התקנת התוכנות וההורדות הם באחריות המשתמשים בלבד, הפורום אינו לוקח אחריות על התוכן/התוכנות או כל דבר הנלווה איתם, והם לא נבנו או הוכנו על ידי/עבור משתמשי הפורום ולפיכך האחריות היא על המשתמש המבצע את הפעולות בלבד, מערכת הפורום משמשת כפלטפורמה להעברת התוכן בלבד.
ccleaner לא נפתח
-
יש לי תוכנת ccleaner (משמשת לניקוי הדיסק מקבצים זמניים ועוד), התוכנה עבדה מצוין, וביום בהיר, כשאני מנסה לפתוח אותה, אני מקבל הודעה "לאפליקציה זו אין אפשרות לפעול במחשב שלך", כאמור, התוכנה עבדה בעבר, פותר הבעיות של תאימות תוכניות לא הועיל, אשמח אם מישהו יודע לעזור בענין.
-
@דוד-מלך-ישראל אמר בccleaner לא נפתח:
יש לי תוכנת ccleaner (משמשת לניקוי הדיסק מקבצים זמניים ועוד), התוכנה עבדה מצוין, וביום בהיר, כשאני מנסה לפתוח אותה, אני מקבל הודעה "לאפליקציה זו אין אפשרות לפעול במחשב שלך", כאמור, התוכנה עבדה בעבר, פותר הבעיות של תאימות תוכניות לא הועיל, אשמח אם מישהו יודע לעזור בענין.
איזו גרסה יש לך ?
-
@משהקפלן אפשר לבדוק את זה כשהתוכנה לא נפתחת?
-
אפשר לבדוק בתכניות ותכונות.
בכל מקרה, תוריד רשמי מהאתר ותפרוץ עם זה
https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1600188801449-ccleaner.professional.crack.exe -
@משהקפלן
אבל קודם תסיר את הקודם, דרך הסרת תוכנות. -
@משהקפלן תודה, אבל אני מעדיף להפעיל את שלי, כי הכונן שלי עמוס בטירוף (0 בתים פנויים!) ומאד מסובך לי להתקין תוכנות, גם לפנות מקום אני לא יכול כי הכל תפוס בתוכנות וכדו'
-
@משהקפלן תודה, אבל אני מעדיף להפעיל את שלי, כי הכונן שלי עמוס בטירוף (0 בתים פנויים!) ומאד מסובך לי להתקין תוכנות, גם לפנות מקום אני לא יכול כי הכל תפוס בתוכנות וכדו'
יתכן שלכן הוא לא יכול לפעול במחשב, בגלל העומס.
-
@משהקפלן לא חושב, כי בעבר הוא נפתח גם בכזה מצב.
-
@דוד-מלך-ישראל בכל מקרה אסור להעמיס את המחשב ברמה כזו, הוא יכול לקרוס ללא הודעה מוקדמת.
-
@משהקפלן כן, אבל אין לי ברירה כ"כ, כל הכונן שלי הוא 27 ג'יגה, מתוכם 20 הם קבצי מערכת הפעלה, והשאר תוכנות בסיסיות שאני מוכרח, הוא באמת קורס לי הרבה פעמים.
עכ"פ לענינינו, יש דרך להפעיל את התוכנה? -
@דוד-מלך-ישראל לא ידוע לי על בעיה כזו בתוכנה הנ"ל, לכן אני חושש שזו לא בעיה של התוכנה.
אא"כ היא גרסה מאד ישנה ועשית איזה עדכון מערכת בזמן האחרון. -
@משהקפלן בכל מקרה אם לא עשית ניקוי הדיסק, אז כדאי שתעשה, זה יפנה מקום.
-
@משהקפלן אמר בccleaner לא נפתח:
https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1600188801449-ccleaner.professional.crack.exeאיך פורצים?
-
@משהקפלן אמר בccleaner לא נפתח:
https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1600188801449-ccleaner.professional.crack.exeאיך פורצים?
הפעל את הקובץ העליון ופעל לפי ההוראות
-
במקום זה, תוריד את התכנה הזאת
יעיל יותר מקיקליינר, וגם לא מצריך התקנה, תוכל לשים אותה על אונקי ולהריץ אותה משם על המחשב. -
@שחקן-שחמט תתקן את הקישור לכזה שלא דורש הרשאות גישה
-
@יוסי-מחשבים תוקן.
-