מנהל היישומים בווינדוס - Npackd
-
שלא כמו מערכות הפעלה אחרות, שמגיעות עם חנויות אפליקציות, כמו App Store עבור Mac Os X ו- Synaptic עבור אובונטו, משתמשי Windows תמיד נשללו מחנות אפליקציות ב יוכלו למצוא בקלות יישומים טריים שנאפו, לבדוק עדכונים אחרונים, וחשוב מכך, לנהל את כולם תחת ישום אחד. Npackd הוא יישום קוד פתוח שממלא זאת עבור Windows. זה מאפשר למשתמשים להתקין יישומים, כלי שולחן עבודה, מהדרים וכו 'במערכת ההפעלה Windows בקלות. החיסרון העיקרי הוא שהוא לא מגיע עם כל מיני יישומים שעשויים להזדקק לכם ב- Windows, ובכל זאת זה יכול להועיל להתקנת כלי עזר בולטים ביותר, כגון 7zip, .Net Framework, C ++ ניתן להפצה מחדש, Adobe Reader, VLC, פיירפוקס, FileZilla, Audacity, CCleaner, Defragler וכו ', עם רשימה ארוכה של תוכנות המיועדות למשתמשי Windows.
הוא מציע ממשק מסודר עם כל הישומים המופיעים בחלון הראשי. מהתפריט הנפתח שמופיע בצד ימין, אתה יכול לסנן יישומים לפי; לא מותקן, חדש ומותקן. בצמוד לסטטוס, זה מאפשר לך לחפש ביישום שאתה רוצה להתקין על ידי ציון מילות מפתח.
לא צריך לעשות יותר מאשר בחירת הישום ואחריו לחיצה על לחצן התקן שנמצא בפינה השמאלית העליונה כדי להתקין את היישום. אם האפליקציה שנבחרה כבר מותקנת, לחצן הסרת ההתקנה יהפוך לפעיל, מה שמעיד שניתן להסיר את האפליקציה שנבחרה.
נ.ב. כמובן שההתקנות יעבדו רק אונליין...
-
@הערשלה כוחו של מנהל אפליקציות הוא לא בתוכנה, אלא בממשק שורת הפקודה (כמו APT-GET באובונטו)
וגם למנהל הזה יש את זה:Npackd
32 bit, .zip, command line tool downloads, etc.
Npackd (pronounced "unpacked") is a GPLv3 licensed installer/application store/package manager/marketplace for applications for Windows. It helps you to find and install software, keep your system up-to-date and uninstall it if no longer necessary. The process of installing and uninstalling applications is completely automated (silent or unattended installation and un-installation).
Find and install software in minutes
The default repository contains over 1000 packages free for personal use. You can also easily host your own repository.
No adware, toolbars, etc.
The default repositories only contain packages that do not install unrelated software.
Easy and fast installation from the command line
Run the following command as administrator in cmd.exe:
msiexec.exe /qb- /i http://bit.ly/npackdcl32-1_25
Some useful commands
ncl add -p Firefox
ncl search -q java
ncl help
-
@הערשלה תודה רבה.
רק שאלה: מהיכן הוא מוריד את התוכנות? -
תודה רבה , נבדוק .
ומעניין אם ובמה מתחרה מול הכלי הזה אונלייןיש לסמן ב V את התוכנות שמעוניינים להתקין
ואז מורידים קובץ שבעצם מכיל את רשימת הקניות שלכם ומתחיל להתקין אותם אוטומט -
פוסט זה נמחק! -
@אמיר אמר במנהל היישומים בווינדוס - Npackd:
תודה רבה , נבדוק .
ומעניין אם ובמה מתחרה מול הכלי הזה אונלייןיש לסמן ב V את התוכנות שמעוניינים להתקין
ואז מורידים קובץ שבעצם מכיל את רשימת הקניות שלכם ומתחיל להתקין אותם אוטומטהתוכנה שהבאת נראה לי זה רק התקנה מחדש
מה שהרשעלה הביא נראה גם הסרה ועדכון (הוא כתב חדש ומותקן)@הערשלה
הייתי יכול להביא את קוד המקור
https://github.com/npackd/npackd
ולהוריד משם
https://github.com/npackd/npackd-cpp/releases
לא ירד לי ממה שהבאת חצי שעה הסתובב -
@פישל
לי ירד בסדר גמור... -
@אמיר אני יודע מה זה האתר הזה.
אני חושב שהתוכנה הזו לא מורידה שום קובץ למחשב. היא סוג של התקנה אוטומטית (ואחרי שזה מותקן יש גם עדכונים וכו' וכו' )...
מה שאתה הבאת מוריד קובץ התקנה שמתקין את התוכנות שבחרת בבת אחת. זה ממש לא אותו דבר, ממש לא מתחרה וממש לא קשור...