התקנת התוכנות וההורדות הם באחריות המשתמשים בלבד, הפורום אינו לוקח אחריות על התוכן/התוכנות או כל דבר הנלווה איתם, והם לא נבנו או הוכנו על ידי/עבור משתמשי הפורום ולפיכך האחריות היא על המשתמש המבצע את הפעולות בלבד, מערכת הפורום משמשת כפלטפורמה להעברת התוכן בלבד.
בקשת מידע | מישהו מכיר תוכנה חינמית [או אפליקציה] ההופכת קובץ קול בעברית למלל?
-
אני מחפש תוכנה או אפליקציה חינמית שמאפשרת להפוך קובץ קול - שיעור וכד' [בעברית] למלל כתוב.
מישהו מכיר דבר כזה? -
-
@דוכי אפשר כמובן דרך בוטי. אבל יותר מ-5 דקות בחודש זה בתשלום.
-
תודה.
הבנתי שזה יותר בעייתי בשיעורי תורה, התוכנה פחות מכירה את הניסוחים הישיבתיים... -
@יוסי-מחשבים ובתוכנת NHS עובד?
-
@אלף-שין אמר בבקשת מידע | מישהו מכיר תוכנה חינמית [או אפליקציה] ההופכת קובץ קול בעברית למלל?:
@יוסי-מחשבים ובתוכנת NHS עובד?
אתה שואל מתוך היכרות עם התוכנה? ראיתי קישור לשם, אבל אני מסופק, אם לא כתוב שזה מזהה עברית, נראה לי שזה לא...
אעדיף להתקין אחרי המלצות. -
@דוכי כתוב איפשהוא בכמה מקומות שזה מזהה עברית, לכן שאלתי.
-
@אלף-שין אמר בבקשת מידע | מישהו מכיר תוכנה חינמית [או אפליקציה] ההופכת קובץ קול בעברית למלל?:
העברתי אליהם שאלה בענין, נמתין לתשובתם. אגב הכתיב הנכון הוא NCH
-
@דוכי תנסה את זה:
https://speechlogger.appspot.com/he/
בהצלחה. -
@ששמעון אאל"ט זה אונליין, המעלה בתוכנה שהבאתי שזה אופליין.
-
@ששמעון אמר בבקשת מידע | מישהו מכיר תוכנה חינמית [או אפליקציה] ההופכת קובץ קול בעברית למלל?:
@דוכי תנסה את זה:
https://speechlogger.appspot.com/he/
בהצלחה.על תמלול הקלטות הוא דורש תשלום...
ואגב, מנסיון [בתוכנות אחרות] גם החלק החינמי - בד"כ כשזה מגיע לסכום מילים מסוים - זה מפסיק, ודורש תשלום... -
@דוכי אמר בבקשת מידע | מישהו מכיר תוכנה חינמית [או אפליקציה] ההופכת קובץ קול בעברית למלל?:
אנחנו ממתינים, ענו לך כבר?
אגב דיברו על זה גם פה. ללא תוצאות. -
@דוכי אמר בבקשת מידע | מישהו מכיר תוכנה חינמית [או אפליקציה] ההופכת קובץ קול בעברית למלל?:
אגב דיברו על זה גם פה. ללא תוצאות.מיד שיענו לי אגיב כאן. הם מראש כתבו שהיות ואני לא 'נתמך בתשלום' התשובה יכולה להתעכב...
-
@דוכי כאן https://speechlogger.appspot.com/he/
ניסיתי להעלות קובץ קולי [בסימון 'תיקיה' מימין] אבל כלום לא קרה... בכל מקרה הם מציעים שם את האפשרות הזו בעמוד נוסף בתשלום. -
@דוכי אמור להיות איזה דרייבר שמפעיל רמקול פנימי.
כלומר שגורם למחשב להמיר קוב שמע מבלי שאתה תצטרך לשמוע אותו.
אגב עכשיו אני נזכר שבפורמט פקטורי יש המרה של טקסט לדיבור, אז אולי גם להיפך? כנראה שלא... -
זו הייתה שאלתי:
אני מחפש תוכנה שיכולה לשמוע קובץ קולי עם דיבור עברי, ולהפוך אותו לטקסט בעברית. התוכנה שלך יודעת איך לעשות את זה?להלן תשובתם [מתורגם]:
היי, למרבה הצער בשלב זה אנחנו לא מציעים תוכנית עם המאפיינים האלה.
בברכה,
חורחה
צוות שירות לקוחות NCH -
@יוסי-מחשבים אמר בבקשת מידע | מישהו מכיר תוכנה חינמית [או אפליקציה] ההופכת קובץ קול בעברית למלל?:
ניסיתי, זה עובד, אבל לפעמים לא מספיק את הקצב [לא בדיבור מהיר מדי] יתכן שזה בשל מעבד שאינו מספיק מהיר. [אפילו שזה מפעיל רק כ-40% מהמעבד] ולפעמים הוא נתקע ומחליט להפסיק.
אגב, השתמשתי עם כבל AUX וחיברתי נגן לשקע של המיקרופון - וזה עובד מצוין [וככה גם אפשר לשמוע תוך כדי, כפי שראיתי שהיכן שהוא מישהו שאל האם זה אפשרי].
-
-
@דוכי תודה רבה,
יוצא אם כן שהפתרון היחיד הוא שנמצא דרך להוריד את גוגל דוקס כולל החלק של זיהוי דיבור,
אמנם @פישל טען שככל הנראה זה לא אפשרי, כי זה כמו להוריד את תרגום גוגל אופליין, שאין דבר כזה,
אבל לדעתי אפשר וכדאי לנסות אולי נמצא דרך,
מה אומרים @@@@@המומחים?מה המטרה שאתה מעונין להוריד את הדוקס? כדי שזה יעבוד מהר יותר?
-
@ששמעון אמר בבקשת מידע | מישהו מכיר תוכנה חינמית [או אפליקציה] ההופכת קובץ קול בעברית למלל?:
@דוכי אמור להיות איזה דרייבר שמפעיל רמקול פנימי.
כלומר שגורם למחשב להמיר קוב שמע מבלי שאתה תצטרך לשמוע אותו.קוראים לזה כרטיס קול מזויף עיין כאן למשל.