התקנת התוכנות וההורדות הם באחריות המשתמשים בלבד, הפורום אינו לוקח אחריות על התוכן/התוכנות או כל דבר הנלווה איתם, והם לא נבנו או הוכנו על ידי/עבור משתמשי הפורום ולפיכך האחריות היא על המשתמש המבצע את הפעולות בלבד, מערכת הפורום משמשת כפלטפורמה להעברת התוכן בלבד.
בירור | האם יש אפשרות ליצור עותק של מסמך וורד שיתעדכן אוטומטית בהתאם למקור?
-
כלומר שאם אני אוסיף או ישנה במסמך המקור, זה ישמר אוטומטית גם בעותק שלו שנמצא במיקום אחר.
-
@רוכב-בערבות
אאל"ט בשביל זה יש את חשבון אופיס, שאם אתה נכנס לשם, הכל עולה אוטומטי לענן, ואתה לא צריך עותק. כי בכל מחשב שתפתח את המסמך - זה בעצם אותו מסמך שנמצא בענן.
לא ידוע לי על אפשרות אחרת. -
@רוכב-בערבות יש אפשרות נוספת דרך הגיבוי בענן של גוגל דרייב
שם אתה מתעסק עם הקובץ שאצלך במחשב (ולא בענן) ואח"כ הוא מתעדכן לענן. -
-
@גבאי אם אני שומר אותו בתקיה של וואן דרייב אני יכול לגשת לקובץ גם כשאני אופליין?
-
@רוכב-בערבות לכל קובץ וורד אפשר להגדיר שייווצר קובץ גיבוי שמתעדכן אוטומטית. אפשר גם להגדיר את מקומו של הגיבוי.
-
@רוכב-בערבות אמר בבירור | האם יש אפשרות ליצור עותק של מסמך וורד שיתעדכן אוטומטית בהתאם למקור?:
@גבאי אם אני שומר אותו בתקיה של וואן דרייב אני יכול לגשת לקובץ גם כשאני אופליין?
זה תלוי אם הגדרת מראש שיוריד הכל או ישאיר בענן, נמצא בהגדרות של וואן דרייב.
-
@נגן גם לקובץ אקסל ואקסס?
-
@איש-פשוט-מאוד באקסל אני לא רואה הגדרה של יצירת קובץ גיבוי, כנראה שאין.
באקסס אינני מכיר את התוכנה. -
@איש-פשוט-מאוד כן
אפשר לעשות גיבוי (בדרייב) לכל הקבצים. (אפשר תיקיות שלימות) -
@גבאי איך?
-
@איש-פשוט-מאוד עיין כאן
בשביל הסינכרון של דרייב צריך להוריד תוכנה באתר של הדריב שלך יש שם את הכל בעברית לא אמור להיות מסובך -
@גבאי תודה רבה
-
@נגן אמר בבירור | האם יש אפשרות ליצור עותק של מסמך וורד שיתעדכן אוטומטית בהתאם למקור?:
@רוכב-בערבות לכל קובץ וורד אפשר להגדיר שייווצר קובץ גיבוי שמתעדכן אוטומטית. אפשר גם להגדיר את מקומו של הגיבוי.
היי, הייתי בחוץ לכמה ימים, תודה רבה.
אז לפי איך שאני מבין הקובץ גיבוי הזה מתעדכן אוטומטית? -
@נגן היכן זה בהגדרות של וורד?
-
@רוכב-בערבות
אפשרויות>מתקדם>שמירה>צור תמיד עותק גיבוי -
@שחל תודה רבה