בעיה | הסירטונים ב VLC מוצגים הפוך!
-
מי נתקל בתוכנת VLC הפוך כלומר כל סרטון שאני מפעיל הוא מפעיל אותו הפוך מצורף דוגמא:
-
פוסט זה נמחק!
-
@אהרן-שובקס
זה תוכנת VLC או אפליקציית VLC לווינדוס 10? -
@אהרן-שובקס מוזר מאוד, גם אצלי התחיל להציג הפוך, אבל לא כמו אצלך, אלא הפוך על הפוך (עיין בתמונה המצורפת), חשבתי שזה היה בעיה בסרטון עכשיו ניסיתי וזה בכולם,
אגב מדובר בווינדוס 7.
-
כעיקרון ישנם הגדרות סיבוב וידאו בהגדרות (כלים>אפקטים ומסננים>אפקטים של וידאו>גאומטריה) אבל הכי פשוט זה לאפס את ההגדרות (כלים>העדפות>איפוס העדפות)
-
@יוסי-מחשבים תודה, עזר באמת.
מעניין שלשנינו זה קרה ביחד, אולי עדכון שגוי.
האמת שאולי לפני הרבה זמן הדלקתי סרטון והגדרתי שיסובב אותו, אז אולי משהו מזה נשאר בהגדרות, אבל מוזר לי שכשהדלקתי והיה הפוך שלא לרצוני ניסיתי למצוא את הגדרות הסיבוב ולא מצאתי. -
@דוב אמר בVLC הפוך!!!!:
האמת שאולי לפני הרבה זמן הדלקתי סרטון והגדרתי שיסובב אותו, אז אולי משהו מזה נשאר בהגדרות, אבל מוזר לי שכשהדלקתי והיה הפוך שלא לרצוני ניסיתי למצוא את הגדרות הסיבוב ולא מצאתי.
אם לוחצים "שמירה" זה משאיר את ההגדרות גם להשמעות הבאות (בשונה מ"סגירה")
-
אין לי פה את הדברים שכתבתם מעניין מה זה יכול להיות???? -
@אהרן-שובקס אתה לא יכול להסיר אותה ולהתקין שוב?
-
הסרתי והתקנתי חדש וזה עובד מצוין אבל זה לא מקורי ממיקרוסופט!!!!
יש מישהו שיש לו מקורי ממיקרוסופט וזה טוב לא???
ms-windows-store://pdp/?productid=9nblggh4vvnh -
@אהרן-שובקס הקישור הזה זה מקורי לא?
-
לא הבנתי?
-
@אהרן-שובקס הקישור שנתתה זה המקורי ממיקרופט
-
כתבתי שהסרתי את המקורי והתקנתי לא מקורי ממיקרוסופט אלא מקורי מחברת VLC וזה כן עבד מציון אבל מעניין אותי אם יש פה מישהו שיש לו VLC ממיקרוסופט וזה כן עובד לו???
-
@אהרן-שובקס אמר בVLC הפוך!!!!:
כתבתי שהסרתי את המקורי והתקנתי לא מקורי ממיקרוסופט אלא מקורי מחברת VLC וזה כן עבד מציון אבל מעניין אותי אם יש פה מישהו שיש לו VLC ממיקרוסופט וזה כן עובד לו???
עברית... הסרת את אפליקציית Vlc והתקנת את האפליקציה מהחנות (גם היא פותחה על ידי Vlc כמובן)
אכן אין שם הגדרות סיבוב כאלה ואחרות.
תנסה לעשות איפוס לאפליקציה:
ב"התחל", תקליק ימני על האפליקציה ובחר ב"עוד">"הגדרות אפליקציה"
במסך שנפתח לחץ על "איפוס"