תוכנה ליצירת אקפלה
-
מישהו יודע על תוכנה שעושה כל שיר לאקפלה ומעלימה את המוזיקה לגמרי (אם יש איכותית!!!!!)לרווחת הציבור
תודה רבה!!! -
-
@פישל האם יש תוכנה להורדה
-
@דוד-בוזגלו מה שפישל הביא מוריד את המוזיקה אבל התוצאה הסופית נשמע גרוע ביותר, ואין תוכנה שתעשה את העבודה טוב...
-
פוסט זה נמחק! -
@איציק-דייטש מנסיון שלי עם האתר הוא דווקא מוצלח ביותר
-
@klopkk מניסיון שלי הוא לא מוצלח
כל אחד והדעה שלו -
@איציק-דייטש אמר בתוכנה ליצירת אקפלה:
@דוד-בוזגלו מה שפישל הביא מוריד את המוזיקה אבל התוצאה הסופית נשמע גרוע ביותר, ואין תוכנה שתעשה את העבודה טוב...
יש לך פתרונות יותר טובים ממנו ??
-
@ירושלמיי טוב מסכן מה כבר אמר
-
@דוד-בוזגלו אמר בתוכנה ליצירת אקפלה:
@ירושלמיי טוב מסכן מה כבר אמר
לא, סתם עניין אותי על סמך מה הוא אומר את זה נכתב \נשמע שישלו משהו יותר טוב להציע
-
@ירושלמיי נסית כי אני ניסיתי והאיכות לא כ"כ טובה!!!
-
@דוד-בוזגלו זה עדיף על הכלום שיש
-
@ירושלמיי אף אחד לא אמר שלא
-
@דוד-בוזגלו אמר בתוכנה ליצירת אקפלה:
@פישל האם יש תוכנה להורדה
כמו שכבר נכתב האיכות לא מי יודע מה
אבל סוף פסוק זה איכותי לעומת איך שזה היה יכול להשמע
כמובן שזה גם תלוי הרבה בסוגי שירים אחד ישמע יותר גרוע ואחד מעולה...
(אני ת'אמת משתמש בזה יותר לשמוע את המוזיקה ולקלוט כל מיני ביצועים לא התעמקתי כל כך איך נשמע הווקאלי אבל מלמעלה הוא לא כל כך רע כמו שעושים את זה)
וכעת תשובה לשאלתך קיים תוכנה
אך האיכות הרבה פחות מהאתר כך שזה בהחלט נשמע נורא
כך שכבר עדיף לעשות את זה באתר -
האיכות של שמנגינה שהוא מיצא תלויה בהרבה במורכבות השיר יש הרבה שירים עם קולות שניים וקולות רקע שהוא מוריד אותם חלקית וכן כל מיני צלילים דקים שהוא מערבל קצת הקיצער זה לא האיכות הכי גבוהה אבל זה לא רע
-
לא חושב שיש לי מה להוסיף, אבל כמו שאמרו לך - אין כלי שעושה את זה מושלם באופן אוטומטי (הדבר הכי קרוב למושלם שאני מכיר זה virtual dj שאפשר לבחור שם באס כינורות וכו' בשביל להסיר מהקובץ).
והכי חשוב, אקפלה זה לא אומר שיר ללא כלי נגינה, אקפלה זה שמחקים את כלי הנגינה בפה. -
גם התוכנה FL STUDIO עושה את זה (לא מנסיון ואני לא יודע איך עובדים איתה אבל ניראלי שכך היה כתוב פה בפורום)
ובקשר לאתר ש @פישל הביא הגיוני שזה לא איכותי כי זה מוריד את המנגינה אקפלה זה בלי רווחים כאלה גדולים בין בית לבית או שעושים את המנגינה בפה -
@juda כן צודק אבל מקובל לקרוא לזה כך
-
@דוד-בוזגלו
מקובל גם לכתוב עם שגיאות כתיב. -
@juda לעע לא מקובל