סקר | האם לשחרר פריצה לאופיס עם חידוש אוטומטי לגמרי (כמו מקורי)?
-
ב"ה ישנה אפשרות לשחרר פריצה לאופיס, משהו שעדין לא קיים עד היום בכלל! פריצה אוטומטית מובנית באופיס עצמו, כך שבכל מופע חדש של אופיס הוא יפעיל שוב את הקוד, וכל זה ללא כל קובץ חיצוני אלא קוד פיתוח מובנה באופיס, מה שאומר שבדרך הטבע כל עוד שהתוסף מותקן הפריצה לא יכולה ליפול... ממש כמו רישיון אמיתי!!!
כמובן שלא ירגישו בתוסף, לא יהיה שום כפתור או משהו, אלא מתקינים פעם אחת וזהו.
השיקולים שלי:
- א. האם כדאי לשחרר דבר כזה חינם או שעדיף אולי לעשות זאת במחיר סמלי, נניח 50 ש"ח, כי תכל'ס יש כאן שירות ופיתוח אישי שעבדו עליו, וזה במקום המחיר של הרישיון המקורי.
- ב. מאחר ויש נידון הלכתי אם מותר לפרוץ, אז ברגע שזה יהיה גמור ונמנה ללא עוררין אז לא ירגישו ולא ידעו שיש כזה נידון ושיש מי שאוסר כמו שכעת מרגישים, (בפרט עם הפריצה המובנית הנוכחית ששואלת ומתריאה על כך קודם), או שדי בכך שרק בפעם הראשונה תוצג השאלה וזהו.
- ג. מאחר והוא לא מבחין בין אם צריך לפרוץ שוב או לא, לכן הוא מחדש את הפריצה בכל מופע חדש של וורד כאמור, השאלה אם זה בריא להתנהג כך או שעדיף כבר ללא שינויים, כי אולי יכול להיות טאקר עם עדכונים או משהו, השאלה הזו מופנית למנוסים בכך היודעים את המציאות בלבד! לא למשערי השערות שגם אני יכול לשער אותן.
אשמח לקבל חוות דעת מכל אחד באשר הוא, רק תזכרו לכוון לטובת הכלל, (למשל לא להתרגז שיש צד לקחת כסף, מאחר ואחרי הכל מישהו עבד קשה ומגיע לו, ולא מדובר על המון כסף אלא משהו ממש בסיסי).
-
@es0583292679 לגבי ענין הכסף אני רק מזכיר ,איכא דרכא אחרינא.. ומי שרוצה לחסוך ימצא כבר את הדרך ואת הפריצה
אגב אתה לא מדבר על "מזויף מתוכו"? העלית את זה כבר, לא? -
@es0583292679 כתב בסקר | האם לשחרר פריצה לאופיס עם חידוש אוטומטי לגמרי (כמו מקורי)?:
כמובן שלא ירגישו בתוסף, לא יהיה שום כפתור או משהו, אלא מתקינים פעם אחת וזהו.
אאל"ט הפריצות הקיימות כבר גם עובדות בדרך זו
-
@es0583292679 כתב בסקר | האם לשחרר פריצה לאופיס עם חידוש אוטומטי לגמרי (כמו מקורי)?:
א. האם כדאי לשחרר דבר כזה חינם או שעדיף אולי לעשות זאת במחיר סמלי, נניח 50 ש"ח, כי תכל'ס יש כאן שירות ופיתוח אישי שעבדו עליו, וזה במקום המחיר של הרישיון המקור
לקחת כסף על פריצה זה הרבה יותר בעייתי מבחינה הלכתית
-
@מרקורי כתב בסקר | האם לשחרר פריצה לאופיס עם חידוש אוטומטי לגמרי (כמו מקורי)?:
א. האם כדאי לשחרר דבר כזה חינם או שעדיף אולי לעשות זאת במחיר סמלי, נניח 50 ש"ח, כי תכל'ס יש כאן שירות ופיתוח אישי שעבדו עליו, וזה במקום המחיר של הרישיון המקור
@מרקורי כתב בסקר | האם לשחרר פריצה לאופיס עם חידוש אוטומטי לגמרי (כמו מקורי)?:
בפרט אם אתה משאיר שם וטלפון בכל מקום אפשרי
-
-
@aiib
זה סוג של ח"פ
הוא רוצה שיהיה@es0583292679 כתב בסקר | האם לשחרר פריצה לאופיס עם חידוש אוטומטי לגמרי (כמו מקורי)?:
שבכל מופע חדש של אופיס הוא יפעיל שוב את הקוד
לדוגמא KMS רגיל - שלא בחרו בשיטה שיעלה אוטו' כל פעם (מספר 2 בסקריפט) יפעל רק 180 יום
-
בקשר לעניין ההלכתי.
- עיקר ההיתיר למתירים הוא רק אם אתה לא מרוויח בזה כסף. (לא מדובר בגזל עכום משם שיש שותפים יהודיים, וכן הכל שייך למחלקת מייקרוסופט ישראל..)
בקשר לפריצה:
- לא הייתי ממליץ לך לפרסם פריצה שלא בעילום שם, מפני שאתה חשוף לתפיעות ענק.
