בקשת מידע | שולחן עבודה מרוחק 2 מסכים
-
יש לי מחשב במשרד שאני עובד עם שני מסכים - אני רוצה להתחבר עליו ממקום אחר אבל שיהיה לי גם אפשרות של שני מסכים - יש דבר כזה?
-
@ספרא , יש אפשרות אם אתה מתחבר באני דסק
-
@ספרא אמר בבקשת מידע | שולחן עבודה מרוחק 2 מסכים:
יש לי מחשב במשרד שאני עובד עם שני מסכים - אני רוצה להתחבר עליו ממקום אחר אבל שיהיה לי גם אפשרות של שני מסכים - יש דבר כזה?
לא הבנתי מה הבעייה במקום שאתה מתחבר מרחוק תשים שני מסכים והנה לך מחשב עם שני מסכים
-
@shamay אמר בבקשת מידע | שולחן עבודה מרוחק 2 מסכים:
יש אפשרות אם אתה מתחבר באני דסק
תודה!
אתה יכול לכוון אותי איך עושים את זה -
@קינג-קומפיוטר אמר בבקשת מידע | שולחן עבודה מרוחק 2 מסכים:
לא הבנתי מה הבעייה במקום שאתה מתחבר מרחוק תשים שני מסכים והנה לך מחשב עם שני מסכים
אני יסביר - למה אני משתמש אם שני מסכים - אני פורס את התוכנות על שני מסכים - לדוג' אינדי' במסך אחד וקובץ וורד מסך שני וכד'.
אבל שאני נכנס בשולחן עבודה מרוחק אז זה חלון אחד כלומר זה תוכנה אחת - אני לא יכול להשים את האינדי' במסך אחד ואת הוורד במסך השני זה נמצא במסגרת אחת
אני צריך שהתוכנה תכיר שיש שני מסכים -
יש אפשרות אם אתה מתחבר באני דסק
בתמיכה שלהם כתוב שיש אפשרות כמו שאמרת רק לא הבנתי איך עושים את זה ואני מבין שצריך רשיון מיוחד לפונקציה כזו.
כיצד עובדים עם צגים כפולים / מסכים מרובים?תצוגות מרחוק מסומנות על ידי כרטיסיות נפרדות בחלון ההפעלה. עבור בין הצגים על ידי לחיצה על כרטיסייה מתאימה. כדי לקבל חלונות נפרדים לכל צג, (זמין רק אם הרישיון שלך תומך בהפעלות סימולטניות), הקם שתי הפעלות עם התקן מרוחק והגדר כל אחת לתצוגה אחרת. כדי לקבל מספר מפגשים במצב מסך מלא, עבור מ- D3D-Rendering ל- OpenGL או DirectDraw.
-
@ספרא תוריד אני דסק ב2 המחשבים ותתקין את התוכנה יש שם אפשרות לעשות חיבור על ידי סיסמא שלא תצטרך כל פעם אישור של המחשב השני,
אם במחשב המרוחק יש 2 מסכים, גם באני דסק יופיע לך 2 לשוניות, כל לשונית היא מסך אחר.
לא צריך שום רשיון גם בגרסת חינם אפשרי -
תוריד אני דסק ב2 המחשבים ותתקין את התוכנה יש שם אפשרות לעשות חיבור על ידי סיסמא שלא תצטרך כל פעם אישור של המחשב השני,
אם במחשב המרוחק יש 2 מסכים, גם באני דסק יופיע לך 2 לשוניות, כל לשונית היא מסך אחר.
לא צריך שום רשיון גם בגרסת חינם אפשריהבדוק ממש תודה
-
@shamay יש לי עוד שאלה שאני עובד בשולחן עבודה מרוחק - יש אפשרות לעשות שלא יראו את המסך במשרד
-
@ספרא לא ידוע לי, אתה יכול לכבות פיזית את המסכים במשרד, ולהדליק אותם רק כשאתה שם.