התקנת התוכנות וההורדות הם באחריות המשתמשים בלבד, הפורום אינו לוקח אחריות על התוכן/התוכנות או כל דבר הנלווה איתם, והם לא נבנו או הוכנו על ידי/עבור משתמשי הפורום ולפיכך האחריות היא על המשתמש המבצע את הפעולות בלבד, מערכת הפורום משמשת כפלטפורמה להעברת התוכן בלבד.
בקשה | יש למישהו גירסה פרוצה של תוכנת Karaoke Master להורדת מילים ממנגינות?
-
יש למישהו גירסה פרוצה של תוכנת Karaoke Master להורדת מילים ממנגינות?
היא נראית תוכנה מצויינת להכנת פלייבקים באיכות לא רעה... -
@שלל אמר בבקשה | יש למישהו גירסה פרוצה של תוכנת Karaoke Master להורדת מילים ממנגינות?:
היא נראית תוכנה מצויינת להכנת פלייבקים באיכות לא רעה... -
-
@שמואל-כהן הקישור מוביל לאתר לא מאובטח, שלא נפתח.
-
@הרב-יעקב-ישראל אמר בבקשה | יש למישהו גירסה פרוצה של תוכנת Karaoke Master להורדת מילים ממנגינות?:
@שמואל-כהן הקישור מוביל לאתר לא מאובטח, שלא נפתח.
לי זה עובד או שתחפש בגוגל GET INTO PC ובחיפוש בתוך האתר הזה תרשום את התוכנה שאתה צריך
-
@שמואל-כהן אמר בבקשה | יש למישהו גירסה פרוצה של תוכנת Karaoke Master להורדת מילים ממנגינות?:
לי זה עובד או שתחפש בגוגל GET INTO PC ובחיפוש בתוך האתר הזה תרשום את התוכנה שאתה צריך
גם בחיפוש בגוגל, יש לי את אותה התוצאה.
-
@הרב-יעקב-ישראל זה חסימה בהגדרות שלך (אתה מחדר מחשבים, לא?)
-
@106 כן.
-
@הרב-יעקב-ישראל תפנה אליהם.
יש אתרים נוספים של תוכנות פרוצות, אחפש בהמשך. -
@106 אם מישהו יוריד אותה, אשמח שיעלה דרך הדרייב, או משהו כזה, (בחדר מחשבים אין סיכוי שיורידו מרמת ההגנה),
בכל אופן, תודה רבה, ופורים שמח. -
@הרב-יעקב-ישראל בבקשה
סיסמה 123https://send.magicode.me/send-file/file /287b27cd8ce1bfea19898e44ec985656a5dfd8fe/view
-
@שמואל-כהן הבאת לו את וירטואל DJ לא את התוכנה שהוא ביקש
-
@קינג-קומפיוטר אמר בבקשה | יש למישהו גירסה פרוצה של תוכנת Karaoke Master להורדת מילים ממנגינות?:
@שמואל-כהן הבאת לו את וירטואל DJ לא את התוכנה שהוא ביקש
כנראה נפלה בידי טעות אבל באותו אתר ניתן לחפש שם תוכנה ולהוריד
-
@שמואל-כהן , בא נעשה סדר, בgetintopc אין את התוכנה Karaoke Master וגם לא בשום אתר אחר כי אין תוכנה כזו... יש בשם הזה מערכת קריוקי (חומרה) שמגיעה יחד עם פתרון תוכנה, למערכת, לא למחשב.
@שלל בפתרונות להורדת מילים מהשיר דנו כבר פה בעבר ואני חושב שיש עוד פוסטים בנושא.
-
-
@שלל אמר בבקשה | יש למישהו גירסה פרוצה של תוכנת Karaoke Master להורדת מילים ממנגינות?:
היא נראית תוכנה מצויינת להכנת פלייבקים באיכות לא רעה...כנס לכאן זה אתר להורדת המלל או המנגינה
-
הרב יעקב ישראל