התקנת התוכנות וההורדות הם באחריות המשתמשים בלבד, הפורום אינו לוקח אחריות על התוכן/התוכנות או כל דבר הנלווה איתם, והם לא נבנו או הוכנו על ידי/עבור משתמשי הפורום ולפיכך האחריות היא על המשתמש המבצע את הפעולות בלבד, מערכת הפורום משמשת כפלטפורמה להעברת התוכן בלבד.
תוכנה לקיטלוג תמונות וסרטונים לפי פרצוף
-
אני מחפש תוכנה שתקטלג לי תמונות וסרטונים לפי הדמויות המופיעות בהם, אפילו בתשלום, מה שחשוב לי זה הדיוק בזיהוי, וכמה שפחות פספוסים, מי שמכיר, שיגיד בבקשה...
-
יש את זה בפיקסה (חינמית) של גוגל
https://filehippo.com/download_picasa/post_download/
(צריל לשנות לאחר ההתקנה לעברית) -
@יוסי-מחשבים פיקסה דורש המון עבודה לקיטלוג הוא לרוב לא מזהה אוטומטית הייתי משתמש בזה הרבה עד שנמאס לי לשבת על זה שעות...
-
@יוסי-מחשבים הוא לא כ"כ עושה את העבודה... אתה מכיר אולי משהו אחר יותר טוב? אפילו בתשלום.
-
בווינדוס 10 יש את זה מובנה במחשב!!! אולי בעדכון האחרון
-
רק לחדד את הדברים... (פשוט הבנתי באישי שהחברה לא כ"כ הבינו מה אני רוצה...)
אני רוצה תוכנה אמינה, שמזהה פרצופים ויודעת לאחד אותם לדוג' אם אני נמצא בשתי תמונות היא תקטלג אותי כאדם אחד, ולי עצמי נשאר רק לרשום שם על כל קבוצת פרצופים. אני רוצה גם שהיא תדע לזהות גם פנים שקצת נמצאות באלכסון... (אני עדיין לא דורש ממנה לזהות פרופילים..) ואני מעוניין שהיא תדע לעבוד גם עם הסרטות... אני מוכן גם לשלם ע"ז...
-
@YAIR055 אמר בתוכנה לקיטלוג תמונות וסרטונים לפי פרצוף:
בווינדוס 10 יש את זה מובנה במחשב!!! אולי בעדכון האחרון
היכן?
-
@חיים-כהן-1 באפליקצייה תמונות, אבל זה לא כ"כ טוב... זה סה"כ די חדש, מלפני שנתיים משהו כזה, עדיין יש פשלות...
-
אני אמין שהכי קרוב לזה תמצא באפליקציות אנדרואיד יותר מתוכנות למחשב (חוץ מהסרטות בהם צריך לחלק את ההסרטה לתמונות)
-
@יוסי-מחשבים מישהו הציע לי בפרטי לנסות עם גוגל תמונות, זה לכאו' זמין גם באתר שלהם, יש לך היכרות עם זה?
-
@יוסי-מחשבים הבעיה העיקרית שלי, שאם זה תוכנה בענן, אז יש לי את כל התמונות כבר בגוגל דרייב, אבל לא מצאתי דרך לסנכרן בין גוגל דרייב לגוגל תמונות, משהו מוזר... ואין לי כח להעלות הכל שוב, זה איזה 150 גיגה תמונות וסרטונים...
-
@מוטי-מן אמר בתוכנה לקיטלוג תמונות וסרטונים לפי פרצוף:
@יוסי-מחשבים מישהו הציע לי בפרטי לנסות עם גוגל תמונות, זה לכאו' זמין גם באתר שלהם, יש לך היכרות עם זה?
מכיר וגם לא משהו, אני אישית לא מכיר משהו מקצועי אבל ראיתי לדוג' באפליקציית ccleaner שמערכת הזיהוי תמונות מאד גבוהה (בדברים אחרים)
-
@מוטי-מן אמר בתוכנה לקיטלוג תמונות וסרטונים לפי פרצוף:
@יוסי-מחשבים הבעיה העיקרית שלי, שאם זה תוכנה בענן, אז יש לי את כל התמונות כבר בגוגל דרייב, אבל לא מצאתי דרך לסנכרן בין גוגל דרייב לגוגל תמונות, משהו מוזר... ואין לי כח להעלות הכל שוב, זה איזה 150 גיגה תמונות וסרטונים...
בדקת כאן?
https://www.multcloud.com/ -
@אלימיר א"א להעביר לגוגל תמונות, זה לא נחשב לאיחסון ענן...
-
@מוטי-מן לא הצלחת לסנכרן בין גוגל תמונות לדרייב? זה ממש מוזר. זה עניין של שתי שניות. תעשה העלאה > דרייב
ותבחר את התמונות מתוך הדרייב
וגם סרטוניםגוגל תמונות זה ללא הגבלה מבחינת שטח אחסון
והו מזהה פרצופים םשוט מעולה
-
@chv איך אני מייבא תמונות מגוגל דרייב לגוגל תמונות? (מוגדר אצלי ללא שינוי איכות, יש לי ללא הגבלה)
-
@מוטי-מן כתבתי לך
ואז -
@chv זה מה שהוא נותן לי בהעלאה:
-
@מוטי-מן very weird
-
@chv אמר בתוכנה לקיטלוג תמונות וסרטונים לפי פרצוף:
very weird
נכון, אבל זה המצב גם בעוד 2 חשבונות גוגל רגילים שלי...