בקשת מידע | גוגל דוקס, או דרך אחרת - שיתוף קובץ וכל אחד יראה רק את העריכה שלו
-
אני מעוניין לעשות משהו בסגנון של קובץ שמירת זמנים לעובדים שכל העמודות חסומות לעריכה חוץ מהעמודות של שעת כניסה ויציאה, וכל אחד ממלא את הנתונים שלו ובסוף החודש לוחץ על כפתור מקרו וזה מייצר קובץ חדש מסודר לפי הצורה שאני צריך [ואת זה הוא שולח לי ושומר אצלו]. אבל דחוף לי שלאחר גמר החודש הקובץ יחסם ולא תהיה אפשרות לראות / לשנות את הקובץ [גם לי, אין לי עניין לראות את הנתונים שהם ממלאים במהלך החודש וגם לא בסופו, מספיק לי הקובץ שהם שולחים בסוף]. כמובן כל אחד אמור למלא דברים אחרים, ולכן אני צריך שעריכה של אחד לא תשפיע על השני.
-
@dfhzrhree כתב בבקשת מידע | גוגל דוקס, או דרך אחרת - שיתוף קובץ וכל אחד יראה רק את העריכה שלו:
@אהרן
למה לא ליצור טופס בגוגל פורמס?תודה על הרעיון, אני צריך עם אפשרויות של מאקרו ועוד דברים [מה שאני צריך זה לא מדויק מה שכתבתי, רק הסגנון, ולא יעזור פורמס, יש מאות שורות שרק חלק קטן כל אחד ממלא].
-
@dfhzrhree כתב בבקשת מידע | גוגל דוקס, או דרך אחרת - שיתוף קובץ וכל אחד יראה רק את העריכה שלו:
@אהרן
התנסית בפורמס?
פשוט אם אני קורא את מה שכתבת לעיל - הרבה יותר פשוט לקבל קלט מכל אחד עם כניסה/יציאה למסמך אחד של כל העובדים, ועליו/ממנו לבצע את כל הפונקציות...אני צריך שכל אחד יוכל להוציא את הקובץ שלו בזמן אחר כשהוא צריך ללא תלות בי או במישהו אחר