להורדה | לכל המעוניין, הגרסה האחרונה של המכלול אופליין עם תמונות נפתחה בנטפרי
-
בעקבות בקשה לבדיקה ששלחתי לנטפרי הם אישרו את הפתיחה של זה ואפשר להוריד את הקובץ בקישור הזה (5.9 ג"ב)
@למה-מה-קרה @שמואל-ש. @יצחק-קוזניץ -
@מתכנת-חובב
תודה רבה ויש"כ
זה של הראשון ל22 -
@יצחק-קוזניץ זה מעודכן לתאריך 2/2021
-
@מתכנת-חובב
זה לא עובד לי יכול להיות שמידי כבד לו
הוא 2 דקות לא מגיב אח"כ נפתחת הודעה כל שהיא
ולא נפתח לי רק הישן.
תודה. -
@מתכנת-חובב מי הכין את זה? בהמכלול עצמו עדיין כתוב שיש רק גרסה בלי תמונות
-
מגדלים
-
@יצחק-קוזניץ ככל הנראה הסיבה היא שהוא צריך ליצור אינדקס לקובץ כדי שתוכל לחפש גם בתוכן הערכים
תאשר לו מה שהוא שואל ותשאיר אותו לילה -
@צדיק-תמים אין לי מושג
-
@יוסיס אמר בלהורדה | לכל המעוניין, הגרסה האחרונה של המכלול אופליין עם תמונות נפתחה בנטפרי:
@יצחק-קוזניץ זה מעודכן לתאריך 2/2021
גם הגירסה שפירסמו מעודכנת ל-23/4/21 ראה כאן
-
@יוסי-מחשבים
וגם שם עוד לפני שהם הוציאו אותה כבר היה את הגירסא הפרוצה. -
@יוסי-מחשבים אמר בלהורדה | לכל המעוניין, הגרסה האחרונה של המכלול אופליין עם תמונות נפתחה בנטפרי:
גם הגירסה שפירסמו מעודכנת ל-23/4/21 ראה xn--4dbvn
נכון, אבל זה ללא תמונות
-
האדם החושב
-
האדם החושב
-
@מתכנת-חובב נכון להיום (כג אייר תשפב) הקישור חסום בנטפרי:
-
@דאנציג זה היה פתוח בטעות ונחסם בצדק.
-
@eitcok-grafik אמר בלהורדה | לכל המעוניין, הגרסה האחרונה של המכלול אופליין עם תמונות נפתחה בנטפרי:
@דאנציג זה היה פתוח בטעות ונחסם בצדק.
למה?
-
@ברוך1 כי זה לא לגמרי עובר 'נטפרי'..
-
@eitcok-grafik אמר בלהורדה | לכל המעוניין, הגרסה האחרונה של המכלול אופליין עם תמונות נפתחה בנטפרי:
@ברוך1 כי זה לא לגמרי עובר 'נטפרי'..
נכון מאוד!
אני עצמי ראיתי שיש שם משהו לא מסונן מאה אחוז ומיד מחקתי מהמחשב. -
אבהיר קצת את המצב:
יש קובץ זים שנוצר דרך ויקימדיה - האחרון שנוצר הוא מלפני שנה.
זה מה שיש בקישור למעלה, וזה נפתח בטעות, ונחסם בצדק (-יש בו תוכן שבאמצע טיפול ומוסתר במכלול, ובקובץ זים מוצג)יש קובץ זים שהמכלול יוצרים - מוצג בו רק מה שמוצג בפועל באתר המכלול.
ב"ה אתמול עודכן קובץ חדש אחרי שהצליחו להתגבר על תקלה (שגם ויקימדיה לא יוצרים זים בגללה).
לגבי התמונות בעז"ה בקרוב (?..) יהיה קובץ זים עם תמונות, עובדים על זה כל הזמן, כבר מעל שנה וחצי.ניתן להוריד גירסה רשמית ומעודכנת מאוד של המכלול (ללא תמונות) בקישור הזה:
https://www.hamichlol.org.il/המכלול:לא-מקווןנוספו כ-40 אלף ערכים ביחס לקובץ זים הקודם מלפני שנה, ונוסף ועודכן תוכן רב מאוד גם בערכים הקיימים.
בברכה