התקנת התוכנות וההורדות הם באחריות המשתמשים בלבד, הפורום אינו לוקח אחריות על התוכן/התוכנות או כל דבר הנלווה איתם, והם לא נבנו או הוכנו על ידי/עבור משתמשי הפורום ולפיכך האחריות היא על המשתמש המבצע את הפעולות בלבד, מערכת הפורום משמשת כפלטפורמה להעברת התוכן בלבד.
בקשה : תוכנת KIWIX שיוצרת אינדקס
-
שלום,
התוכנה הרשמית של KIWIX לא יוצרת אינדקס, ובאופן כללי היא בסיסית מאד (כל כך הרבה שנים עובדים עליה והיא נשארה מינימלית....)
כאן הביאו תוכנה אחרת, אבל היא לא פותחת את כל קבצי הזים, לא יודע למה.
יש אולי תוכנה אחרת ל ZIM שיוצרת אינדקס? מומלץ בעברית.
תודה רבה -
@נגן גרסה 1 של קיוויקס כן יצרה אינדקס, והיא עדיפה לטעמי על גרסה 2 המודרנית יותר (כביכול)
-
@menis תודה רבה.
חיפשתי באתר הרשמי ולא מצאתי גירסאות. יש לך קישור בבקשה? -
-
@הערשלה
א. אין עניין להקפיץ
ב. זה גרסה 2 שאינה שימושית לפותח האשכול -
אגב, בקיויקס החדש יש בעיה בחיפוש חופשי שהוא מציג רק 25 תוצאות. הפיתרון הוא לפתוח את הקבצים בתוכנה, ומשם לעבור לשרת מקומי (CTRL+I) ולחפש בדפדפן.
-
@נגן לי יש המכלול בקיוויקס החדש וכשפתחתי פעם ראשונה הוא כן יצר אינדקס והוא גם מציג הרבה יותר מ 25 תוצאות
-
@מתכנת-חובב אני מתכוין לקישור שהעלה @הערשלה למעלה, לא יודע איזה תוכנה יש לך, אשמח לקבל קישור.
אגב, יכול להיות שהיה בהמכלול אינדקס מתחילה והוא לא נוצר ע"י התוכנה (ככה זה ברוב קבצי הזום). -
@נגן אמר בבקשה : תוכנת KIWIX שיוצרת אינדקס:
לא יודע איזה תוכנה יש לך, אשמח לקבל קישור.
קיבלתי אותה מחבר אז אני לא יודע איזו היא בדיוק אבל היא הייתה חדשה יותר מהקודמת שלי אז הסקתי שזה גרסה 2
@נגן אמר בבקשה : תוכנת KIWIX שיוצרת אינדקס:
אגב, יכול להיות שהיה בהמכלול אינדקס מתחילה והוא לא נוצר ע"י התוכנה (ככה זה ברוב קבצי הזום).
לא היה אינדקס ועובדה שלקח לתוכנה איזה שעה ליצור אותו
-
@מתכנת-חובב היא נראית כך?
-
@נגן כן
-
@מתכנת-חובב טוב לדעת.
-