להורדה | Steinberg Cubase Pro v12.0.0 (x64) - תוכנת הסאונד וההפקה המפורסמת והפופולארית ביותר בעולם
-
אהלן חברים
לפני כמה ימים פגשתי חבר עם אולפן הקלטות רציני, כשטכנאי מחשבים ובעל אולפן נפגשים ביחד, השיחה הולכת לכיוון אחד מאוד מהר, שאלת המיליון דולר באיזה תוכנה של עריכה הוא משתמש?
הוא זרק לי מיד ללא היסוס Steinberg Cubase Pro v10 , מיד הרמתי גבה ושאלתי אותו לפשר העניין - למה גירסא קצת מיושנת? ואז הוא הסתכל עלי כאילו מעולם לא נגעתי במחשב ואמר:
רק מי שלא מבין בעריכת אולפן שואל את השאלות האלה.
אז אני מקדים ואומר שאני לא מבין, אבל הגירסא החדשה שהוציאו Steinberg גרמה לי הרבה סקרנות והחלטתי להעלות אותה עם סרטון סיקור מלא ראשון בעברית.ישנם בשוק המון המון סוגים, וכל אחד אוהב את הסוס המנצח שלו, אבל התוכנה הבאה מוזכרת בפי כולם כתוכנה הטובה והמקצועית ביותר.
Cubase Pro מעבה כמעט שלושה עשורים של פיתוח Steinberg ל-DAW החדיש ביותר בכל מקום. בשימוש על ידי מפיקים ומוזיקאים כוכבים להלחנה, הקלטה, מיקס ועריכת מוזיקה, Cubase Pro משלב איכות שמע יוצאת דופן, טיפול אינטואיטיבי ואוסף של כלי אודיו ו-MIDI מתקדמים ביותר. בין אם אתם מקליטים תזמורת, הופעת רוק חיה ענקית או להקה באולפן, Cubase Pro הוא נשגב בכל מובן המילה.
Cubase מספקת הרבה תכונות חדשות ומרשימות בחבילת תוכנה משכנעת. הוא כולל כלים חדשים רבים כדי לשפר את היצירתיות שלך ולהאיץ את זרימת העבודה שלך. יש גם ממשק משתמש חדש ומודרני ואיכות שמע משופרת. Cubase 12 הופך את הפקת המוזיקה למעוררת השראה, אינטואיטיבית וגמישה מאי פעם.
האם אתה רוצה להתחיל ליצור מוזיקה משלך, להעלות את ההפקה שלך לרמה מקצועית, או לייעל את זרימת העבודה שלך עבור מועדים קצרים? לא משנה מה אתה צריך, Cubase עוזר לך למצות את מלוא הפוטנציאל היצירתי שלך. החל ממלחינים שוברי קופות בהוליווד ומפיקי Billboard Hot 100 ועד למתחילים נלהבים, עולם ההפקה המוזיקלית סומך על סט התכונות המקיף, הכלים הפשוטים והסאונד חסר התחרות של תוכנת הפקת המוזיקה המוערכת שלנו.
- תקן הייחוס לתוכנת הפקת מוזיקה
- הפקת רצועות מתחילתו ועד סופו
- מתאים לכל הז'אנרים, הרמות והתקציבים
- זרימות עבודה מהירות, גמישות ואינטואיטיביות
כל התכונות:
https://www.steinberg.net/cubase/features/
הוראות פריצה:
סרטון פרומו על התוכנה:
What is New in Cubase 12 - Promo Video.mp4
סיקור מלא ראשון בעברית: (איכות נמוכה)
Cubase 12 Review - קיובייס 12 - סיקור מלא ראשון בעברית - סקירה מלאה_2.mp4
סיקור מלא ראשון בעברית להורדה איכות 1080P :
צילומי מסך:
:::
:::
גודל הקובץ - 653.3 MB
סיסמא - מתמחים
קרדיט - FTUApps
-
@KINGYOS אני חייב לציין שאני יוצא מהתפעלות מקצב העלאת התוכנות שלך, שכולם שימושיות ומעילות, וגם מהעזרה המהירה שאתה מגיש לכל משתמש מתחיל כוותיק, בכזאת סבלנות ומאור פנים (כמה שאפשר לראות דרך המחשב...) אין עליך!
