הצעת ייעול | שיפור קטגוריית נודיביבי nodebb
-
כל משמשי הפורום יודעים, שיה בעיה בקטגוריית נודיביבי, כל יום נפתחים הרבה ניקים שכל מטרתם לשאול שאלות מטופשות וחסרות טעם, בקטגוריה הנ''ל, כמו כן חצי מהמשתתפים בפורום הזה כבר נחסמו.
גם ישנם כמה משתמשים שעונים שם בצורה לא מכבדת, ולא משנה מהי הסיבה (האם אותה הסיבה שגרמה להם לפתוח פורום לעצמם היא הסיבה שגורמת להם להתנהג בצורה הזו.)
היה מי שהיציע פשוט לסגור את הקטגוריה הזו. אני לא חושב שזה פיתרון טוב, כי ישנם הרבה שיכולים להיעזר בזה. ישנם כאלו שיש להם פורום משפחתי / חברים / מקצועי ללקוחות, וכדו', והם נצרכים לקטגריה הזו.
על כן אני מציע: פשוט לחסום את הפורום הזה למי שאין לו 500 מוניטין.
כך שמשתמש שלא איכפת לא על הניק שלו, פשוט לא יוכל להופיע שם. ומשתמש שרוצה לדעת "איך עושים פורום??" "איך עושים חוקי הפורום כמו כאן??" איך עושים שלא יראו את המשתמש לי בפרום??" "מה השעה??", ישאל את זה במקום אחר..
-
@פלורידה רעיו מעולה!
-
@פלורידה 500 מוגזם המטרידנים מורחקים הרבה לפני
-
@פלורידה רעיון זה עלה בדעתי לפני זמן מה, לעת-עתה הגדרתי קבוצה חדשה שרק חבריה יוכלו לפתוח נושאים חדשים (מי שמעוניין או שיש לו פרטים של משתמשים שיכולים להועיל לקטגוריה הנ"ל, יוכל לבקש בפרטי להצטרף לקבוצה).
אם אראה או יסבו את תשומת ליבי שגם התגובות לפעמים לא עניניים (כפי שהזכרת בדבריך "(האם אותה הסיבה שגרמה להם לפתוח פורום לעצמם היא הסיבה שגורמת להם להתנהג בצורה הזו.)" אשבית גם תגובה רק לחברי הקבוצה..