התקנת התוכנות וההורדות הם באחריות המשתמשים בלבד, הפורום אינו לוקח אחריות על התוכן/התוכנות או כל דבר הנלווה איתם, והם לא נבנו או הוכנו על ידי/עבור משתמשי הפורום ולפיכך האחריות היא על המשתמש המבצע את הפעולות בלבד, מערכת הפורום משמשת כפלטפורמה להעברת התוכן בלבד.
בקשת מידע | האם אפשר לעשות קיצור מקשים שיתחיל להקליד בוורד כותרת צד ליד תחילת הקטע?
-
-
@ששמעון לא ברור, רצונך בכותרת קבועה? או ליצור סגנון?
-
@ששמעון עד כמה שאני מצליח להבין למה התכוונת - יש צורה פשוטה - בעזרת הקלטת פקודה מאקרו - שמגדירה קיצור מקשים לבחירתך
-
@NH-LOCAL @שחל אני יודע שאפשר להקליט מאקרו ולהגדיר קיצו"מ וכבר עשיתי כמה,
השאלה היא רק איך אני עושה שיתחיל אוטומטי בצד העמוד [במקום של השוליים הלבנים] להקליד מיד מילים ככותרת צד, כי איך שאני יודע אפשרות זו אינה מובנית בוורד, וצריך לעשות תיבת טקסט עם הסמן במקום הרצוי ואז אתה מתחיל להקליד, השאלה היא איך אני עושה שהתוכנה תיצור אוטומטית תיבת טקסט או משהו דומה שאני יוכל להקליד מיד כותרת צד במקום הרצוי שהוא צמוד לתחילת הקטע שהסמן עומד.
במילים אחרות - האם ישנו מקש מובנה בוורד שיוצר אוטומטית תיבת טקסט בגודל מסויים ובמיקום מסויים שאוכל להתחיל לכתוב בו מיד?
מקוה שהובנתי... -
@ששמעון אמר בבקשת מידע | האם אפשר לעשות קיצור מקשים שיתחיל להקליד בוורד כותרת צד ליד תחילת הקטע?:
@NH-LOCAL @שחל אני יודע שאפשר להקליט מאקרו ולהגדיר קיצו"מ וכבר עשיתי כמה,
השאלה היא רק איך אני עושה שיתחיל אוטומטי בצד העמוד [במקום של השוליים הלבנים] להקליד מיד מילים ככותרת צד, כי איך שאני יודע אפשרות זו אינה מובנית בוורד, וצריך לעשות תיבת טקסט עם הסמן במקום הרצוי ואז אתה מתחיל להקליד, השאלה היא איך אני עושה שהתוכנה תיצור אוטומטית תיבת טקסט או משהו דומה שאני יוכל להקליד מיד כותרת צד במקום הרצוי שהוא צמוד לתחילת הקטע שהסמן עומד.
במילים אחרות - האם ישנו מקש מובנה בוורד שיוצר אוטומטית תיבת טקסט בגודל מסויים ובמיקום מסויים שאוכל להתחיל לכתוב בו מיד?
מקוה שהובנתי...ניתן לביצוע ע"י מאקרו [עשיתי בעבר], אתה נותן לו מיקום [נ"ל שיחסי למיקום העכבר שלך] וזה עושה אותו גודל וכו' [הקלטתי הדבקה שך תביה בגודל וכו' במיקום שרציתי].
בהצלחה. -
@MERS אולי תלמד אותי? בבקשה...
או אם אפשר להעלות לכאן את המאקרו, אני מקוה שיתאים לי.
תודה. -
@ששמעון אמר בבקשת מידע | האם אפשר לעשות קיצור מקשים שיתחיל להקליד בוורד כותרת צד ליד תחילת הקטע?:
@MERS אולי תלמד אותי? בבקשה...
או אם אפשר להעלות לכאן את המאקרו, אני מקוה שיתאים לי.
תודה.זה במחשב הישן ז"ל,
אם יהיה לי זמן אנסה לעשות חדש, בחודשים האחרונים לא השתמשתי בזה כבר אז לא עשיתי חדש במחשב הנוכחי. -
@MERS אשמח.
אני יודע שיש לזה כל מיני תוספים למשל של @es0583292679 נראה לי.
אבל בתשלום. -
@MERS אשמח.
אני יודע שיש לזה כל מיני תוספים למשל של @es0583292679 נראה לי.
אבל בתשלום.תנסה לעשות לבד,
תעשה תיבת טקסט בגודל שאתה רוצה, ואז תעתיק ותפעיל הקלטה, אח"כ תדביק ותגרור למיקום הרצוי ותסגור הקלטה ותבדוק איך זה, נ"ל שזה אמור לעבוד.
בהצלחה. -
@ששמעון בוורד?? (זו לא הפלטפורמה...)
-
@פלורידה כבר היו דברים שחשבת שאין סיכוי, ובסוף הראיתי לך שאפשר...
ואגב אתה יכול לראות בהגדרות מסויימות בוורד שהוא יודע לזהות את מיקום הסמן בעמוד, ממש כמו בפוטושופ ואינדיזיין. -
@פלורידה -@ששמעון צודק. מניסיוני בעריכת חוברות בוורד ניתן ליצור דברים מדהימים, עד כדי שאנשים (כמוך...) מתקשים להאמין שזה נוצר בוורד. אבל כן, זה נוצר בוורד.
-
כבר היו דברים שחשבת שאין סיכוי, ובסוף הראיתי לך שאפשר...
אתה שאלת את דעתי... עניתי!
בנוגע לחלון צד, זה אפשרי, אבל מאוד לא נורמלי לעשות את זה בוורד. זה כמו לנסות לכבות את המחשב דרך וורד. -
@NH-LOCAL אמר בבקשת מידע | האם אפשר לעשות קיצור מקשים שיתחיל להקליד בוורד כותרת צד ליד תחילת הקטע?:
ניתן ליצור דברים מדהימים, עד כדי שאנשים (כמוך...) מתקשים להאמין שזה נוצר בוורד. אבל כן, זה נוצר בוורד.
כמו שכבר כתבתי, אמנם ניתן אבל ממש עקום. (ואני מתכוון ליחס מאמץ/תוצאה)
-
@פלורידה דבר ראשון זה כ"כ פשוט לכבות את המחשב דרך וורד, וזה גם דבר נצרך עבור כל מי שרוצה מחשב שנדלק בוורד ונכבה בוורד - לכתיבת חידו"ת בלבד.
שנית, אתה מבין ש99.9999999999999 אחוז מהאנשים משתמשים/כותבים/עורכים/ומעמדים בוורד ולא יודעים להשתמש באינדיזיין ובתג, ולכן אין ספק שזו ישועה גדולה מאד לעשות את הדבר הזה. -
בקשר לכותרות צד.
בעיקרון זה אפשרי, והא ראיה שיעקובוב עשה לזה תוסף, אם כי הוא עשה זאת ע"י שורת קוד פיתוח (סי שארפ) ולא מאקרו, לכאורה; אבל כך או כך, הענין אפשרי בסופו של דבר, אני אישית לא התעמקתי בצורה של יעקובוב, אך בתוספים שלי יש את זה גם כן אך בצורה אחרת, דהיינו כזה:
כותרת צד - הערת צד.mp4 -
-
@es0583292679 מה עושים?
תודה. -
-
@ששמעון הסתדר?
ספר לנו איך וכל זה.