להורדה | תוכנת ספוטייפי למחשב הכי מעודכנת
-
תוכנת ספוטייפי למחשב הכי מעודכנת - Spotify v1.1.56.595
לחץ כאן להורדה ישירה
Spotify v1.1.56.595 - התוכנה מכילה: ספוטיפיי - הזרמת מוזיקה - ללא פרסומות + ישום הסרת פרסומות + 2 תוכנות המרה מקצועיות ברישיון
חשוב מאוד!!!
לא להפעיל את ההתקנה כמנהל!!!
(למי שיש אדגארד ורוצה לחסום את הפרסומות בספוטיפיי:
פתח את אדגארד ועבור אל:
הגדרות -> רשת -> רשימת הישומים המסוננים
לאחר מכן לחץ על כפתור +
וחפש את spotify.exe
אשר כברירת מחדל נמצא ב:
נתיב: "C:\Users%username%\AppData\Roaming\spotify)שירות הזרמת המוזיקה הגדול בעולם, ספוטיפיי {Spotify}, הושק בישראל.
כעת יכולים גם משתמשים מישראל להיחשף לספריה של למעלה מ-35 מיליון שירים, ו-156 מיליון גולשים העושים שימוש בשירות, ול-71 מיליון מנויים בתשלום, אם באמצעות האפליקציה שכבר זמינה להורדה בחנויות היישומים היחסיות, או לגישה באמצעות דפדפן במחשב.
ספוטיפיי מתגאים בכמה יתרונות ייחודיים לשירות – ביניהם רשימות השמעה ערוכות על ידי עורכי מוזיקה מומחים, לצד רשימות השמעה אוטומטיות המבוססות על אלגוריתם. -
@יושב-אהלים אמר בתוכנת ספוטייפי למחשב הכי מעודכנת:
זה הקישור להורדה ישירה מדרייב
Spotify v1.1.56.595 - התוכנה מכילה: ספוטיפיי - הזרמת מוזיקה - ללא פרסומות + ישום הסרת פרסומות + 2 תוכנות המרה מקצועיות ברישיון
חשוב מאוד!!!
פתח את אדגארד ועבור אל:
לאחר מכן לחץ על כפתור +
וחפש את spotify.exe
אשר כברירת מחדל נמצא ב:
נתיב: "C:\Users%username%\AppData\Roaming\spotify)שירות הזרמת המוזיקה הגדול בעולם, ספוטיפיי {Spotify}, הושק בישראל.
כעת יכולים גם משתמשים מישראל להיחשף לספריה של למעלה מ-35 מיליון שירים, ו-156 מיליון גולשים העושים שימוש בשירות, ול-71 מיליון מנויים בתשלום, אם באמצעות האפליקציה שכבר זמינה להורדה בחנויות היישומים היחסיות, או לגישה באמצעות דפדפן במחשב.
ספוטיפיי מתגאים בכמה יתרונות ייחודיים לשירות – ביניהם רשימות השמעה ערוכות על ידי עורכי מוזיקה מומחים, לצד רשימות השמעה אוטומטיות המבוססות על אלגוריתם.מאיפה זה?
זה של ירון? -
-
@יושב-אהלים הקובץ יורד ללא סיומת יש להוסיף סיומת .EXE
-
@יושב-אהלים אמר בתוכנת ספוטייפי למחשב הכי מעודכנת:
2 תוכנות המרה מקצועיות ברישיון
מה הכוונה אפשרות להוריד מספוטיפיי?
-
-
@איציק-דייטש אני לא מכיר מקום אחר של ירון מלבד הטלגרם ושמואל
-
@kingyos אז זהו, שיש ערוצים מזויפים של ירון... מקווה שזה בסדר, מה אתה אומר?
-
@איציק-דייטש מה שהוא הביא זה מצוטט אחד לאחד לערוץ של ירון, אז כנראה שזה זה והכל אמור להיות תקין לחלוטין.
