התקנת התוכנות וההורדות הם באחריות המשתמשים בלבד, הפורום אינו לוקח אחריות על התוכן/התוכנות או כל דבר הנלווה איתם, והם לא נבנו או הוכנו על ידי/עבור משתמשי הפורום ולפיכך האחריות היא על המשתמש המבצע את הפעולות בלבד, מערכת הפורום משמשת כפלטפורמה להעברת התוכן בלבד.
לא נפתר האם באמת יש בעיה באינדיזיין 2021 לגבי הגופנים?
-
ייבאתי קובץ מוורד ועלה לי שגיאת גופנים, שאמורים להיות תקינים (נקנה בכסף מלא)
מהחברה (פונטביט) אמרו לי שיש בעיה בגירסה החדשה של אינדיזיין.האם עוד מישהו נתקל בזה? מישהו יכול לאשר את זה?
-
@חוות-דעת
אני מייבא מוורד לאינדיזיין על בסיס יומי ולא נתקלתי בבעיה כזו. גם לא בגופנים של פטנטביט.
תגובת פונטביט - צ"ע. -
@ספר-יהלום קודם כל עכשיו אני רואה שבתוך התוכנה הכל עובד כמו שצריך. כנראה שהם סתם זרקו באויר. הם 'הוכיחו' את דבריהם בכך שגם גופנים אחרים לא עובדים.
השאלה למה בייבוא זה לא עובד? -
@חוות-דעת אמר בהאם באמת יש בעיה באינדיזיין 2021 לגבי הגופנים?:
קודם כל עכשיו אני רואה שבתוך התוכנה הכל עובד כמו שצריך
מה זה "עובד כמו שצריך"?
אם התוכנה מתריעה שחסר פונטים - הם יוחלפו בפונט ברירת מחדל שמופיע בתחתית החלונית הנ"ל, או בכל פונט אחר שתגדיר שם.אם הפונטים שבוורד והפונטים שבאינדיזיין בעלי אותו שם - הכל אמור לעבוד חלק.
נראה שמשהו שם השתנה. -
@ספר-יהלום כשאני כותב מתוך אינדיזיין כל הגופנים תקינים ומופיעים כמו שצריך. כשאני מייבא מוורד עולה לי השגיאה כמו בתמונה.
-
@חוות-דעת אמר בהאם באמת יש בעיה באינדיזיין 2021 לגבי הגופנים?:
@ספר-יהלום כשאני כותב מתוך אינדיזיין כל הגופנים תקינים ומופיעים כמו שצריך. כשאני מייבא מוורד עולה לי השגיאה כמו בתמונה.
מה קורה אחרי שאתה בוחר להחליף בפונט ברירת מחדל? אתה אמור לראות בקובץ מילים או תווים עם הפונט ב"מ ולא עם המקורי.
-
במחשבה שניה, יכול להיות שהשתמשת עם ה'בולד' של וורד ולא עם ה'בולד' המקורי של הגופן, ואולי לכן האינדי' לא מזהה.
הפתרון הפשוט - לעמוד על שורה ראשונה בחלונית הנ"ל, לבחור 'מצא את הבא', לחליף את כל המופעים בפונט ובמשקל הרצוי. ככה לכולם.
תעדכן אם הסתדרת