עזרה | עזרה, פריצה לעריכת קבצי pdf בAdobe Acrobat - בתוכנה קיימת
-
תודות לפורום התקנתי עם פריצה את Adobe Acrobat, אך אינני יכול לערוך את הקובץ עצמו כגון למחוק חלק מהטקסט או מהתמונות במסמך הpdf וכגון לסובב חלק מההעמודים במסמך,
האופציה שאני רואה היא לשלם על רישיון לפחות 70 ש''ח בחודש, מה שכמובן אינני רוצה.(במחשבים אחרים במשרד אצלי יש את האופציה לערוך Pdf בAdobe Acrobat - ואני בטוח שלא משלמים על כך).
אציין שאף שישנם הרבה פוסטים בנושא Adobe Acrobat, באף אחד מהם לא מצאתי את הפתרון למה שאני צריך.
מצורף תמונות לאחת מהפונקציות עליה יש דרישה לתשלום.
למשל כשאני לוחץ איפה שהחץ הימני, נפתח לי התיבה הזו, שם אני אמור ללחוץ בחץ השמאליואז באתר אני אמור לרכוש רישיון, הנה תמונה של האתר:
בתודה ובברכה
זנב לאריות -
@זנב-לאריות https://mitmachim.top/topic/29089/להורדה-adobe-acrobat-pro-אקרובט-בהתקנה-שקטה-להורדה-מתעדכן?_=1688276273311
לא יודע מה התקנת...
יכול להיות שהפריצה נחסמה -
פוסט זה נמחק!
-
@sxsx אני כבר לא זוכר מה התקנתי, אבל אני יודע שללא הפריצה לא הייתי יכול להתקין את התוכנה, מה שאומר שהפריצה לא נחסמה.
עכשיו, אתה בטוח שבקישור שצירפת יש הורדה של תוכנה ופריצה שכוללת עריכה מתקדמת של הקובץ pdf - אם כן תעדכן אותי איזה קובץ להוריד שם ואתחיל מהתחלה.תודה רבה מראש
זנב לאריות -
@זנב-לאריות אני משתמש בתוכנה מהקישור הנ"ל, עובד ללא בעיות, פשוט תוריד את הקובץ לפי המערכת שיש לך במחשב - 32 או 64 סיביות (הכי הגיוני שיש לך 64, זה הקישור העליון שם), תזכור לנטרל אנטיווירוס ולהסיר התקנה של האקרובט שכבר יש לך לפני שאתה מתקין את החדש, בהצלחה!
-
-
-
-
-