התקנת התוכנות וההורדות הם באחריות המשתמשים בלבד, הפורום אינו לוקח אחריות על התוכן/התוכנות או כל דבר הנלווה איתם, והם לא נבנו או הוכנו על ידי/עבור משתמשי הפורום ולפיכך האחריות היא על המשתמש המבצע את הפעולות בלבד, מערכת הפורום משמשת כפלטפורמה להעברת התוכן בלבד.
לא נותן מצב שינה בווינדוס 10.
-
התקנתי במחשב שלי גירסא חדשה של ווינדוס 10 מהביוס, לפי ההדרכה כאן באתר https://mitmachim.top/topic/138/מדריך-התקנה-נקייה-של-ווינדוס-10
וכעת יש לי בעיה שהוא לא נותן לי לעשות מצב שינה, רק כיבוי.
וגם בלוח הבקרה באפשרות "שנה את תפקידם של לחצני ההפעלה", הוא נותן רק אפשרות של "שינה Hibernate" שזה אומר שכל פעם שמדליקים הור =א נדלק מההתחלה, והוא רק שומר את התוכניות פתוחות.
שאלתי היא, האם מישהו נתקל בזה גם לפנ"כ, או יודע על פתרון, (אולי לעדכן את הווינדוס יעזור). -
@שאול112 לגבי המצב שינה ככה היה גם אצלי ואחרי שהורדתי עדכונים (בהמלצת מס' חברים מהפורום..) נהיה לי גם מצב שינה
-
@דוד-5555 תודה רבה, אני אנסה.
ואגב, הווינדוס שלך הוא לא חוקי? (נראה לך קשור?).
-
@שאול112 לא נראה לי שזה משנה, כי אתה יכול להפוך את זה לחוקי גם אחרי ההתקנה זה בסך הכל עדכון בסיסי
-
קודם כל לפעמים צריך רק להפעיל מחדש את המחשב פעם נוספת. ב', תמיד כדאי לבדוק הגדרות של צריכת חשמל ושינה, ג' לעדכן כמו שכתבו פה.
-
-
@itamar25 רק שזה לוקח יותר זמן, ואם הוא לא הפעיל מחדש שוב אחרי העדכון 70 אחוז שזה הבעיה...
-
פוסט זה נמחק! -
@חייים-א
זה לא לוקח הרבה זמן
אתה מדבר על עדכוני גירסא ואיכות של ווידנוס 10
הוא צריך דרייברים
גם לי היה חסר לאחר התקנה הנקייה דרייבר של מצב טיסה ובלוטוס והפלא ופלא - לא עבד לי הדברים הנ"ל(כי לא עדכנתי)
שורה תחתונה
אתה רק צריך לעדכן (להתקין , כי זו הפעם הראשונה. טעות שלי)דרייברים
עדכניות מערכת ההפעלה לא אמורה להיות קשורה כלל וכלל. -
@הנני-העני
אתה צודק בקשר לזה שזה רק דרייברים
אבל הבעיה שאתה לא יכול לבחור מה הוא יעדכן(לפחות אני לא יודע ) הוא מוריד הכל
וזה - בהחלט לוקח זמן
אם אני צריך להוריד עדכונים אז אני מעתיק את המספרים של העדכון מוריד מהאינטרנט , ואח"כ מעדכן אופליין , זה יותר מהיר מהעדכון דרכם
וגם אתה יכול לבחור מה להוריד -
@משה-מזרחי
ניתן או להוריד את החברה לעדכון דרייברים של המחשב (ללנובו - לנובו ויטנג | לאייצ פי - אייצ פי אסיסטנט וכו)
או תוכנה צד שלישי לעדוכן דרייברים
או בהגדרות עדכון ווידנוס
ללחוץ על קבל עדכונים ודברים נוספים בהגדרות
ואחכ לחפש עדכנוים
וללחוץ על עדכנוים אופציונליים
ולסמן ולהתקין את כל הדרייברים הכתובים שם -
@הנני-העני
בהגדרות של ווינדוס , יש אפשרות לבחור מה להוריד?
אני לא מדבר על "דברים נוספים"
אני מדבר על העמוד הראשי של העדכונים -
@משה-מזרחי
אין.
אבל לעניינו כן
כי הדרייברים המדוברים מופיעים בדכ בעמודה 'דברים נוספים' כלשונך -
@הנני-העני אמר בלא נותן מצב שינה בווינדוס 10.:
כלשונך
מקור
ללחוץ על קבל עדכנוים ודברים נוספן בהגדרות
-
@משה-מזרחי
יש שני דברים
יש לאפשר בהגדרות קבלה של ענכוים נוספים
ויש לעדכן בפועל הדברים הנוספיםלהגדיר קבלה של עדכנוים נוספים נראה כך:
להציג עדכונים אופציונליים נראה כך:
|| (תוכן חסר) || - סתם סתם , פשוט אן לי תמנוה של זה כי המחשב שלי מעודכן לגמרי.. -
@משה-מזרחי
ניתן או להוריד את החברה לעדכון דרייברים של המחשב (ללנובו - לנובו ויטנג | לאייצ פי - אייצ פי אסיסטנט וכו)
או תוכנה צד שלישי לעדוכן דרייבריםמה רע באופציות האלה???
מנסיון זה פותר את הבעיה של שינה וללנובו יש כלי ממש יעיל -
@שאול112 נסית את זה?
הובא בפורום כאן https://mitmachim.top/topic/17218/מצב-שינה-בווינדוס-נעלם/61?_=1616412364405Hibernate Enable or Disable v1.2
להורדה https://www.sordum.org/files/small-tools/Hibernate.zip -
@מניין בסוף עשיתי עדכונים וזה הסתדר,(אפי' בלי עדכונים אפציונליים)