• הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • פוסטים אחרונים
    • לא נפתר
    • MT
    • משתמשים
    • חיפוש גוגל בפורום
    • צור קשר

התקנת התוכנות וההורדות הם באחריות המשתמשים בלבד, הפורום אינו לוקח אחריות על התוכן/התוכנות או כל דבר הנלווה איתם, והם לא נבנו או הוכנו על ידי/עבור משתמשי הפורום ולפיכך האחריות היא על המשתמש המבצע את הפעולות בלבד, מערכת הפורום משמשת כפלטפורמה להעברת התוכן בלבד.

חוקי הפורום

מדריך לשימוש בפורום

לא נפתר בקשת מידע | מעקב משלוחים אלי אקספרס דואר ישראל אוטומטי

עזרה הדדית - תוכנות
    6
    9
    325
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגיבו כנושא
    התחברו בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ה
      הכריש נערך לאחרונה על ידי

מחפש תוסף לכרום או אתר למעקב משלוחים מאלי אקספרס ע"י דואר ישראל או ציטה שלאחרונה קיבלתי מאליאקספרס,
      משהו שישאב נתונים ישירות מחשבון האליאקספרס שלי, ויעדכן אותי עם התראות דפדפן ו/או אימייל כשהמוצר הגיע לארץ ומה מספר המדף שלו בסניף הדואר/הקוד לפתיחת הלוקר.
      מישהו מכיר משהו שעונה על רוב הדרישות?
      תודה!

אביב לוין י 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • הנושא סומן כשאלה  ה הכריש 
      • אביב לוין
        אביב לוין @הכריש נערך לאחרונה על ידי

@הכריש עיין פה ו פה

שמואל ש. תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • שמואל ש.
          שמואל ש. @אביב לוין נערך לאחרונה על ידי

@אביב-לוין אמר בבקשת מידע | מעקב משלוחים אלי אקספרס דואר ישראל אוטומטי:

@הכריש עיין פה ו פה

1.שניהם אותו דבר?
          2.איך מסתדרים עם הראשון? לא הבנתי, איפה מתקינים את זה, איך ומה? נסיתי להסתכל במדריך שלהם ולא הבנתי, אשמח אם תוכל להסביר לי!

הקמת מערכות טלפוניות בימות המשיח! 19smuel@gmail.com
          כל לקוחותי מרוצים ויהיו מרוצים בעז"ה!

יוסי מחשבים תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • יוסי מחשבים
            יוסי מחשבים צוות פיקוח @שמואל ש. נערך לאחרונה על ידי

@שמואל-ש אמר בבקשת מידע | מעקב משלוחים אלי אקספרס דואר ישראל אוטומטי:

@אביב-לוין אמר בבקשת מידע | מעקב משלוחים אלי אקספרס דואר ישראל אוטומטי:

@הכריש עיין פה ו פה

1.שניהם אותו דבר?
            2.איך מסתדרים עם הראשון? לא הבנתי, איפה מתקינים את זה, איך ומה? נסיתי להסתכל במדריך שלהם ולא הבנתי, אשמח אם תוכל להסביר לי!

אענה במקומו:
            נראה לכאורה שהוא ענה לך מחיפוש גוגל, הדבר הראשון שהוא הביא לא רלוונטי לך, התוסף השני הוא כמו כל אתר מעקב, שאתה מכניס בו את פרטי המעקב שניתנו לך ע"י המוכר, והוא כותב לך מתי זה הגיע לארץ ולעיתים גם כותב מספר מדף

• שמואל ש.
              שמואל ש. @יוסי מחשבים נערך לאחרונה על ידי

@יוסי-מחשבים אמר בבקשת מידע | מעקב משלוחים אלי אקספרס דואר ישראל אוטומטי:

התוסף השני הוא כמו כל אתר מעקב, שאתה מכניס בו את פרטי המעקב שניתנו לך ע"י המוכר, והוא כותב לך מתי זה הגיע לארץ ולעיתים גם כותב מספר מדף

והוא מעדכן כל הזמן הזמן-מתי שאני פותח את הדפדפן/בזמן אמת אוטומטית ללא צורך להיכנס וללחוץ כל פעם?

YAAKOVSAS תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • YAAKOVSAS
                YAAKOVSAS @שמואל ש. נערך לאחרונה על ידי

@שמואל-ש אמר בבקשת מידע | מעקב משלוחים אלי אקספרס דואר ישראל אוטומטי:

והוא מעדכן כל הזמן הזמן-מתי שאני פותח את הדפדפן/בזמן אמת אוטומטית ללא צורך להיכנס וללחוץ כל פעם?

@הכריש
                אני מאוד ממליץ על האתר הזה אתה מגדיר שם משתמש, וכל פעם שאתה מוסיף חבילה הוא עוקב אחריה ומרענן מעצמו, הוא גם מאוד מפורט ואוניברסלי, כמו"כ הוא נותן מס' מדף וכדו.

• שמואל ש.
                  שמואל ש. @YAAKOVSAS נערך לאחרונה על ידי

@yaakovsas אמר בבקשת מידע | מעקב משלוחים אלי אקספרס דואר ישראל אוטומטי:

אני מאוד ממליץ על האתר הזה אתה מגדיר שם משתמש, וכל פעם שאתה מוסיף חבילה הוא עוקב אחריה ומרענן מעצמו, הוא גם מאוד מפורט ואוניברסלי, כמו"כ הוא נותן מס' מדף וכדו.

אבל

@הכריש אמר בבקשת מידע | מעקב משלוחים אלי אקספרס דואר ישראל אוטומטי:

ויעדכן אותי עם התראות דפדפן ו/או אימייל כשהמוצר הגיע לארץ ומה מספר המדף שלו בסניף הדואר/הקוד לפתיחת הלוקר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • י
                    יוסי @הכריש נערך לאחרונה על ידי יוסי

@הכריש אתה יכול לפתוח חשבון באזור האישי באתר דואר ישראל, שם אתה מוסיף ב "מיי פוסט" את מספר המעקב, ומשייך את החבילה לפלאפון, כך אתה מקבל התראה רשמית מדואר ישראל ישר למייל ולסמס איפה לאסוף את החבילה( אם אין לך סמס נראה לי שאתה מקבל הודעה קולית אבל אני לא בטוח)
                    אגב - לפני שזה מגיע לארץ אתה מקבל קישור שבו אתה יכול לבחור איפה אתה רוצה לאסוף את החבילה( כמובן שברירת מחדל זה נשלח ליעד המקורי)

שמואל ש. תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                    • שמואל ש.
                      שמואל ש. @יוסי נערך לאחרונה על ידי

@יוסי אמר בבקשת מידע | מעקב משלוחים אלי אקספרס דואר ישראל אוטומטי:

כך אתה מקבל התראה ישר למייל ולסמס( אם אין לך סמס נראה לי שאתה מקבל הודעה קולית אבל אני לא בטוח)

אין כזה אפשרות שם לענ"ד.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1

• פוסט ראשון
                        פוסט אחרון