להורדה | SamDrivers 23.7 - אוסף דרייברים גדול להתקנה אופליין
-
היי חברה
בין הנושאים המורכבים שעולים על סדר היום זה הנושא של דרייברים. המון פוסטים על מדפסת לא מתחברת ועל עכבר מגע שלא מגיב וכו'.....
יש כל כך הרבה חילוקי דעות סביב הנושא הזה, מאיפה להוריד, איך להוריד...אז חשוב לומר קודם כל לגבי הורדת דרייברים, הכי מומלץ זה לבדוק דרך אתר יצרן של המחשב ולקבל את הדרייברים מהמקור לפי הדגם שיש לך (כמו ש @יוסי-מחשבים תמיד מזהיר אותנו)
אבל לפעמים אנו נתקעים עם איזה מדפסת ישנה או התקן אחר שאין לו דרייבר מהאתר, או לפעמים כל מיני בעיות כאלה ואחרות ולא תמיד האתר נותן מענה לבעיות אלו.
אני ממליץ מאוד להוריד אותה בלי קשר אם צריך אותה או לא, כי לפעמים ברגע האמת אפשר לשלוף אותה מהאחסון ולפתור בעיות רבות.
אני באופן אישי לוקח איתי את התוכנה הזאת לכל מקום, פתרה לי בלי סוף בעיות, במיוחד בציבור שלנו שאין אינטרנט בבית (לפני הקורונה) וצריך להתקין דרייברים לכל מיני סורקים ומדפסות, האוסף הזה נותן את המענה המהיר והטוב שקיים.מעלה נוספת שקיימת בו, לפעמים אוסף דרייברים אחד לא התקין לי טוב את הדרייבר (קורה לפעמים, בעיקר בדרייברים רגישים כמו עכבר מגע של מחשב נייד או בלוטוס) אז הפעלתי אוסף אחר וזה התקין את הדרייבר החסר בהצלחה, ולכן זה מיוחד שאפשר לתמרן עם כמה תוכנות עד להתקנת הדרייבר.
מדובר בתוכנה שמכילה את רוב הדרייברים בעולם ונותן מענה לכל ההתקנים עם חתימה דיגיטלית של המקור.
בתוכנה כלול 4 תוכנות עיקריות לניהול הדרייברים (חלקכם מכירים אותם מהפורום פה)
DriverPack Solution 16.20 Plus
DriverPack 17.10.14
Snappy Driver Installer 1.23.5
Drivers Installer Assistant 8.02.20
וגם כלול תוכנה של גיבוי הדרייברים הקיימים במחשב
Drivers Backup driver backup shell Solution 3.90.21
כך נראה הממשק של התוכנה (ברוסית, אך אל דאגה רוב התוכנות כשמפעילים אותם נהפכים לעברית)
מה הכי מומלץ?
לגבי Driver Pack Solution, יש כבר סקירה שעשה המנהל היקר שלנו @אלישי כאן
אבל אני אישית משתמש שנים ב- Snappy Driver Installer , מהירה קלה ונחה לשימוש, וכמעט אף פעם לא עשתה לי בעיות במשך כמה שנים.
גודל הקובץ - 38.2 GB
מקור - אתר הבית של התוכנה
להורדה קובץ טורנט (ראה כאן תוכנות להורדת טורנט)
קרדיט ענק למנהלים היקרים שלנו @שמואל ו - @אלישי על שימוש בשרת הקבצים כדי להעלות את התוכנה.
-
@KINGYOS אמר בלהורדה | SamDrivers 22.3 - אוסף דרייברים גדול להתקנה אופליין:
@רבנן-ברכו @NH-LOCAL וכל שאר החברים.
עודכן האשכול ל - SamDrivers 22.3העדכון האחרון בעייתי. כשניסיתי להפעיל את התוכנות שבפנים הם לא עבדו כלל.
כנשיסיתי להשתמש בגרסה הישנה יותר שנמצאת אצלי הכל עבד מצויין! -
D DANI123 התייחס לנושא זה ב
-
מ מישהו12 התייחס לנושא זה
-
K KINGYOS התייחס לנושא זה
-