בקשה | מחפש נגן/פלאפון בשביל נקודה חמה
-
במחיר הכי זול מאלי אקספרס/מהארץ אבל שהיה איכותי
היות והנסטטיק כול הזמן מתקלקל מהחום אז עדיף נגן/פלאפון רק בשביל לפתוח נקודה חמה
שיהיה תומך דור 4 ושיתמוך בתדרים של הארץ (חשוב שהיה כניסה לסים) -
-
@1divid אני יכול להשיג לך פלאפון טוב ב180 אבל יש לו שריטה במסך
-
@השטיגניסט אמר בבקשה | מחפש נגן/פלאפון בשביל נקודה חמה:
@1divid כל פלאפון אבל חברה טובהנראה לי שווהלך M200
יש לך קישור?
אני מעדיף פלאפון קטן או נגן שלא יראה סמארטפון זה נטו לנקודה חמה -
@פקז אמר בבקשה | מחפש נגן/פלאפון בשביל נקודה חמה:
@1divid אני יכול להשיג לך פלאפון טוב ב180 אבל יש לו שריטה במסך
מה הדגם?
-
@1divid רדמי 4
-
-
@1divid https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwiXld2VtbT4AhUIuu0KHbdhApYYABAKGgJkZw&ohost=www.google.com&cid=CAESbOD2Lxsh_1bny8fY9vxQIkaO_Wa91LtaQTy9E1p3KWjZi8oWjeTpkwRJvxMDk9-RihDahaq3WM3boBjeCCFBlri9N2HS0jeJINxvLdiAitha7p1t83Zl-Z_-xwucBB1Oema9jYJEVe1nYT_RAw&sig=AOD64_3UuQiPokZwf3Fqu_Nm6-tqxUDIPg&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwjrsdaVtbT4AhUMR8AKHSsPANcQ9aACKAB6BAgBEFI&adurl=
-
@השטיגניסט אז תקנה שעון עם אינטרנט
-
@השטיגניסט תקנה M200 מומלץ מאוד||https://www.google.com/aclk?sa=l&ai=DChcSEwilvPmPuLT4AhUVYeYKHTWiAAkYABAJGgJkZw&sig=AOD64_1MfqzgmNRrgUzfeh6hR2Jz9kTvkQ&ctype=5&q=&ved=0ahUKEwidr_WPuLT4AhWHQ0EAHUMoAxcQww8Ipwg&adurl=||
-
@השטיגניסט אמר בבקשה | מחפש נגן/פלאפון בשביל נקודה חמה:
@השטיגניסט אז תקנה שעון עם אינטרנט
עם סים?
יש לך משהו איכותי? -
@1divid שים לב שנגנים וסמרטפונים קטנים מאליאקספרס הרבה יותר מתחממים מנטסטיק וגם שים לב שהבטריה לא משהו חוץ מהעניין שאתה משתמש גם ברשת סלולארית וגם בנקודה חמה
-
@איש-אמת אמר בבקשה | מחפש נגן/פלאפון בשביל נקודה חמה:
@1divid שים לב שנגנים וסמרטפונים קטנים מאליאקספרס הרבה יותר מתחממים מנטסטיק וגם שים לב שהבטריה לא משהו חוץ מהעניין שאתה משתמש גם ברשת סלולארית וגם בנקודה חמה
כן אבל נסטטיק כבר הלכו לי כמה מהחום פה בארץ לכן אמרתי נגן טוב עד 200 שקל רק בשביל נקודה חמה זה כמה דקות ביום לא אמור להיות בעיה
-
-
@אליר325000 אמר בבקשה | מחפש נגן/פלאפון בשביל נקודה חמה:
@1divid
חבל שאנשים טועים ומטעים:- m200 אין לו סים
- המלצה שלי qin1 מקשים גרסה הכי פשוטה מעלי אקספרס. איכותי לנקודה חמה כמו שעושה @מישהו12
זה עדיין יקר יש משהו פשוט יותר?
-