download.betanews.com Port 80
-
@ספר-יהלום תיקנתי את הקישור
-
@A0533057932
מה להוריד משם? -
@ספר-יהלום ראיתי שכבר @מתחיל-מומחה הביא לך את התוסף. אבל בכ"ז, אעלה גם קישור ישיר לחנות התוספים להתקנת התוסף בקלות.
-
מה הבעיה,
נכנסים לתוספים של הדפדפן
ב CHROME על ידי 3 הנקודות לוחצים עליהם למעלה בצד שמאל
כלים נוספים-----> תוספים---->
מנווטים אל התיקיה internet download manager היכן שהתקנתם אותה...
בברירת מחדל זה לשם:
C:\Program Files (x86)\Internet Download Manager
וגוררים את הקובץ IDMGCExt.crx אל התוספים בדפדפן
עכשיו או שהוא מציע התקן תוסף ומבצעים או עדכן אם היה מותקן אך לא פעיל!זה הכל , תהנו.
-
@ofir2050
תודה על התגובה
אבל אני מקווה לטובתו שהוא הסתדר אחרי 5 חודשים... -
@משה-מזרחי
בשמחה...
זה תמיד יכול לעזור לכל מי שמחפש פיתרון מהיר. -
@ofir2050 לא תמיד זה עוזר יש את התוסף בחנות התוספים של גוגל אני לא זוכר איך הם קראו לו אבל דרך האתר שלהם ניתן להגיע לזה בקלות
-
@jecky זה הקישור של התוסף בחנות כרום https://chrome.google.com/webstore/detail/idm-integration-module/ngpampappnmepgilojfohadhhmbhlaek
-
@moshep בדיוק