התקנת התוכנות וההורדות הם באחריות המשתמשים בלבד, הפורום אינו לוקח אחריות על התוכן/התוכנות או כל דבר הנלווה איתם, והם לא נבנו או הוכנו על ידי/עבור משתמשי הפורום ולפיכך האחריות היא על המשתמש המבצע את הפעולות בלבד, מערכת הפורום משמשת כפלטפורמה להעברת התוכן בלבד.
עזרה בתוכנת AutoVPNConnect3.1
-
אשמח לעזרה בתוכנה AutoVPNConnect3.1 הוא מנסה להתחבר ל VPN ולא מצליח ופותח לי כרטיסיות כל הזמן אחד אחרי השני אשמח אם מישהו יודע מה זה יכול להיות .
-
@שנעון האמת אני לא משתמש בתוכנה הזאת אבל תנסה להסיר ולהתקין מחדש אם לא עובד חפש משהו בסגנון הזה
-
@נחמן-מזוז אמר בעזרה בתוכנת AutoVPNConnect3.1:
@שנעון האמת אני לא משתמש בתוכנה הזאת אבל תנסה להסיר ולהתקין מחדש אם לא עובד חפש משהו בסגנון הזה
ניסיתי כבר להסיר ולהתקין מחדש ולא עזר
-
@שנעון אמר בעזרה בתוכנת AutoVPNConnect3.1:
יש סינון
-
@sh774 אמר בעזרה בתוכנת AutoVPNConnect3.1:
@שנעון אמר בעזרה בתוכנת AutoVPNConnect3.1:
יש סינון
לא הבנתי
-
@שנעון יש לך סינון על המחשב? א"כ הוא חוסם לך את החיבור
-
@קינג-קומפיוטר אמר בעזרה בתוכנת AutoVPNConnect3.1:
@שנעון יש לך סינון על המחשב? א"כ הוא חוסם לך את החיבור
זה הסינון החיבור VPN
-
פוסט זה נמחק! -
@שנעון אם יש לך סינון אז מובן למה לא עובד. חלק מהסינון עובד על vpn ועוד כל מיני דברים שהחברה של הסינון עושה כדי שלא יוכלו לבטל את הסינון בלי אישור.
סיכום אם יש סינון בדרך כלל לא ניתן להשתמש בvpn -
חפש משהו בסגנון הזה
בסגנון הזה זה תוכנות שנותנת VPN וירטואלי
יש לו כבר VPN שמוגדר בוינדוס מספק שהוא רכש והוא רק מחפש תוכנה שתחבר לו את הVPN אוטומטי
זה מה שעושה בעצם התוכנה שהוא ציין למעלה
רק היא לא עובדת לו טוב -
@bbn אם יש סינון לא יעבוד גם של הווינדוס עצמו
-
פוסט זה נמחק! -
יש עוד תוכנות כגון open vpn forticlient ועוד
עיין כאן