שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@א-מ-ד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@י-פרל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח מה, הוא יעבור על ה"קוד" של האפליקציה ואם הוא יזהה בה אפשרות של הפעלת וידאו הוא יחסום את האפשרות להתקין?
משהו גזה, @לא-מתייאש הוא המפתח לא אני
אהל מה זה משנה העיקר שחסום@י-פרל אני חושב שזה אמור לעבוד לפי זיהוי הרשאות - לכל אפליקציה יש הרבה הרשאות שהיא דורשת מהמכשיר, וכשקיידרואיד יזהה שהאפליקציה דורשת את ההרשאה של צפיה בוידאו הוא יחסום אותה או את ההתקנה שלה. מה שאומר שגם אפשרות פנימית לא תעבוד, השאלה אם שאר האפליקציה כן תעבוד (- אם תחסם פעילות האפליקציה או מתן ההרשאה לפעילות ספציפית של וידיאו).
מה שבטוח לכאורה שאם תיקח אפליקציה ותסיר ממנה את ההרשאה הזו - שאר האפליקציה כן תותקן ותעבוד.
כמובן - הכל אם זו כוונתו של @לא-מתייאש בביצוע החסימה הזו.האמת שמישהו כבר נתן את הרעיון הזה, וזה יעבוד אבל לא כמו שאתה מתאר, אין הרשאה לצפות בוודאיו, יש הרשאות לגשת לקבצים של המכשיר, וזה הבעייה בשיטה הזאת, זה יהיה מאוד מחמיר על המשתמש וזה יחסום הרבה אפליקציות שאין צורך לחסום אותם, לכן לדעתי, צריך לעשות משהו קצת שונה, קיידרואיד יתחיל בלמחוק את כל האפליקציות שהן ברמת משתמש, את האפליקציות מערכת הוא יסרוק אותם ויחסום לפי מאגר נתונים שלו, ויציג גם לפי שיטה הזאת של האפליקציות איזה אפליקציות יכול להיות בעייתיות, ולאחר מכן, יהיה ניתן להתקין דרך החנות רק אפליקציות שסימנתי בהם שלא לא ניתן לצפות בווידאו, ווהתקנות חוץ מהחנות יהיו חסומות.
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
עובד שמותקן קיידרואיד?
לאיזה אנדרואיד?עובד עם קידרואיד על אנדרואיד 8.1
-
@chaimd כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אני רואה שכבר שאלו שאלות דומות בעבר אבל לא מצאתי פיתרון
מחקתי חשבונות במכשיר (גלקסי s9) ועדיין כותב לי שיש חשבון מחובר.
אשמח לעזרהתפנה אליי האישי יש לי אוליי פיתרון למכשירי סמסונג מסדרת s
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ולאחר מכן, יהיה ניתן להתקין דרך החנות רק אפליקציות שסימנתי בהם שלא לא ניתן לצפות בווידאו, ווהתקנות חוץ מהחנות יהיו חסומות.
בכל המסלולים או רק במסלול מיוחד של וידיאו חסום??
-
@א-מ-ד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ולאחר מכן, יהיה ניתן להתקין דרך החנות רק אפליקציות שסימנתי בהם שלא לא ניתן לצפות בווידאו, ווהתקנות חוץ מהחנות יהיו חסומות.
בכל המסלולים או רק במסלול מיוחד של וידיאו חסום??
רק למי שחסם ווידאו
-
@שם-כלשהו כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אפשר להפעיל אנדרואיד אוטו עם מכשיר שמותקן בו קיי דרואיד?
כרגע לא בגרסה 1 כן
-
@ישניאור כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אולי שייך להוסיף בנקים דיסקונט, לאומי, פפר וכדו'
בגרסה 1
וכל הכבוד לך! עבודה נהדרת! בהמשך אולי יהי' ניתן להתקין יותר נח?
כנ"ל
-
@מתושלח-הבבלי מה בגירסא 1?
-
@ישניאור כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@מתושלח-הבבלי מה בגירסא 1?
בגרסה 1 יהיה את כל מה שביקשת
-
@מתושלח-הבבלי אוקיי נחכה, כמה זמן זה אמור לקחת?
-
@מתושלח-הבבלי אוקיי נחכה,
למה למי שילמת כסף?
כמה זמן זה אמור לקחת?
באזור סוכות בערך
-
@הלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אני מתקין עם התוכנה ניסיתי כמה פעמים ואת האפליקציה הוא התקין אבל הוא כותב שההרשאות לא הושלמו ובסוף גם האפליקציה כותבת שאין הרשאת גישת מנהל
מה אפשר לעשות?מישהו יכול לעזור עם זה בבקשה?
-
אני מנסה לפתוח את התוכנה במחשב אחרי שהתקנתי אותה וזה לא פותח לי מישהו יודע להסביר לי למה???
-
@0533141174 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אני מנסה לפתוח את התוכנה במחשב אחרי שהתקנתי אותה וזה לא פותח לי מישהו יודע להסביר לי למה???
ניסית להיכנס לתוכנה דרך מסך התחל?