התקנת התוכנות וההורדות הם באחריות המשתמשים בלבד, הפורום אינו לוקח אחריות על התוכן/התוכנות או כל דבר הנלווה איתם, והם לא נבנו או הוכנו על ידי/עבור משתמשי הפורום ולפיכך האחריות היא על המשתמש המבצע את הפעולות בלבד, מערכת הפורום משמשת כפלטפורמה להעברת התוכן בלבד.
בקשת מידע | פיצול קובץ אודיו לפי זמן שקט
-
שלום וברכה
יש לי קובץ שמע ארוך בשם 256.wav
אני מחפש תוכנה קוד שנותן לפצל את הקובץ אוטומטי לקבצים נפרדים ע"י זיהוי זמן מסוים של שקט
בנוסף אני צריך לשמור את הקובץ כ wav 16bit
ובנוסף אני צריך לתת לכל קובץ שנוצר מספר הכתוב בקובץ מסוים
האם אתם מכירים תוכנה,תוסף,חבילה,קוד שעושה כזה דבר? -
@אהרן-שובקס לא פתרון לבעיה שלך אבל טיפ קטן, אתה יכול להשתמש עם אודיוסיטי כדי לחתוך ידנית את כל הקטעים השקטים ע"י צפייה בגרף ולסמן את כל הקטעים הריקים
-
@קינג-קומפיוטר אמר בבקשת מידע | פיצול קובץ אודיו לפי זמן שקט:
@אהרן-שובקס לא פתרון לבעיה שלך אבל טיפ קטן, אתה יכול להשתמש עם אודיוסיטי כדי לחתוך ידנית את כל הקטעים השקטים ע"י צפייה בגרף ולסמן את כל הקטעים הריקים
אשמח אם תוכל לפרט יותר
-
@אהרן-שובקס תוריד את התוכנה מכאן תתקין ותפתח אותה ואז תגרור את הרצועה שאתה רוצה לערוך לתוכנה
ואז אתה תראה את הגרף של הרצועה
תגדיל את התצוגה ע"י קונטרול + גלילה או בכפתורים המסומנים ואז תוכל לראות קטעים ריקים אתה מסמן אותם
ואז לוחץ דליט אח"כ אתה מייצא את הרצועה לפורמט שאתה רוצה
כאן מופיעה רשימה של קידודים אני לא יודע אם זה הכוונה למה שאתה צריך
בהצלחה -
@קינג-קומפיוטר אמר בבקשת מידע | פיצול קובץ אודיו לפי זמן שקט:
@אהרן-שובקס תוריד את התוכנה מכאן תתקין ותפתח אותה ואז תגרור את הרצועה שאתה רוצה לערוך לתוכנה
ואז אתה תראה את הגרף של הרצועה
תגדיל את התצוגה ע"י קונטרול + גלילה או בכפתורים המסומנים ואז תוכל לראות קטעים ריקים אתה מסמן אותם
ואז לוחץ דליט אח"כ אתה מייצא את הרצועה לפורמט שאתה רוצה
כאן מופיעה רשימה של קידודים אני לא יודע אם זה הכוונה למה שאתה צריך
בהצלחהתודה רבה על ההסבר היפה
הבעיה שאני צריך משהו הרבה יותר מזה
יש לי קובץ אחד שאני צריך לחתוך אותו ל316 קבצים
ואני מחפש איך לעשות את זה הכי קל -
@אהרן-שובקס אני לא מאמין שיש תוכנה שיודעת לזהות לבד את הקטעים הריקים ולחלק את הקבצים לפי מה שאתה צריך
מה שכן מסתבר שיש תוכנות יותר מקצועיות שאיתם תוכל לחלק ולייצא את הקובץ בצורה יותר קלה ויותר מהירה מאשר אודסיטי אולי ל @KINGYOS יש משהו