בירור | הבדל באופיס 365
-
שבוע טוב לכל החברים
האם יש הבדל באופיס 365 בין רגיל לפרו פלוס -
למיטב ידיעתי אופיס רגיל משלמים פעם אחת ומקבלים גרסא מסויימת של אופיס לכל החיים (ללא עדכונים).
אופיס 365 משלמים בלי סוף ומקבלים עדכונים. ברגע שאתה מפסיק לשלם, אין אופיס.לפני שקונים רגיל צריך לוודא שלא קונים גרסאת OEM שזו גרסא שסגורה רק למחשב אחד ואחרי זה אי אפשר להתקין על מחשבים אחרים (גם אחרי שהמחשב הקודם סיים את חייו). אלא אם כן זה רצונך.
ה"יתרון" של גרסאת 365 זה שכל הזמן יש עדכונים, ומי צריך אותם בכלל, העדכונים האלה הם עסק.
מיקרוסופט מנסים ליצור מצב שאנשים יהיו תלויים בעדכונים, הם מוציאים כל הזמן מערכות הפעלה חדשות ויש להם אינטרס כלכלי שתהיה תלוי כל הזמן בעדכונים כדי שהתוכנה תעבוד על מערכות הפעלה חדשות שהם עצמם דוחפים.אני עובד עם גרסא ישנה של וינדוס, לא מתאים לי לעדכן אותו, אני עובד עם אופיס 2016 ששילמתי עליו פעם אחת והכל טוב אצלי.
-
@cocavyam כתב בבירור | הבדל באופיס 365:
ה"יתרון" של גרסאת 365 זה שכל הזמן יש עדכונים, ומי צריך אותם בכלל, העדכונים האלה הם עסק.
הסתכלות מעניינת...
אתה ממש לא חייב להוריד עדכונים...
ולענייננו:
אופס 365 זה "אופיס מחובר". זה המשמעות של 365.
לכן יש שם הכתבה קולית, שיתוף מסמכים ועבודה משותפת, וכל מה שצורך אינטרנט כל הזמן.
כמובן שאפר גם ללא רשת, אך יש לשים לב שמי שמשתמש ברישיון מקורי, אם הוא לא מחובר כל תקופה (לא זוכר כמה זמן) נחסם לו האופיס ללא התראה מוקדמת! ע"י הפריצה אין את בעיה זו. -
ה הנני העני התייחס לנושא זה