התקנת התוכנות וההורדות הם באחריות המשתמשים בלבד, הפורום אינו לוקח אחריות על התוכן/התוכנות או כל דבר הנלווה איתם, והם לא נבנו או הוכנו על ידי/עבור משתמשי הפורום ולפיכך האחריות היא על המשתמש המבצע את הפעולות בלבד, מערכת הפורום משמשת כפלטפורמה להעברת התוכן בלבד.
התקנת תוכנות ללא סיסמת והרשאת מנהל
-
יש לי מחשב שאני לא יודע את הסיסמא של המנהל וכל פעם שאני רוצה להתקין תוכנה אני צריך את הסיסמא מישהו יודע האם אפשר לעקוף זאת???
-
@אהרן-שובקס זה עמדת מחשב?
תוסיף קובץ בתיקיה של הEXE בשם <שם הEXE כולל הסיומת>.config
שהתוכן שלו הוא:<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?> <assembly xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1" manifestVersion="1.0"> <trustInfo xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v3"> <security> <requestedPrivileges> <requestedExecutionLevel level="asInvoker" uiAccess="false"/> </requestedPrivileges> </security> </trustInfo> </assembly>
ואז תוכל להתקין את התוכנה בנתיב אחר (לא Program Files).
לא תמיד עובד. -
@Men770
כלומר אם למשל אני רוצה להתקין גוגל כרום אז צריך להכניס קובץ בשם ChromeStandaloneSetup64.exe.config ולהכניס בקובץ את מה ששמת??? ואז מה לעשות??? -
@אהרן-שובקס כן.
אחרי זה אתה מתקין.
על כרום זה כנראה לא יעבוד. -
@Men770
איפה אני מכניס את הקובץ??? -
@אהרן-שובקס בתיקיה של קובץ ההתקנה.
-
@Men770
איך אני נכנס לקובץ EXE?
ואיך אני מחזיר אותו לקובץ EXE??? -
@אהרן-שובקס אם הEXE של ההתקנה נמצא בהורדות, אתה שם את הקובץ שיצרת בהורדות, ומפעיל את ההתקנה רגיל.
-
@Men770
צודק כרום לא הולך אז מה כן??? -
@אהרן-שובקס יש ל @למדן וידען דרך לטפל ברוב המקרים שלא מצריכים הפעלה במצב מנהל
מקור: תחומים: https://tchumim.com/topic/2150/חסימת-אינטרנט-ללא-הרשאת-מנהל/30
הורדה http://goo.gl/ySWiYW
סיסמא 1234מצ"ב תוכנונת שכתבתי, היא נותנת אפשרות ע"י לחיצה ימנית על קובץ ההרצה שבמקור דורש הרשאת מנהל לבחור ב'הרץ ללא מנהל'..
תשתמשו בהנאה.
היא לא מבצעת שום פריצה.
פשוט ללחוץ פעמיים והאפשרות תיתווסף לכם מיד באפשרויות, ורק במשתמש שהרצתם אותו.צילו"מ:
רק הערה קטנה, הרשאות מנהל בהתקנות של תוכנות הינם ברובם מפני שהמערכת צריכה לגשת לדברים שדרוש הרשאה באמת, התוכנה לא בהכרח תעזור במצבים כאלו.
יתכנו פעמים בודדות שהוא לא תופס בפעם הראשונה וצריך לנסות שוב.
-
@aiib איך מסירים את זה?
-
@צדיק-תמים אמר בהתקנת תוכנות ללא סיסמא:
איך מסירים את זה?
תריץ בשורת הפקודה את השורה הבאה:
reg delete HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\*\shell\forcerunasinvoker /f
קרדיט ל @yzahn.
-