• הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • פוסטים אחרונים
    • לא נפתר
    • MT
    • משתמשים
    • חיפוש גוגל בפורום
    • צור קשר

חוקי הפורום

מדריך לשימוש בפורום

בעיה | העברת היסטוריית צ'אט וואטסאפ

עזרה הדדית - שיאומי f21 pro ו +f21 pro
    2
    3
    40
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מ
      משהנ נערך לאחרונה על ידי

שלום קניתי את המכשיר בגרסה בלי דפדפן ובלי חנות כלל רק יכול להעביר קבצי apk דרך המחשב. יש לי מכשיר אחר גלקסי שעד עכשיו הייתי משתמש בו השאלה שלי איך אפשר להעביר את היסטוריית הצ'אט בווטסאפ מהמכשיר הישן לחדש, ניסיתי ע"י הגיבוי ואני מחובר לאותו חשבון גוגל ואותו מספר כמובן ואעפ"כ לא מופיע לי לשחזר ניסיתי אפילו ע"י העברת קבצי הגיבוי וכנ"ל, יצויין שיש לי שני סימים אחד בישן ואחד בחדש (כמובן הווצאפ לא עובד בשניהם יחד וכרגע אני פותח כל פעם במכשיר אחר כדי לנסות להעביר).

עוד שאלה אפליקציית יוטיוב לא עובדת לי אני מניח שבגלל החסימה לדפדפן ואיכשהו זה קשור.... יש אפשרות לסדר את זה לפתוח רק את היוטיוב וכל שאר החסימה תשאר?

ב תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ב
        ברמן @משהנ נערך לאחרונה על ידי

@משהנ אמר בבעיה | העברת היסטוריית צ'אט וואטסאפ:

שלום קניתי את המכשיר בגרסה בלי דפדפן ובלי חנות כלל רק יכול להעביר קבצי apk דרך המחשב. יש לי מכשיר אחר גלקסי שעד עכשיו הייתי משתמש בו השאלה שלי איך אפשר להעביר את היסטוריית הצ'אט בווטסאפ מהמכשיר הישן לחדש, ניסיתי ע"י הגיבוי ואני מחובר לאותו חשבון גוגל ואותו מספר כמובן ואעפ"כ לא מופיע לי לשחזר ניסיתי אפילו ע"י העברת קבצי הגיבוי וכנ"ל, יצויין שיש לי שני סימים אחד בישן ואחד בחדש (כמובן הווצאפ לא עובד בשניהם יחד וכרגע אני פותח כל פעם במכשיר אחר כדי לנסות להעביר).

עוד שאלה אפליקציית יוטיוב לא עובדת לי אני מניח שבגלל החסימה לדפדפן ואיכשהו זה קשור.... יש אפשרות לסדר את זה לפתוח רק את היוטיוב וכל שאר החסימה תשאר?

אני הצלחתי לשחזר גבוי מהגיבוי המקומי העתקתי את הגיבוי שנוצר לי במכשיר הישן למכשיר החדש (לאותה תיקיה) וזה זיהה לי, ניסת?

מ תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • מ
          משהנ @ברמן נערך לאחרונה על ידי

כן....

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0

• פוסט ראשון
            פוסט אחרון