להורדה | Topaz DeNoise AI 3.2.0 - תוכנה מקצועית לשיפור תמונות אוטומטי בהתקנה שקטה + גירסא ניידת
-
שלום לכולם
מדובר בתוכנה שעושה עבודה מקצועית בשיפור התמונות שיש לכם, היא כל כך מצוינת שזה דומה לתמונה שעברה שדרוג עדשה במצלמה.
תוכל להשיג תוצאות טובות בהרבה בעת צילום צילומים מהירים, צילומי לילה או כל מצב אחר הדורש ISO גבוה. השתמש ב- DeNoise AI כדי לעזור לך ליצור תמונות מושלמות בפיקסל בכל מצב.טכנולוגיות חדשניות
טכנולוגיית ביטול הרעשים הייתה זהה במידה רבה מזה עשור, עם שיפורים מצטברים קטנים פה ושם. DeNoise AI שונה: נתנו לאלגוריתם מיליוני תמונות רועשות / ברורות עד שהוא באמת הבין מה זה רעש וכיצד ניתן להסיר אותו בצורה הטובה ביותר.שחזר את הפרטים האמיתיים
DeNoise AI מנתח את התמונה כולה וקובע באופן הוליסטי את ההבדל בין פרט לרעש בתמונה זו. (כלי NR אחרים מסתכלים רק על פירוט ברמת הפיקסלים.) בהבנת איך נראה רעש בהשוואה לפרטים של התמונה הספציפית הזו, DeNoise AI משחזר כמות מדהימה של פרטים מהרעש.
צילומי מסך:
להורדה (התקנה שקטה + ניידת)
גודל הקובץ - 1.2 GB
מקור - elchupacabra
-
תוכנה מאכזבת מאד. תוצאות לא טובות בכלל.
(גם Topaz Sharpen לא משהו בכלל) -
@igo קצת קשה לי לקבל את הביקורת שלך, מדובר בחברה עולמית שמתמחה בתחום הזה ובעלת מוניטין רב.
לקח לי זמן עד שהחלטתי להעלות אותה לפורום לתועלת הכלל כי אני באמת חושב שהיא תותחית בתחום.
אולי צריך ללמוד אותה קצת או לשחק בהגדרות כדי לקבל תמונה מושלמת. -
@kingyos אמר בלהורדה | Topaz DeNoise AI 3.2.0 - תוכנה מקצועית לשיפור תמונות אוטומטי בהתקנה שקטה + גירסא ניידת:
מדובר בחברה עולמית שמתמחה בתחום הזה ובעלת מוניטין רב.
אני יודע. לכן אני כל כך מאוכזב. (הכרתי מהתוסף לליטרום. לא היה לי אותו)
אולי צריך ללמוד אותה קצת או לשחק בהגדרות כדי לקבל תמונה מושלמת.
אולי... (למרות שזה לא נראה כל כך מסובך)
אתה השתמשת בעצמך ויצא טוב? אשמח לשמוע.
(תכלס פוטושופ עושה את העבודה תמיד) -
@kingyos אמר בלהורדה | Topaz DeNoise AI 3.2.0 - תוכנה מקצועית לשיפור תמונות אוטומטי בהתקנה שקטה + גירסא ניידת:
@igo קצת קשה לי לקבל את הביקורת שלך, מדובר בחברה עולמית שמתמחה בתחום הזה ובעלת מוניטין רב.
לקח לי זמן עד שהחלטתי להעלות אותה לפורום לתועלת הכלל כי אני באמת חושב שהיא תותחית בתחום.
אולי צריך ללמוד אותה קצת או לשחק בהגדרות כדי לקבל תמונה מושלמת.נכתב בכמה פה בעבר שהם מאוכזבים וזה לא עושה את העבודה
ויתכן גם שזה הבעיהאולי צריך ללמוד אותה קצת או לשחק בהגדרות כדי לקבל תמונה מושלמת.
-
cannon