בקשר לתשלום:
- כל אחד היום יכול השיג עם קצה מאמץ אופיס 365 במחיר סמלי, כך שאינני רואה אפשרות שמישהו ישלם יותר מהסכום הזה.
-
@משה-מזרחי כתב בסקר | האם לשחרר פריצה לאופיס עם חידוש אוטומטי לגמרי (כמו מקורי)?:
@aiib
שזה מגיע בנפרד
לא בתור סקריפט אלא מובנהואז? בסופו של דבר גם מה שהוא מציע זה להוריד קובץ נפרד
-
אשתדל בל"נ לענות על מה ששאלו כאן:
א. התשלום אינו עבור הפריצה, אלא עבור התוכנה, דהיינו שכר טירחה, על כך לא דיברו הפוסקים ואכמ"ל.
ב. בשום מקום עד עכשיו לא נזכר שזה קשור אליי, ועדין אני לא מקשר זאת אליי בשום דרך, גם בפריצה הקודמת שפורסמה אין שום קשר אליי לא בפוסט ולא בתוכנה, וודאי לא שם וטלפון, (למי שזה כואב לו שאני משאיר פרטים, אני רוצה להתפרנס, אז אמנם אלו תוכנות חינמיות אך הן מביאות בקשות פיתוח וכדו').
ג. זה לא שונה ממספר 2 בסקריפט, אבל לרוב העולם קשה להפעיל את הסקריפט, ועוד יותר קשה לבחור את 2, הראיה שכבר שנים שמשחרים לפתחי הרבה אנשים בתשלום 50 ש"ח שאעשה להם את זה...
ד. מה שפורסם אינו אוטומטי, אלא רק מחליף את הקושי של פתיחת הסקריפט לזמין יותר, ואת הבחירה 2 לכפתור נוח, וללא חלונות וקבצים וכו', אבל כרגע אני מדבר שיהיה בלי כלום בכלל! בלי כפתורים ובלי כלום, אלא ממש מופעל אוטומטי בעליית מופע חדש של וורד, וכפי שכתבתי.
-
ב. בשום מקום עד עכשיו לא נזכר שזה קשור אליי, ועדין אני לא מקשר זאת אליי בשום דרך, גם בפריצה הקודמת שפורסמה אין שום קשר אליי לא בפוסט ולא בתוכנה, וודאי לא שם וטלפון, (למי שזה כואב לו שאני משאיר פרטים, אני רוצה להתפרנס, אז אמנם אלו תוכנות חינמיות אך הן מביאות בקשות פיתוח וכדו').
נראה לך שמיקרוספופט מטומטמים??
-
- לגבי תשלום, מגיע לך ולכן אין בזה שום פסול שתבקש, השאלה היא אם יהיה ביקוש, והייתי ממליץ לך לבדוק קודם, וכמובן באיזה קבוצת יעד לפרסם,
בוא נחשוב בהגיון, אנשים שנמצאים בפורום, ויודעים שיש להם כאן כמה אופציות פרוצות, וירצו לשלם, לרוב זה כי הם רוצים מקורי, ולא בגלל שהוא לא מוצאים פרוץ.
לכן למסקנה, עדיף לך לפרסם בחוץ, אם אתה רוצה תשלום ע"ז.
- לגבי הפצת הפרוץ,
אם לא היו בשוק גרסאות פרוצות מסמתא זה היה צריך שיקול נוסף, אבל השוק מוצף, ואנשים לרוב יודעים את המציאות.
מה שכן, תמיד טוב לומר לפני ההתקנה, שזה לא חוקי ורשמי, כך שמי שמקפיד על זה ידע.
בהצלחה ותמשיך לעלות דברים טובים
-
@אליר325000 כתב בסקר | האם לשחרר פריצה לאופיס עם חידוש אוטומטי לגמרי (כמו מקורי)?:
אם לא היו בשוק גרסאות פרוצות מסמתא זה היה צריך שיקול נוסף, אבל השוק מוצף, ואנשים לרוב יודעים את המציאות.
גם אני חושב שלא תתעשר מזה...
שמשחרים לפתחי הרבה אנשים בתשלום 50 ש"ח שאעשה להם את זה...
מי שלא רוצה להשקיע מאמץ בעצמו וירצה לקחת אותך שתעזור לו אישית, כמובן שתיקח תשלום כטכנאי מחשבים. אבל אני לא יודע אם יהיו קונים לפירצה שלך בפורומים. (כי יעדיפו פריצה חינמית)
-
@צור בשביל תביעה צריך ראיה, ואין!
איזה ראיה צריך יותר מהפירסום כאן בפורום שכולל מספר טלפון שלך ופרטי יצירת קשר ושליחת כסף?
-
@es0583292679
אני לא חושב שיש צורך לפריצה הזאת בתשלום-
כי אפשר לקנות אופיס במחירים ממש זולים למשל
באתר הזה https://www.keysfan.com/summer-sale.html?ksf=bcd97 -
כי לא נראה לי שהרבה ירצו לשלם רק בשביל לא להפעיל את הסקריפט האוטומטי
במיוחד כשמדובר בחברי הפורום
-