EaseUS Data Recovery Wizard תוכנת שחזור מצוינת
-
כבר עלה כאן גירסא 12 עם פריצה כעת יש כאן גם גירסא 13 וגם 12 גם גירסת התקנה וגם גירסא ניידת וגם בעברית בגירסת ההתקנה של 12 [שיוסי מחשבים הביא] ההתקנה שקטה ללא התערבות כלל, ובגירסא 13 זה צריך משהו התערבות בסוף, הגירסאות הניידות הם בעברית, [ניתן לשנות שפה לאנגלית, העברית מחליף את הגרמנית] ובגירסאות ההתקנה צריך לשנות לו את השפה ע"י הקבצים המצורפים בתיקיה שהורדתם, בגירסאות הניידות יש שתי אפשרויות א. להפעיל בצורה אקראית ע"י לחיצה על התוכנה [זה מחלץ אותו לתיקיה זמנית שנמחקת בסגירת התוכנה], ב. להעתיק אותו למחשב [כמעט כמו התקנה רק ע"י העתקת תיקיה וכשרוצים להסיר מוחקים אותה].
הקובץ להורדה: EaseUS Data Recovery Wizard -
@ד-מ-ל אמר בEaseUS Data Recovery Wizard תוכנת שחזור מצוינת:
כבר עלה כאן גירסא 12 עם פריצה כעת יש כאן גם גירסא 13 וגם 12 גם גירסת התקנה וגם גירסא ניידת וגם בעברית בגירסת ההתקנה של 12 [שיוסי מחשבים הביא] ההתקנה שקטה ללא התערבות כלל, ובגירסא 13 זה צריך משהו התערבות בסוף, הגירסאות הניידות הם בעברית, [ניתן לשנות שפה לאנגלית, העברית מחליף את הגרמנית] ובגירסאות ההתקנה צריך לשנות לו את השפה ע"י הקבצים המצורפים בתיקיה שהורדתם, בגירסאות הניידות יש שתי אפשרויות א. להפעיל בצורה אקראית ע"י לחיצה על התוכנה [זה מחלץ אותו לתיקיה זמנית שנמחקת בסגירת התוכנה], ב. להעתיק אותו למחשב [כמעט כמו התקנה רק ע"י העתקת תיקיה וכשרוצים להסיר מוחקים אותה].
הקובץ להורדה: EaseUS Data Recovery Wizardהאם אפשרי קצת לנדב הסבר יותר מפורט על כל הקבצים בפנים מה לעשות?
-
תודה על התוכנה אני מכיר שהיא טובה אבל לא הבנתי איך הפריצה או איפה המפתח מוצר.
-
@פלניא ו- @avi-chazak צירפתי קובץ הוראות. הוראות.txt
-
תודה רבה האמת שעשיתי את זה בקישור שמישהו שלח בפוסט דומה.
-
@ד-מ-ל
א. תודה רבה רבה לך.
ב. לאחר הפעלת קובץ השפה, אין לי שם לבחור גרמנית או עברית....??
תודה מראש
-
@יהודה-הנשיא זה באותיות אנגלית DEUTSCH [דויטש] זה נמצא בתפריט בצד ימין למעלה המשבצת הרביעית מימין עם 3 פסים באפשרות שפה.
-
@ד-מ-ל לא הבנתי איך משתמשים בגירסה 13 ??
-
-
@ד-מ-ל אמר בEaseUS Data Recovery Wizard תוכנת שחזור מצוינת:
הקובץ להורדה: EaseUS Data Recovery Wizardהפריצה של גרסה 13 הפסיק לעבוד אצלי.
ניסיתי לפרוץ מחדש ולא עזר. -
@איש-ימיני (אם כבר הקפיצו.......) אני הורדתי את הקובץ והא לא נפתח לי, אשמח לעזרה
-
@GEHCT אמר בEaseUS Data Recovery Wizard תוכנת שחזור מצוינת:
@איש-ימיני (אם כבר הקפיצו.......) אני הורדתי את הקובץ והא לא נפתח לי, אשמח לעזרה
תעלה צילום מסך של הקובץ שהורדת
-
-
אין לך תכנת חילוץ.
תוריד מכאן
https://fm.mitm.top/index.php/s/xNQXw7neqPbd5LA -
@משהקפלן זה יורד לי ולקראת הסוף זה נתקע וקופץ לי התראה
-
@GEHCT בפרטים של האיום הוא כותב איום מסוג טרויאני.................. היתכן?
-
@GEHCT בפרטים של האיום הוא כותב איום מסוג טרויאני.................. היתכן?
ברור, כיון שיש שם פריצה, הוא מזוהה כאנטי וירוס.
תנטרל קודם את האנטי וירוס, אח"כ תוריד. -
@ד-מ-ל ליזה לא נפתח הנה תמונה
-
@ייצי תשהה אנטי וירוס ותוריד מחדש
-
@מתכנת-חובב תודה מראש
התקנתי וינראר מעודכן יותר והבעיה הסתדרה -
-
-
הפריצה ל13 מפסיקה כל פעם מחדש וגם אחרי שהתקנתי באתי להפעיל את שנוי שפה וכתוב שהווינדוס חסם נטרלתי את האנתי ווירוס וגם את האינטרנט ולא עבד