התקנת התוכנות וההורדות הם באחריות המשתמשים בלבד, הפורום אינו לוקח אחריות על התוכן/התוכנות או כל דבר הנלווה איתם, והם לא נבנו או הוכנו על ידי/עבור משתמשי הפורום ולפיכך האחריות היא על המשתמש המבצע את הפעולות בלבד, מערכת הפורום משמשת כפלטפורמה להעברת התוכן בלבד.
התקנת אופיס 32 סיביות על מחשב 64 סיביות - האם מומלץ?
-
יש לי אופיס 2019 של 32 סיביות והתקנתי אותו על המחשב שלי שהוא 64 סיביות
השאלה שלי זה אם כדאי להוריד ולהתקין אופיס 2019 של 64 סיביות
כלומר האם הביצועים של האופיס של 64 הסיביות יהיו יותר טובים או שאין הבדל? -
@גלי-מסכתא
כדי להתקין גירסת 64 סיביות של Windows, דרוש לך CPU שיכול להפעיל גירסת 64 סיביות של Windows. היתרונות של שימוש במערכת הפעלה בגירסת 64 סיביות ניכרים ביותר כשיש לך כמות גדולה של זיכרון גישה אקראית (RAM) המותקן במחשב שלך, בדרך כלל 4 ג'יגה-בתים של RAM או יותר. במקרה כזה, מכיוון שמערכת הפעלה בגירסת 64 סיביות יכולה לטפל באופן יעיל יותר בכמויות גדולות של זיכרון בהשוואה למערכת הפעלה בגירסת 32 סיביות, מערכת של 64 סיביות יכולה להגיב מהר יותר בעת הפעלה של כמה תוכניות בו-זמנית ומעבר ביניהן לעתים קרובות. -
@אהרן-שובקס הוא שאל על אופיס ולא על מערכת הפעלה
-
@גלי-מסכתא לא נראה לי שתרגיש בהבדל
-
@יוסי-מחשבים מנסיון שלי ההפרש משמעותי המעבד הרבה פחות מתאמץ כשהוא עובד על 64 סיביות אם הוא מותאם לעבוד על 64 סיביות, זה משמעותי בעיקר בעבודה על מסמך ארוך עם הערות. אני לא יכול להגיד אם זה הפרש של 20% או יותר אבל ההפרש משמעותי
-
@יהודה-12 אמר בהתקנת אופיס 32 סיביות על מחשב 64 סיביות - האם מומלץ?:
@יוסי-מחשבים מנסיון שלי ההפרש משמעותי המעבד הרבה פחות מתאמץ כשהוא עובד על 64 סיביות אם הוא מותאם לעבוד על 64 סיביות, זה משמעותי בעיקר בעבודה על מסמך ארוך עם הערות. אני לא יכול להגיד אם זה הפרש של 20% או יותר אבל ההפרש משמעותי
צודק, כוונתי היתה למסמכים סטנדרטיים