עדכון הפורום
-
באג נוסף, אי אפשר לראות חצי פרופיל של מישהו (היינו ללחוץ עליו ולראות מסך קטן עם כמה מוניטין, ופוסטים יש למי שבחרתי...)
-
-
@זאב-לבן כתב בעדכון הפורום:
הכי דחוף זה סוג הנושא שגם הפסיק לעבוד
יש כבר כמה נושאים ללא סוגלמה?
יש למעלה בצד ימין
או שאתה מתכווין לבאג/בירור/בקשה..? -
-
ואווווווו @אלישי זה מטורף!!!! כל הכבוד!!!
העיצוב מדהים!! -
@אלישי באג נוסף ששמתי לב אליו (משער שכבר כתבו אבל למי יש כח לעבור 139 פוסטים..?)
אין אופציה להעתיק מקידוד כמו שהיה עד היום..doctypeHTML ואין אופציה להעתיק
-
@זאב-לבן שים לב גם שאין סוג כמו מקודם (גם בפוסטים הישנים) - אלא לפני הכותרת כתוב מה הסוג, ולאחריו קו - ואז את כותרת הפוסט
אז פיתרון זמני, לכתוב את הסוג, לאחרי קו (אפשר נראה לי למצוא את זה בסמלים, ואז את הכותרת)
הנה דוגמא - באג | תעתיקו את הקו - עושים רוח לפני הקו ואחרי.. -
שימו לב לעוד משהו:
כשכותבים משהו ובלי רווח @ אז נפתחת הרשימה, אך זה לא יוצא תיוגתעשו כך למשל: ראיתם את הבאגים ש@אלישי סידר?
נפתח הרשימה אך זה לא תיוג.. נקודה מעניינת
@אחד-מי-יודע-0 רעיון מעניין וחזקאגב הייתי עושה את זה קבוע + סוג הפוסט, עד ש@יוסי-מחשבים התותח העיר לי על זה..
-
-
פוסט זה נמחק!
-
@אחד-מי-יודע-0 לא.. אחרת לא הייתי כותב
-
פוסט זה נמחק!
-
אגב אני התלהבתי ממורף (עיצוב) השאלה היא אם יש אופציה להחליף לו צבע..? זה מידי מודגש
-
פוסט זה נמחק!
-
@אלישי עוד משהו
כל התראה אני לא מקבל רק את שם הנושא אלא גם כל פעם שמישהו מפרסם.. (ואני לא עוקב.) -
ראשית, אציע לעיין בפוסט דלעיל שסוקר כ10 באגים בעיצוב החדש (כמובן חלקם כבר נפתרו, בשאיפה שישארו 0..).
חלק מהבאגים המוזכרים כאן פשוט צוינו שם...
אני יודע שזה לא נוח, אבל חבל להספים...
גילוי נאות: הפוסט האמור יצא ממקלדתי, ועדיין...
בנוסף, האם ישנו שינוי מדיניות לגבי הצבעות?
עד 6 למשתמש ספציפי, ועד 20 בסה"כ, יומי כמובן.
יתכן וזה לא חדש, אך לא נתקלתי בזה עד היום, באשמתי? -
@אחד-מי-יודע-0 כתב בעדכון הפורום:
@סקרן-להבין כתב בעדכון הפורום:
לא.. אחרת לא הייתי כותב
אז למה פה הוא עשה רווח?
מתחיל-מומחה כתב במדריך מלא ומפורט לשימוש בפורום, למשתמש המתחיל ולמשתמש הוותיק:
תודות ל שמואל ו אלישי על הפורום הנפלא שלנו! ועל הבמה המכובדת שאתם נותנים למדריך דנן.
נראה לי שבכ"ז יש צדק בדברי...
תסתכל טיפה לפני..
תיוג שם ללא רווח לפניו - כמו שהוזכר לעיל א"א לתייג משתמש ולכתוב ש@מתחיל-מומחה כי המשתמש לא יקבל התראה ולכן צריך לכתוב ש @מתחיל-מומחה עם רווח.
מי שבכל זאת רוצה - אפשר לכתוב כך ש @מתחיל-מומחה או ש @מתחיל-מומחה וזה יראה ללא רווח ככה: ש @מתחיל-מומחה
קרדיט ל @Men770