התקנת התוכנות וההורדות הם באחריות המשתמשים בלבד, הפורום אינו לוקח אחריות על התוכן/התוכנות או כל דבר הנלווה איתם, והם לא נבנו או הוכנו על ידי/עבור משתמשי הפורום ולפיכך האחריות היא על המשתמש המבצע את הפעולות בלבד, מערכת הפורום משמשת כפלטפורמה להעברת התוכן בלבד.
נפתר איך מגבירים עוצמת שמע בעריכת ווידאו?
-
הרבה פעמים ישנם סרטונים שמשום מה, השמע בהם נמוך (כגון ששמו את המיקרופון רחוק או משהו כזה) השאלה היא איך ניתן בעריכה של הסרטון להגביר את השמע. (לא להגביה את השמע, אלא להפוך אותו לחזק יותר)
-
@ashilul אמר באיך מגבירים עוצמת שמע בעריכת ווידאו?:
בתוכנה 'אודיו דירקטור' זה ניתן. יש שם בהגדרות המון אפשרויות במיוחד בשביל זה.
-
לא נראה לי שאפשר ליצור יש מאין בקובץ (ולא בשום מקום...) אם לא נקלטו נתונים בקובץ מאיזה סיבה שלא תהיה מאיפה שיווצרו שוב? (אא"כ מקליטים מחדש או מדמים קולות וכו' להלשלים את החסר אבל וודאי גם לזה לא התכוונת) בפורמט פקטורי עושים הגברה מכאן:
-
-
@ייפ אבל זה חלש ואי אפשר להגביה אותו
-
בתוכנת פרמייר וכדו בטוח אפשרי...
-
יש את התוכנה של עריכת אודיו, לא זוכר את שמה אני זוכר שהלוגו זה כמו אוזניות בצבע צהוב כחול, שם פעם ממש הצלחתי להגביה.
בהצלחה -
@מיישה אמר באיך מגבירים עוצמת שמע בעריכת ווידאו?:
יש את התוכנה של עריכת אודיו, לא זוכר את שמה אני זוכר שהלוגו זה כמו אוזניות בצבע צהוב כחול, שם פעם ממש הצלחתי להגביה.
בהצלחהאודיו סיטי
-
@פישל זה גם לווידאו?
-
נראה שלא מספיק הובנתי, אני מדבר על קבצים שגם כשעושים אותם על מקסימום ווליום עדיין השמע נורא נמוך. מה שאני רוצה זה לערוך את הקובץ, כך שהשמע בבסיס יהיה גבוה יותר.
-
@לא-מייבין אמר באיך מגבירים עוצמת שמע בעריכת ווידאו?:
נראה שלא מספיק הבנתי, אני מדבר על קבצים שגם כשעושים אותם על מקסימום ווליום עדיין השמע נורא נמוך. מה שאני רוצה זה לערוך את הקובץ, כך שהשמע בבסיס יהיה גבוה יותר.
התוכנה עולה כסף, אך יש לה גרסת ניסיון. -
@ashilul אמר באיך מגבירים עוצמת שמע בעריכת ווידאו?: