התקנת התוכנות וההורדות הם באחריות המשתמשים בלבד, הפורום אינו לוקח אחריות על התוכן/התוכנות או כל דבר הנלווה איתם, והם לא נבנו או הוכנו על ידי/עבור משתמשי הפורום ולפיכך האחריות היא על המשתמש המבצע את הפעולות בלבד, מערכת הפורום משמשת כפלטפורמה להעברת התוכן בלבד.
מחפש תוכנה תוכנה שסורקת לבדיקה אם נשאר שאריות במחשב או משהו כזה של לא תוכנה ספציפי של הכל ?
-
יש תוכנה נגיד שסורקת אם נשאר שאריות במחשב או משהו כזה של לא תוכנה ספציפי של הכל ?
-
-
@שנעון revo uninstaller pro הכי טובה לדעתי בתחום הזה היא פחות טובה מבחינת ממשק משתמש (כלומר יותר קשה לתפעול מ> באייאוביט ) אבל הרבה יותר טובה מהחינת הסרת קבצי היא מוצאת כמעט כל קובץ שקשור לתוכנה וגם יש לך אפשרות לבחור איזה סוג הסרה: מתקדם\בינוני\בטוח הנה פה יש את התוכנה בהתקנת אוטומטי של פישל
-
@נחמן-מזוז אמר במחפש תוכנה תוכנה שסורקת לבדיקה אם נשאר שאריות במחשב או משהו כזה של לא תוכנה ספציפי של הכל ?:
@שנעון revo uninstaller pro הכי טובה לדעתי בתחום הזה היא פחות טובה מבחינת ממשק משתמש (כלומר יותר קשה לתפעול מ> באייאוביט ) אבל הרבה יותר טובה מהחינת הסרת קבצי היא מוצאת כמעט כל קובץ שקשור לתוכנה וגם יש לך אפשרות לבחור איזה סוג הסרה: מתקדם\בינוני\בטוח הנה פה יש את התוכנה בהתקנת אוטומטי של פישל
ריבו יסיר רק אם מותקן
הוא מחפש לאחר התקנה הוא קולט שנשאר זבל... -
@משה-מזרחי אמר במחפש תוכנה תוכנה שסורקת לבדיקה אם נשאר שאריות במחשב או משהו כזה של לא תוכנה ספציפי של הכל ?:
@שנעון
אני משתמש באייאוביט , יש שם "בריאות התוכנה" - נמצא בתוך הארגז כלים , למעלה
רק שים לב שזה לא יעדכן לך תוכנות עם פריצה - תוריד את ה v מ "עדכון"
ואז זה סורק בכל המחשב אחר שאריות
בטח יש גם בריבו , וב ccleanerאם אתה מתכוון לתוכנה הזאת

אני יודע שזה לא סורק לכל המחשב בכללי הוא מוחק תוכנה באופן יסודי כולל שאריות וגם מישהו המליץ לי יותר על ריבו וגם איזה טכנאי אמר לי שזה סתם תופס על המחשב -
@שנעון לא זה. זה האנטי וירוס שלהם
-
@נחמן-מזוז אמר במחפש תוכנה תוכנה שסורקת לבדיקה אם נשאר שאריות במחשב או משהו כזה של לא תוכנה ספציפי של הכל ?:
@שנעון לא זה. זה האנטי וירוס שלהם
אפשר קישור לאתר שלהם או תמונה של מה הוא התכוון ?
-
@שנעון
הבאתי לך קישור לתוכנה , וניידת
מה צריך יותר מזה? -
@שנעון אמר במחפש תוכנה תוכנה שסורקת לבדיקה אם נשאר שאריות במחשב או משהו כזה של לא תוכנה ספציפי של הכל ?:
ריבו וגם איזה טכנאי אמר לי שזה סתם תופס על המחשב
לא יודע על מה הוא מדבר אני משתמש בריבו וזה לתופס על המחשב כלום (אולי יש לו את השיקולים שלו) אין לי מושג על מה הוא מדבר אחלה תוכנה
-
@שנעון אמר במחפש תוכנה תוכנה שסורקת לבדיקה אם נשאר שאריות במחשב או משהו כזה של לא תוכנה ספציפי של הכל ?:
ריבו וגם איזה טכנאי אמר לי שזה סתם תופס על המחשב
לא יודע על מה הוא מדבר אני משתמש בריבו וזה לתופס על המחשב כלום (אולי יש לו את השיקולים שלו) אין לי מושג על מה הוא מדבר אחלה תוכנה
פישל כבר אמר לך שלא לזה התכוונתי אני רוצה משהו אחרי שהסרתי שיסרוק את המחשב אם יש שאריות של תוכנות
-
@משה-מזרחי אמר במחפש תוכנה תוכנה שסורקת לבדיקה אם נשאר שאריות במחשב או משהו כזה של לא תוכנה ספציפי של הכל ?:
@שנעון
הבאתי לך קישור לתוכנה , וניידת
מה צריך יותר מזה?תביא קישור לאתר שלהם או תמונה של הסמל שאני יבין יותר למה אתה מתכוון כי נראה לי שהיה לי את זה על המחשב
ואם זה באמת זה למה שאני מתכוון אז כמו שאמרתי לך אני יודע שזה לא סורק לכל המחשב בכללי הוא מוחק תוכנה באופן יסודי כולל שאריות וגם מישהו המליץ לי יותר על ריבו וגם איזה טכנאי אמר לי שזה סתם תופס על המחשב -
@שנעון הבנתי את זה אבל אתה אמרתה משהו שקשור לתוכנה
אני יודע שזה לא סורק לכל המחשב בכללי הוא מוחק תוכנה באופן יסודי כולל שאריות וגם מישהו המליץ לי יותר על ריבו וגם איזה טכנאי אמר לי שזה סתם תופס על המחשב
אז עניתי לך
-
-
@שנעון הבנתי את זה אבל אתה אמרתה משהו שקשור לתוכנה
אני יודע שזה לא סורק לכל המחשב בכללי הוא מוחק תוכנה באופן יסודי כולל שאריות וגם מישהו המליץ לי יותר על ריבו וגם איזה טכנאי אמר לי שזה סתם תופס על המחשב
אז עניתי לך
מה ענית לי ?
-
מה ענית לי ?
זה מה שעניתי
-
-
@שנעון הנה קישור להורדה סיסמא 123 קישור כולל פריצה לכל החיים
מה זה לריבו ?
-
מה זה לריבו ?
לא.
ל-אייאוביט -
מה זה לריבו ?
לא.
ל-אייאוביטהוא כותב הדף הזה לא עובד
-
הוא כותב הדף הזה לא עובד
דקה מעלה לדרייב