התקנת התוכנות וההורדות הם באחריות המשתמשים בלבד, הפורום אינו לוקח אחריות על התוכן/התוכנות או כל דבר הנלווה איתם, והם לא נבנו או הוכנו על ידי/עבור משתמשי הפורום ולפיכך האחריות היא על המשתמש המבצע את הפעולות בלבד, מערכת הפורום משמשת כפלטפורמה להעברת התוכן בלבד.
ABBYY FineRead 15
-
שלום וברכה!
איפה אני יכול להשיג את ABBYY FineRead 15, בפורום אני מצאתי רק את גירסה 14, וזכור לי שפעם כן ראיתי את גירסה 15.
מי שיוכל לעזור, אודה לו מאוד
תודה רבה -
@hmje בבקשה
ABBYY FineReader PDF 15 15.0.114.4683
להורדה (צריך להירשם לאתר, כאן יש מדריך)
סיסמא - repack.me
-
@hmje באמת היה 15 והוסר, מעניין למה, אבל הספקתי להוריד ב"ה, התקנתי ועבד מצוין... אני ישמח להעלות את הקובץ עצמו שוב לתועלת הציבור, אבל זה קובץ גדול מידי... אני יעדכן כאן כשאני יצליח להעלות
-
-
@יוסי-מחשבים כתוב שם בתמונה גירסה 12, בהסבר למטה 14, ועל הקישור 15...
מה הסיפור של האתר הזה? ועוד רוסי... -
היה 15 של ירון אך לא יודע למה היא לא נפרצה טוב וזה ביקש רשיון אני אמרתי ל @אלישי והוא מחק
עיין כאן
https://mitmachim.top/topic/12372/האם-יש-יעילה-פריצה-לתוכנת-abbyy-finereader/19
תחכה ש @יהודי-טוב יענה לך אם זה עובד
אם הוא יענה אז הוא יהיה יהודי טוב -
הנה אני שם קישור למג'יקוד.
https://send.magicode.me/send-file/file/3a44dcaa1f727d2f1ab0cdc39edb65f829dc11f8/view
אני מקווה שלא היה לי פשלה עם הESET במחשב שלי, כשניסתי לכווץ אותו לזיפ הוא אמר לי שהוא זיהה איום בקובץ המקור ומחק אותו... זה נראה לי בסדר -
@חייים-א אמר בABBYY FineRead 15:
@יוסי-מחשבים כתוב שם בתמונה גירסה 12, בהסבר למטה 14, ועל הקישור 15...
מה הסיפור של האתר הזה? ועוד רוסי...א. גם האתר ש @KINGYOS ציין הוא רוסי, מה לעשות הם טובים בזה
ב. הוא לא עדכן את התמונה
ג. למטה מופיע גם 14 וגם 15 -
@יוסי-מחשבים לי עובד משהו שנקרא כך ABBYY FineReader 15.0.112.2130 Corporate
אני לא זוכר מאיפה יש לי אותו. וזה גירסה יותר ישנה ממה שהבאת.
גם הפריצות שעבדו (של ירון) היה קורה לפעמים שאחרי תקופה (כשהאנטי וירוס מחק את הקובץ פריצה) פתאום התחיל להופיע סימון על כל ההדפסות במחשב שהתוכנה לא חוקית.
מה שיש לי עובד עם קובץ קראק ואח"כ ניתן למחוק את שירות הרישיון (license service) , מה שהבאת אתה יודע איך עובד הפריצה?
נ. ב. שלחתי את מה שהבאת לבדיקה בנטפרי (2 נקודות), תשובה כנראה מחר. -
פוסט זה נמחק!