-
@הרב-יעקב-ישראל אמר בלהורדה | Steinberg Cubase Pro v12.0.0 (x64) - תוכנת הסאונד וההפקה המפורסמת והפופולארית ביותר בעולם:
@KINGYOS אני חייב לציין שאני יוצא מהתפעלות מקצב העלאת התוכנות שלך, שכולם שימושיות ומעילות, וגם מהעזרה המהירה שאתה מגיש לכל משתמש מתחיל כוותיק, בכזאת סבלנות ומאור פנים (כמה שאפשר לראות דרך המחשב...) אין עליך!
אותי קונה תמיד ההתנסחות היפה
גם אם זה תוכנה שאני לא מתעניין בה
חייב אבל חייב לקרוא עליה את ההסבר הפייטני והמבואר...
שאפו -
@KINGYOS
אני מבין שהתוכנה לא בעברית. -
פוסט זה נמחק! -
@KINGYOS התקנתי את הכל לפי ההוראות אבל אין לי בכלל vst instruments בתוך התוכנה האם יש לך אותם גם פרוצים או שזה אמור להגיע עם הפריצה שלך
-
@רק-עמית-יצחק הבאתי את התוכנה עצמה עם מה שמובנה בה, ישנם המון תוספות וכלים שמגיעים לגודל של מאות ג'יגה.
אתה יכול לציין לי איזה כלי אתה רוצה ואבדוק לך ברשת אם יש אותו ואשמח להעלות אותו.
לגבי מה שציינת, ראיתי את זה:
https://www.musicianonamission.com/vst-instruments/ -
@KINGYOS
groove agent
HALion
אבל אם הם בלי כל הסאונדים שלהם אז אל תתאמץ להביא -
@KINGYOS ותודה רבה על כל המאמצים עוזר לי מאוד
-
@KINGYOS תודה הסתדרתי פשוט לקחתי מהקיובייס 11 שהעלו ל"מתמחים" רק את הפלאגינים והסאונדים וזה עבד עם ה12
-
@KINGYOS תודה ענקית
תגיד: בדקת את התוכנה אחרי הפריצה מבאגים?
כי התקנתי את התוכנה והוא לא נותן לי לגלול את הinspector -
@KINGYOS אמר בלהורדה | Steinberg Cubase Pro v12.0.0 (x64) - תוכנת הסאונד וההפקה המפורסמת והפופולארית ביותר בעולם:
ישנם המון תוספות וכלים שמגיעים לגודל של מאות ג'יגה.
ואף יותר מזה אח שלי משתמש ב11 PRO והתוספים שוקלים 6TB (!) ללא הגזמה
-
-
@רק-עמית-יצחק למה מובילים הקישורים הללו?
-
@הרב-יעקב-ישראל סרטוני הסבר נוספים על קיובייס 12
-
@רק-עמית-יצחק אמר בלהורדה | Steinberg Cubase Pro v12.0.0 (x64) - תוכנת הסאונד וההפקה המפורסמת והפופולארית ביותר בעולם:
https://drive.google.com/file/d/1-zlKwYsD8Dp4pJm-x1gvRH0Nv2DtjQXO/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1iEhUGkEfk_0bS54miEquj1FDVHiisxNQ/view?usp=sharingחסום בנטפרי... יש מצב להעלות את זה בצורה שלא ייחסם? (כוכביות/גישה מוגבלת)
תודה ענקית -
האם יש אפשרות להפריד בין הקול של הזמר לבין המנגינה?
אשמח לקבל מידע בדחיפות.
תודה מראש -
-
-
cannon
-
@KINGYOS אמר בלהורדה | Steinberg Cubase Pro v12.0.0 (x64) - תוכנת הסאונד וההפקה המפורסמת והפופולארית ביותר בעולם:
Cubase
Cubase5 יש לי אורגינל עם דונגל:
האם כדאי להסיר את ההתכנה ואז להתקין את הגריסה הזו?