התקנת התוכנות וההורדות הם באחריות המשתמשים בלבד, הפורום אינו לוקח אחריות על התוכן/התוכנות או כל דבר הנלווה איתם, והם לא נבנו או הוכנו על ידי/עבור משתמשי הפורום ולפיכך האחריות היא על המשתמש המבצע את הפעולות בלבד, מערכת הפורום משמשת כפלטפורמה להעברת התוכן בלבד.
בעיה | אני לא מצליח לעשות צריבה מדיסק וידאו דרך Format Factory
-
-
@תמיד-עוזר באפשרויות או בעזרה יש אפשרות להוריד מודולים נוספים - אתה צריך להוריד משם את המודול שכתוב - DVDRipper (שים לב שההורדה קצת איטית)
-
@מתכנת-חובב אמר בבעיה | אני לא מצליח לעשות צריבה מדיסק וידאו דרך Format Factory:
@תמיד-עוזר באפשרויות או בעזרה יש אפשרות להוריד מודולים נוספים - אתה צריך להוריד משם את המודול שכתוב - DVDRipper (שים לב שההורדה קצת איטית)
זה מה שאמרתי שנתקע
-
@תמיד-עוזר מאיפה הורדת את הגרסה הזאת ?
לאחרונה, בגלל כל מיני טענות על התוכנה יש גרסאות של אנשים שחסמו מהתוכנה לגשת לשרתים של format factory ולכן יכול להיות שההורדה נכשלת -
@מתכנת-חובב אמר בבעיה | אני לא מצליח לעשות צריבה מדיסק וידאו דרך Format Factory:
@תמיד-עוזר מאיפה הורדת את הגרסה הזאת ?
לאחרונה, בגלל כל מיני טענות על התוכנה יש גרסאות של אנשים שחסמו מהתוכנה לגשת לשרתים של format factory ולכן יכול להיות שההורדה נכשלתנראה לי שזה קשור
-
@תמיד-עוזר אמר בבעיה | אני לא מצליח לעשות צריבה מדיסק וידאו דרך Format Factory:
נראה לי שזה קשור
אם זה העניין יתכן שזה קצת מורכב להסיר את החסימה הזאת כי יתכן שהיא בקובץ ה host - אם אתה יודע איך לערוך אותו (לא מסובך) - תוכל לנסות לזהות את השם של השרת ולמחוק אותו מהרשימה
-
@תמיד-עוזר אמר בבעיה | אני לא מצליח לעשות צריבה מדיסק וידאו דרך Format Factory:
נראה לי שזה קשור
אם זה העניין יתכן שזה קצת מורכב להסיר את החסימה הזאת כי יתכן שהיא בקובץ ה host - אם אתה יודע איך לערוך אותו (לא מסובך) - תוכל לנסות לזהות את השם של השרת ולמחוק אותו מהרשימה
לא יודע איך
-
@תמיד-עוזר תלך לנתיב הזה
C:\Windows\System32\drivers\etc
ושם תראה קובץ בשם hosts
תעתיק אותו למקום אחר במחשב (לצורך גיבוי)
תפתח את הקובץ המקורי (לחיצה ימנית > פתח באמצעות > פנקס רשימות
תמחק את השורות שנראות לך קשורות - כתובות כמו piriform וכו'
תשמור שינויים (יתכן שהוא יאמר לך שאין הרשאה ואם אתה רוצה לשמור בתיקיית המסמכים - במצב כזה תאשר ותעתיק את הקובץ ממסמכים לתיקייה הנ"ל) -
@מתכנת-חובב
לי היה את הגירסא הקודמת שהורדתי ישר מהאתר שלהם, וכן את המודלים.
ובכל זאת: הרבה דיסקים הוא לא הצליח לעשות, כנראה שזה תלוי בפורמט דיסק/קובץ או משהו כזה.
בגירסא האחרונה ממש לא יצא לי לבדוק -
@צדיק-וטוב-לו-0 דבר ראשון יצא עכשיו גירסה חדשה דבר שני זה היה DVD
-
תמחק את השורות שנראות לך קשורות - כתובות כמו piriform וכו'
מאיפה אני יודע