-
@kingyos תודה
-
@איציק-דייטש אמר בתוכנת ספוטייפי למחשב הכי מעודכנת:
@kingyos אז זהו, שיש ערוצים מזויפים של ירון... מקווה שזה בסדר, מה אתה אומר
מהערוץ הרישמי של ירון.
יש קישור של הערוץ כאן בפורום. -
@יושב-אהלים אולי תסביר לי מה זה 'הזרמה' זה פשוט נגינה? או שזה נגינה מקוונת איך עושים שזה ינגן לי?
-
-
@איציק-דייטש רק שהיא צריכה להיות מחוברת לאינטרנט? האם נטפרי מאפשר לזה לעבוד? הרי אפשר להגיע למקומות מסוכנים.
לפי איזה סדר זה מנגן? -
@ששמעון אצל נטפרי זה לכאורה חסום!
-
@ששמעון אמר בתוכנת ספוטייפי למחשב הכי מעודכנת:
@יושב-אהלים אולי תסביר לי מה זה 'הזרמה' זה פשוט נגינה? או שזה נגינה מקוונת איך עושים שזה ינגן לי?
הזרמת מדיה (באנגלית: Streaming media), המכונה גם "סטרימינג", היא טכנולוגיית אינטרנט להעברת מדיה דיגיטלית למשתמש קצה על ידי ספק תוכן, באופן מתמשך ורציף. התוכן מועבר באופן שוטף מהרגע בו החל המשתמש לצרוך אותו. המונח מתייחס בדרך כלל להעברת תוכן של רשתות טלקומוניקציה ותוכן מתמשך כגון שידורי רדיו או וידאו.
שידור מידע בסטרימינג מאפשר האזנה או צפייה בקובץ בטרם התקבל כל המידע המרכיב אותו, שכן המדיה "מוזרמת" בחלקים עוקבים קטנים (למשל פריימים בודדים כל פעם, במקרה של וידאו). הטכנולוגיה מביאה לחסכון בכמות התעבורה שעוברת ברשת אל מול איכות הווידאו המוצג, ומאפשרת שידורים חיים באינטרנט או צפייה מקוונת בסרטים.
בסטרימינג נעשה שימוש נרחב ברשת האינטרנט, ואתרים רבים משתמשים בטכנולוגיה זו על מנת להציג מדיה. אתר שיתוף הווידאו "יוטיוב" מבוסס על טכנולוגיית סטרימינג.
מתוך ויקיפדיה -
-
@יושב-אהלים אמר בלהורדה | תוכנת ספוטייפי למחשב הכי מעודכנת:
לחץ כאן להורדה ישירה
חשוב מאוד!!!
פתח את אדגארד ועבור אל:
לאחר מכן לחץ על כפתור +
וחפש את spotify.exe
אשר כברירת מחדל נמצא ב:
ספוטיפיי מתגאים בכמה יתרונות ייחודיים לשירות – ביניהם רשימות השמעה ערוכות על ידי עורכי מוזיקה מומחים, לצד רשימות השמעה אוטומטיות המבוססות על אלגוריתם.תודה
שים לב רק זה יורד כקובץ בלי סיומת כדאי שתתקן את זה -
@פישל פשוט מאוד, תוסיף לה סיומת
הוא התלהב מהכלי של chv שעושה קישורים להורדה ישירה מהדרייב... -
@איציק-דייטש אמר בלהורדה | תוכנת ספוטייפי למחשב הכי מעודכנת:
@פישל פשוט מאוד, תוסיף לה סיומת
הוא התלהב מהכלי של chv שעושה קישורים להורדה ישירה מהדרייב...באמת מה אתה אומר איך לא חשבתי להוסיף סיומת
אני כתבתי שים לב לא לי אלא לו
וכן כדאי שיתקן זאת
בשביל שהוא יבין להפסיק לעבוד עם זה
לכן דווחתי
אני הבנתי וטפלתי בזה מהרגע הראשון