התקנת התוכנות וההורדות הם באחריות המשתמשים בלבד, הפורום אינו לוקח אחריות על התוכן/התוכנות או כל דבר הנלווה איתם, והם לא נבנו או הוכנו על ידי/עבור משתמשי הפורום ולפיכך האחריות היא על המשתמש המבצע את הפעולות בלבד, מערכת הפורום משמשת כפלטפורמה להעברת התוכן בלבד.
בקשת מידע | מילונים תלמודיים לוורד ומקלדת גוגל
-
מכיון שהוורד ומקלדת גוגל מעולם לא למדו גמרא וממילא אינם מכירים ארמית ומושגים וראשי תיבות תלמודיים רציתי לדעת אם אפשר להוסיף להם מילונים כאלו ואם כן איפה אפשר למצוא אותם
-
@האדם-החושב יש ל @שלל דבר איתו
-
@שמעון-חבצלת הצאט לא פתוח לי
-
@האדם-החושב תוכל להתקין נקדנית יש שם הרבה מילים מן התלמוד
-
@האדם-החושב TEXT_3.DIC
תכנס לוורד. תבחר ב"קובץ">"אפשרויות">"הגהה">"מילונים מותאמים אישית"> ואז תבחר ב"הוספה" ותבחר את הקובץ המצורף -
@NH-LOCAL לא העלת את הקובץ עד הסוף.. (71%)
-
@האדם-החושב תייגתי את @שלל אני מקווה שיהיה לו זמן להעלות את זה כי יש לו משהו ממש ממש טוב. הוא עכשיו קצת עסוק.
-
@שמעון-חבצלת יש לו לוורד או למקלדת גוגל?( או לשניהם)
-
מילון-ארמי.dic פעם מישהו העביר לי , כנראה מפרוג, כמדומני שחסרות שם מילים אבל זה די עוזר לוורד.
-
@האדם-החושב מצאתי בפורום אוצר החכמה את זה
https://drive.google.com/drive/u/0/folders/0B1l4NnP_1xj8RWpza0JPdldvc1E -
-
@האדם-החושב והנה קישור לדף בפורום אוצר החכמה
https://forum.otzar.org/viewtopic.php?f=7&t=34998 -
@THMHE אמר בבקשת מידע | מילונים תלמודיים לוורד ומקלדת גוגל:
@NH-LOCAL לא העלת את הקובץ עד הסוף.. (71%)
העלתי כעת
-
@NH-LOCAL אני לוחץ וזה לא מוריד לי קובץ, הוא פותח לי דף אינטרנט עם כל המילים זה מה שקרה גם עם מה ש dmp הביא
-
@האדם-החושב לוורד.
-
@האדם-החושב שמור קישור בשם.
-
@ששמעון אמר בבקשת מידע | מילונים תלמודיים לוורד ומקלדת גוגל:
@האדם-החושב שמור קישור בשם.
הסתבכתי... , אשמח אם מישהו יוכל לעשות את זה ולהעלות את הקובץ
בתודה מראש -
@האדם-החושב לא הבנתי מה הבעיה, אתה מניח את העכבר על הקובץ "מילון ארמי" ולוחץ על מקש ימני, יש לך שם אופציה של "שמירה בשם", אתה מקיש עליה ונפתח לך חלון, אתה לוחץ אנטר והקובץ אצלך בתקיית הורדות.
-
@הרב-יעקב-ישראל הורד קישור גם יעבוד?
עוד שאלה: אפשר להוסיף אופליין? -
@האדם-החושב 1. לא נראה לי
2. כן, זה בכלל לא קשור לאינטרנט, צריך להכניס את זה למילונים של וורד כמו ש @NH-LOCAL כתב@NH-LOCAL אמר בבקשת מידע | מילונים תלמודיים לוורד ומקלדת גוגל:
תכנס לוורד. תבחר ב"קובץ">"אפשרויות">"הגהה">"מילונים מותאמים אישית"> ואז תבחר ב"הוספה" ותבחר את הקובץ המצורף